Witam!
Chciałbym się zapytać, ile dziennie ubywa punktów?
The Points are used to determine how active you are. You shouldn't worry about them, unless they become negative. The hosting accounts of users with negative Points may be removed. You can't trade or exchange Points.
Every day, 1 Point is deducted from all hosted members. There is also a maximum of 45 Points. Two email warnings are sent at -5 and -10 Points. Your account may get removed after those two warnings if you are still inactive.
Please note that the Points are only an indication of your activeness. Frihost uses it to indicate possible inactive users. No account is removed automatically.
Co znaczy:
Punkty są użyte aby zdeterminować jak bardzo aktywny jesteś. Nie powinieneś się nimi martwić dopóki nie staną się ujemne. Hostingi ludzi z punktami ujemnymi mogą być usuwane. Nie można się nimi wymieniać ani ich sprzedawać (czy cokolwiek).
Każdego dnia 1 punkt jest zabierany każdemu członkowi. Można mieć max 45 pkt. Przy -5 i -10 dostaniesz maila ostrzegawczego (że spadła ci liczba pkt). Po nich zostajesz wyrzucony, jeśli nadal nie staniesz się aktywny.
Pkt są tylko wskaźnikiem twojej aktywności.
Wskazują prawdopodobnie nieaktywnych użytkowników. Żadne konto nie jest wywalane automatycznie..
Dzięki
p.s
mógłbyś zajrzeć w mój temat o Cronie plzz
Jesli max jest 45pkt to czemu niektorzy maja z 80
A do czego sa te "FRIH$" 
Mają 80 bo dzisiaj nabili, jutro im weźmie do 45, do czego służą Frih$? nie wiem.
Frih$ są to takei wskaźniki na które patrzą admini(np. przy powiększeniu konta). Frih$ można oddwać innym userom, jak i moderatorzy mogą je zabierać. To takaocena użytkownika
Unlike the Points, the FRIH$ are here to trade, donate, buy and exchange things. You can do whatever you want with them. You can buy and trade services/goods in the marketplace. Frihost will also give away certain things for a specific amount of FRIH$ in the future.
czyli
Choć punkty nie, to FRIH$ są tu by się nimi wymieniać, dotować siebie nawzajem, kupować, targować inne rzeczy. Możesz robić z nimi co chcesz. Możesz to robić na 'targowisku' (o co chodzi? nie wiem). Kiedyś będzie można za to kupować różne rzeczy na frihoście
LUDZIE, CZY WY FAQ NIE CZYTACIE???
Na targowisku (Dział Market Place) ludzie sprzedają usługi, np. instalacja jakiegoś skryttu (phpBB, Mambo, PHP-Nuke itp) albo zrobienie sygnaturki (tak jak ja) zabronione rzeczy są opisane w specjalnym wątki.
Pozdravki
ChesterB
dziękuję za oświecenie, bo szczerze mówiąc za bardzo nie oglądałam forum angielskiego..
troszkę tam coś tam, ale nie żeby za bardzo..
to ja proponuję podobny dział zrobić- supermarket
MODERATORZY.. AQQ my tu propozycję mamy 
z Tego co wiem to Arin wlasnie cos takiego kombinuje
Tylko ze ..jak Wy to sobie wyobrazacie? przyklejony temat tak na górze strony czy jak bo mi sie to osobiscie wogole nie widzi... moi zdaniem to sie powinno robic w wyznaczonym do tego miejscu..ale znowu tam nie mozna po Polsku pisac..
właśnie Arin się produkuje moimi siłami
tzn ja tłumacze on wrzuci 
| WMP wrote: |
| Frih$ są to takei wskaźniki na które patrzą admini(np. przy powiększeniu konta). Frih$ można oddwać innym userom, jak i moderatorzy mogą je zabierać. To takaocena użytkownika |
Powiększaniu konta? pierwsze o tym słysze zresztą mi się nie wydaje aby przestrzegając regulaminu można było zająć jes całkowicie. A co do tego powiększana możesz przybliżyć?
| Timczak wrote: |
| Powiększaniu konta? pierwsze o tym słysze zresztą mi się nie wydaje aby przestrzegając regulaminu można było zająć jes całkowicie. A co do tego powiększana możesz przybliżyć? |
Nie ma czegoś takiego jak powiększanie konta... Wszystkie aktualne informacje o systemie Frih$ i punktów znajdziecie tutaj.
-close-