Maturzyści jak wam poszło ?
Ja pisałem temat nr 1 o życiu ludzi w carskiej Rosji
Zobaczymy co z tego wyjdzie 
Próbna Matura
z Polskiego też pisałem pierwszy temat, angol był rownie prosty jak polski ale dzisiejsza Matma rozszerzona... kosmos a co dzisiaj zdawałeś?
hehehehehehe, wy sie jeszcze przejmujecie matura ?? moi drodzy z pelna swiadomoscia mowie ze matura to banal, potem na studiach to masz podobna maturke co pol roku i jakos trza zyc 
Hehe, spoko.
Ja do maturki mam jednak jeszcze trochę czas. 
Ja pisałem historię podstawową wczoraj i była nawet łatwa. Widziałem arkusze z maty rozszerzonej
Po prostu kosmos
A angol zarówno podstawowy jak i rozszerzony był banalny 
pisałam polski, angielski i historię rozszerzone.
Polski banał, angielski troszkę mniej, ale historia to troszkę jeszcze gorzej. Zstosunki z Litwą i Ukrainą '19-'22 to mordęga..
ale zobaczymy jakie wyniki będą..
Polski banał, angielski troszkę mniej, ale historia to troszkę jeszcze gorzej. Zstosunki z Litwą i Ukrainą '19-'22 to mordęga..
ale zobaczymy jakie wyniki będą..
heheheheeh, stosunki polski z Litwa i Ukrainą w latach 19-22 to jeden z najprostszych tematow jakie mozna chyba trafic 
Racja fallco , nie trzeba byc geniuszem by zdac te nowa mature, ale nie bedac jeszcze studentem podchodze sie do tego egzaminu bardzo powaznie.
Duzo juz slyszalem, ze egzaminy i kolokwia rzeczywiscie przerabana sprawa...ale poki co nie chce sie tym dodatkowo stresowac
Duzo juz slyszalem, ze egzaminy i kolokwia rzeczywiscie przerabana sprawa...ale poki co nie chce sie tym dodatkowo stresowac
Nową maturę można nie ucząc się zdać bez problemu na wymagane 30% ale wiadomo, że ambicja każdego sięga znacznie wyżej. 
Może te stosunki są łatwe, ale trzeba najpierw mieć pojęcie- a ja bawię się I wojną światową...
30% to naprawdę mało.. ale kiedy się pisze ze 4 przedmioty wszystkie rozszerzone to troszkę męczy...
Swoją drogą np u mnie w szkole było 100% zdanych matur i 98% dostania się na studia..
30% to naprawdę mało.. ale kiedy się pisze ze 4 przedmioty wszystkie rozszerzone to troszkę męczy...
Swoją drogą np u mnie w szkole było 100% zdanych matur i 98% dostania się na studia..
W mojej szkole pisemne zaliczyli wszyscy, ustnej nie zaliczyła 1 osoba. Na studia dzienne dostało się chyba 92%
Porównując maturę 2005 z maturami próbnymi w tym roku to według mnie matura'05 była łatwiejsza.
Podobno od przyszłego roku wymagane będzie 40% a nie tak jak w tym roku 30%. Dla większości pewnie to żadna różnica. A od roku 2007 matematyka obowiązkowa
Porównując maturę 2005 z maturami próbnymi w tym roku to według mnie matura'05 była łatwiejsza.
Podobno od przyszłego roku wymagane będzie 40% a nie tak jak w tym roku 30%. Dla większości pewnie to żadna różnica. A od roku 2007 matematyka obowiązkowa
ale i tak najwieksza glupota bylo zniesienie egzaminow wstepnych na wyzsze uczelnie! niestety juz widac poziom ludzi ktorzy napisali swietnie mature a na studiach nijak sobie nie radza
moze i matura jest wazna, ale zdajac ja na same 5 czy 6 wcale nie mozecie byc pewni ze sobie poradzicie na studiach bo tam juz az tak latwo nie bedzie
moze i matura jest wazna, ale zdajac ja na same 5 czy 6 wcale nie mozecie byc pewni ze sobie poradzicie na studiach bo tam juz az tak latwo nie bedzie
podstawowa była banalna, rozszerzona trudniejsza...
Ja do matury mam jeszcze rok czasu, a czy zdawał ktoś mature z informatyki? podobno przekichane, ale w przyszlosci sie przyda, co o tym sadzicie?