FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

KONKURS NA STRONKE WWW

mtx
Regulamin:

1. każdy może zgłosić 1 stronę

2. oceniamy stronki w kilku kategoriach:

grafika

treść

pomysł

jeśli jest własna robota, to i ją oceniamy

jeśli z gotowego projektu to oceniamy adaptację

całość

3. skala ocen od -10 do +10

4. Każdy zgłaszający swoją stronę do konkursu wnosi do niego automatycznie 10 punktów

5. Każdy głosujący wnosi 5 punktów

6. Zwycięzccą zosteje osoba, która dostanie najlepszą średnią ocen (ważoną)
Liczoną:
(2/12 + 1/12 + 2/12 + 2/12 + 5/12) / 5 = ocena

7. Zwyciezcca dostaje całą pulę zebranych punktów

8. Konkurs zostaje rozpisany od chwili obecnej i każdy kto chce się zapisac powinien napisać poniżej posta zgłaszającego stronę lub ocenę. Konkurs zostanie 'rozpoczęty' pod względem finału przy przynajmniej puli 30 pkt lub 6 zawodnikach zgłaszających strony

9. Każdy zgłaszający stronę może głosować, ale nie na swoją i nie musi już nosić 5 pkt za głosowanie

10. Zgłaszamy strony pisane we wszystkich językach programistycznych. Należy też to wziąć pod uwagę przy ocenie (str html mają trochę inne możliwości niż np php itd)

11. Starajmy się być obiektywni. Nie oceniamy ilości materiałów, zarejestrowanych itd.. należy też brac pod uwagę długość istnienia str.

W razie dodatkowych propozycji co do regulaminu prosze się do mnie zgłaszać
ChesterB
Zgłaszam swoją strone (forum) http://smallville-forum.be/ (forum nie jest hostowane na frihoście, ale widze że nie ma w regulaminie "Tylko strony hostowane na frihoście") jest to forum ale skórke do niego wykonałem sam (skórka Yelonero)

Ps. komu wpłacić FRIH$ ?

Pozdravki Very Happy
mtx
Na razie jeszcze nikomu- jak konkur się rozpocznie ustalimy skarbnika (najlepiej kogoś kto nie bierze udziału - np może mod?) na razie czekamy na kolejne zgłoszenia

a tym czasem zgłaszam swoją str -
www.3o.69.pl

engine PHP nuke
skórka mix kilku
treści 97% moje
gazeta internetowa pisana przez młodzież- właściwie gazetka szkolna 3lo z Katowic (Mickiewicz)

PS nie musza być na frihoście, bo po co??
WMP
A ja zgłaszam www.sfon.be

Za pomysł pewnei dostane max punktów Smile Stroka istnieje jakiś tydizrń mozę mniej
Seba222
A co mi tam Razz Zglaszam sie i ja: www.olkusz.be
Strona jak widac oparta o PHP-fusion. Istnieje niecaly tydzien, ale najwazniejszy na niej jest skrypt wyswietlajacy rozklady jazdy z bazy danych - skrypt jest calkowicie napisany przezemnie. Poza tym, to praktycznie jeszcze chyba nic tam nie dziala.

PS. WMP na twojej stronce znalazlem cos takiego
Quote:
Nielegalne programy/pliki nie będą dodawanie do downloadu ani nie bedą torelowane na forum.

a w newsach
Quote:
Dodałem pierwzy plik do downloadu. Jest nim Serials 2005. Progam ten jest bazą danych serialów do różnych programów i gier. W downloadzie znajduje też sie aktualna baza danych(30,11,2005 oznaczona numerem 120105). Informuję również że nowa wersja bazy danych pojawi się 16,12,2005 o godz. 12. Zapraszam do pobierania i pisania na forum.

Nie uważasz, że te 2 rzeczy sie kłócą?
WMP
hmm, nie uważam tak. Serials 2005 nie jest nei legalny chodź moze być wykorzystany do tych rzeczy. To tak jakbyś powiedział że Emule jest nielegalny, albo że Używanie Allegro jest nielegalne bo można tam oszukiwać.

