FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Mambo+PHP forum by Przemo

Omoel
Dobra, sprawa wyglada tak:
Sprawami technicznymi mial sie zajmowac moj wspolnik. Teraz jednak przez dluzszy [bardzo dluuuugi] okres czasu jest niedysponowalny. Wiec poprosilem kumpla zeby mi zainstalowal chociaz mambo i forum "by przemo". W kazdym badz razie cos zepsol. Pogrzebal cos i powiedzial "nie da sie" [tiaaaaa... jeszcze czego. Na kocie zarcie go chyba przerobie :/ ] i poszedl w diably. A ja choc probowalem to nie moge zainstalowac mambo, bo sie rozkrzacza non stop.
No wiec tak:
50 FRI$ za wysprzatanie mi serwera, zainstalowanie najnowszej wersji mambo PL [dlatego nie zapodaje tego tematu na english forum], oraz zainstalowanie nowej wersji forum phpBB by przemo. "Stawka" raczej normalna, ale moge dozucic 10 FRI$ maks jeszcze.
Jak chcecie sie tego podjac to wyslijta mi PW - to sie dogadamy jeszcze.

Zajmuje sie tym draqo.

Last edited by Omoel on Wed Dec 14, 2005 5:25 pm; edited 1 time in total
Xaros
Ja probowalem na tym koncie zainstalowac mambo ale sie nie udalo. Cos mu nie pasowalo Rolling Eyes
draqo
Właśnie zainstalowałem co było potrzeba. Teraz usuwam się w cień. Mam nadzieję że zaprosisz mnie na otwarcie Twojej strony. Na pewno będe częstym gościem na forum i stronie. Ten hosting jest na prawdę super. Teraz czekam aż zostanie zaakceptowane moje zgłoszenie.
Omoel
Tja, gdybys jeszcze wiedzail o czym bedzie stronka to bardziej bym uwierzyl w te zapewnienia Wink . W kazdym badz razie zapraszam - moze sie ezoteryka zainteresujesz Smile .

Notka - draqo nie chcial punktow, ale nie jestem taki zeby ni dac, nie Mr. Green .
draqo
Obojętnie o czym i tak będe często odwiedzał Very Happy Ja muszę jeszcze moją dopracować i jak dostanę konto to ją prześlę i będe miał wreszcie strone. Jak masz Ty lub ktoś inny problem z instalacją czegoś, to pisać. Zawsze pomoge Wink
Arin
zlecenie zakończone realizacją więc zamykamy temat.

-close-
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.