Dlaczego wszytcy mają domenkę .be?
darczeku
To i zgłaszam swoją stronęRazz
www.battlemonster.be - Darmowe Fora Dyskusyjne [praktycznie mało zrobione przeze mnie, ale idea fajna:D]
pozdrawiam:D
SkorpioN
darczeku wrote:
To i zgłaszam swoją stronęRazz
www.battlemonster.be - Darmowe Fora Dyskusyjne [praktycznie mało zrobione przeze mnie, ale idea fajna:D]
pozdrawiam:D

Ja Swej strony nie zgłosze bo to gra online, dareczku jak zrobiłes te fora ?
mtx
Błędy i literówki itd:

Battlemonster.be:
-§4 Administratorzy serwisu battlemonster.be nie ponoszą odpowiedzialności, a nie dają żadnych gwarancji na poprawne działanie serwisu battlemonster.be ani for założonych w tym serwisie.
-Niezamieszcenie którejkolwiek z tych informacji równoznaczne jst z odrzuceniem podania
- napis czerwonym kolorem jest trochę nieczytelny w tej skórce..
- m oi
- likn młodzi nie działa

Olkuski mini-portal komunikacyjno-motoryzacyjny:
- Welcome to Olkuski mini-portal komunikacyjno-motoryzacyjny Wink
- Pińczów , Busko Zdrój ul. Kilińskiego , itp [przecinki moga być obok linków, bo inaczej wywala Ci je do następnej linijki i wygląda to kiepsko]
- Każdy użytkownik pisze na forum na własną odpowiedzialność. Administracja portalu nie ponoi żadnej odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników na forum
- (smile) w tytule ogłoszenia musi być opisane, czego ogłoszenie dotyczy [??? - w regulaminach tego nie ma]
- o cenie przejazdu i trasie pzejazdu.
- W związku z tym i tutaj proszę o przesyłanie
- brak kategorii w linkach
- Olkuski mini-portal komunikacyjno-motoryzacyjny. zastrzega sobie

SFON:
- wądku
- A teraz napisze jak używać BBcode:
[list] (tego ma nie być)
• Tekst pogrubiony
- czyjiś
- oryginał: To hackowanie !! ;kod:
Turgon wrote:
o hackowanie !! Ko

- A teraz przykład swietnych błędów ortograficznych ! Nie naśladować...
WMP napisał/a:
hmm, a dlaczego wzięłem akurat twego posta jako przykałd, powinieneś sie cieszyc
Koniec poźniej! (tego to ja w ogóle nie kapuję)
- temat 'Używanie BBcode' - żałosna 'kłótnia' adminów?
- Troszke trza się naszukać:
- plik, podizel
- mozesz
- Witam. Aby napisać newsa na portal strony (jest portal strony?) należy najpierw walnąc tu temat. ALe uwaga tematy musza być zaakceptowane przez admina(czyli mnei[WMP]).
- pierwzy

itd.. to tylko znalezione przez kilka minut bytności na waszych stronach Smile
nie jest to czepianie się, mam nadzieje, że to poprawicie, bo przecież każdemu zależy, żeby jego stron a była profesjonalna i fajna..
darczeku
ja już naprawiłem co mogłem:D
mtx
cieszę się i dziękuję, że jeszcze nikt mnie za to nie zjadł Smile
Kangur
mtx wrote:
Na razie jeszcze nikomu- jak konkur się rozpocznie ustalimy skarbnika (najlepiej kogoś kto nie bierze udziału - np może mod?) na razie czekamy na kolejne zgłoszenia

a tym czasem zgłaszam swoją str -
www.3o.69.pl

engine PHP nuke
skórka mix kilku
treści 97% moje
gazeta internetowa pisana przez młodzież- właściwie gazetka szkolna 3lo z Katowic (Mickiewicz)

PS nie musza być na frihoście, bo po co??

grafika = +5

treść = +3

pomysł = +6

całość = +6
Seba222
Zjesc, to Cie na pewno nie zjem, ale za to podziekuje Smile Jak sie robi cos samemu, to czasem sie cos gdzies popsuje. A poza tym, osoba z zewnatrz zawsze wiecej widzi, niz ta, ktora to robila.

Quote:
Olkuski mini-portal komunikacyjno-motoryzacyjny:
- Welcome to Olkuski mini-portal komunikacyjno-motoryzacyjny Wink

Gdzie sie taki kretynizm wyswietla, bo nie moge tego znalezc?
Quote:

- brak kategorii w linkach

Tu wogole nie bedzie kategorii, tylko linki, ale to musze ingerowac w kod PHP-FUSION dopiero. Powolutku i to naprawie.

Quote:

- Olkuski mini-portal komunikacyjno-motoryzacyjny. zastrzega sobie

Tego tez nie moge znalezc. Podpowiedz, gdzie to jest.

Reszte, co znalazlem, poprawilem. Jeszcze raz dzieki!
spider89
Wczoraj postawione na nowo tzn. wgrana baza i wszystko od początku (mody itp.) Razz
http://rowerownia.com
albo
http://rowerownia.com/forum/index.php
Wink
Omoel
Miałem nie brac w tym udziału na razie ale jednak się zdecydowałem Smile . Głównie dlatego ze mtx wyłapuje błędy - a ja i Mistrzu jesteśmy dysortografikami Razz .
Stronka zrobiona na Mambo, forum w PHPBB by przemo, bla, bla, bla...
Tematyka ezoteryczno-okultystyczna, bla, bla, bla...
Istnieje dzien, caly czas montujemy materialy... bla, bla, bla...
Forum jest martwe, ale w tej chwili chyba ze dwa, trzy posty na rozgrzerwke tam napisze... bla, bla, bla...
jakoś tak mi się wydaje to wszystko słabe... ale to w koncu tylko jeden dzien Wink .
www.daimonion.frih.net
www.forum.daimonion.frih.net
Zapraszam do odwiedzania i pisania Wink .
PS
Poszukujemy również moda/admina do działu UFO na stronce i forum. Zglaszaj sie, bo my się tego działu nie tkniemy Mr. Green .
darczeku
do modów: może by przykleic ten temat?
greets

//edit: chciałem dodac, że moja strona [battlemonster.be] istnieje od wczoraj:D
NEO-GRYOK
OK a więc zgłaszam się. Moja strona to Wortal o grach na PC. Recenzje oczywiście pisze sam, kody również, choć jest nich bardzo mało z powodu braku czasu. Lecz niebawem sytuacja ta zmieni się Wink Nowinki to oczywiście najaktualniejsze informacje ze świata gier. Natomiast zapowiedzi jest to wypis tytułów, które ukarzą się w danym miesiącu... Przy tworzeniu strony nie mam pomocnik. Engine to Extreme Pack PHP Fusion. Theme "kewals" po moich małych przeróbkach. Wkładam do puli 10 Friht$...

PS: Jakieś uwagi to proszę pisać w temacie "Jak oceniacie WORTAL GRY OK" nie zaśmiecajmy tematu konkursowego.
Omoel
Dobra, jakis chwilowy zastuj sie zrobil, to ja zaglosuje Smile .
www.olkusz.be :

Grafika - jest ok. Pasuje do tematu. +7
Pomysł - ciekawy Smile . Czasem przejeżdzam przez Olkusz, to się przyda. Jakoś dobrego serwisu o tej tematyce z tej okolicy nie widzialem, wiec daje +8
Treść - montaz lusterek do cinquacento rulzzzz! Mr. Green Tresci malo jest, ale za to co jest bedzie +7.
Skrypt - Tutaj glos oddaje Watislavowi: "git jest". To tyle jesli chodzi o słowa eksperta Mr. Green . Za całość pracy +7, sam skrypt +8, srednia 7,5 Wink .
Całość - ogólnie jest kool, ale jakos tak... Nie wiem... Cos mi nie pasi Wink . Całość bedzie wiec +7

Cóż, spoko projekcik. Jak bede przejeżdzał przez te okolice to moze jakis rozklad jazdy ci zapodam...

mtx - kazdy moze glosowac tylko na jedna osobe, czy wiecej? Czy jak?
Seba222
Omoel - dzieki Smile

Skad jestes jesli mozna wiedziec, ze przez Olkusz przejezdzasz?
Artykul z lusterkami jest tak tylko wrzucony - bede go poprawial w tym tygodniu. Jak Cie interesuje, to w PDF-ie mozesz pobrac go stad:
http://www.seba222.republika.pl/olm.pdf
Niedlugo pojawi sie artykul - elektrycznie otwierana klapa bagażnika w CC Smile
Omoel
A z Dabrowy G. jestem Smile . Nie na tyle blisko zeby rozkalady znac, a na tyle blisko, zeby ich czasem potrzebowac. A czlowiek leniwy jest, to i w necie woli sprawdzic Mr. Green .
O klapie tez se chetnie poczytam Mr. Green
Xaros
Ja zglaszam jedna z moich stronek. Jets to vortal o komputerach, oprogramownaiu, telekomunikacji, grafice itp. Najwiekszy nacisk klade w Forum itp. Stronka istnieje jakies 24 dni i juz mam 10k odwiedzin.
www.computerserv.prv.pl lub www.xaros.frih.net
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.