Co myślicie o programie od google, za którego pomocą można ogladać cały świat? Ja mam ten program u siebie i podglądam każdy zakątek naszej pięknej planety, a co sie stanie jak te zdjęcia będą dużo bardziej dokładniejsze, tak że można będzie rozpoznać pojedyńczych ludzi?? Co Wy o tym myślicie??
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
!!!UWAGA!!! poszukujemy współpracownika.
Szczegóły dendi14.24@interia.pl.
Wkrótce nastąpi otwarcie Serwis MIX!
| Quote: |
| Najważniejsza w życiu to cierpliwośc... |
Jak podajesz informacje to zapodaj też linka do pragramu lub strony.
Czy o to Ci chodziło ?
http://maps.google.com/
To ma wyszukiwarke miejsc chyba jeszcze... Ale to jest zrobione na podsatwie [albo tym samych skryptach
] co to: http://www.frappr.com/ . Tylko ze Frappr ma wiecej opcji i jest full interaktiv. No i kazdy zarejestrowany moze stworzyc wlasna mapke.
Ehh dane osobowe
pokażą moje zdjęcie w google to biore od Nich odszkodowanie
proste i logiczne
Powiem, że program jest niezły. W przyszłości kiedy zostanie on dopracowany możesz sobie oglądać zabytki całego świata bez wychodzenia z domu. Oczywiście ze dużo lepiej zobaczyć to na własne oczy ale internet służy po to aby pogłębiać naszą wiedzę.
może TVP nie bedzie wtedy musiała płacić za licencje meczy na mundialu bo sobie bedzie można przez google zobaczyć co się na bosiku dzieje 
google to wogole niedlugo zrobi swoj system operacyjny, bo juz tyle roznych bajerkow zrobili ze ho ho ho
Szkoda ze ja nie wpadłem wcześniej na to, żeby zrobić taką przeglądarkę
Ci kolesie wpadli na prosty pomysł na który wpaść mógłby każdy człowiek
Nie każdy jednak mógłby to zrealizować w tak perfekcyjne sposób. Szacunek dla Google 
Programik fajny - sporo potu nad nim wylano. Szkoda, ze poza USA i paroma miejscami zdjecia satelitarne nie sa dosc dokladne. Zauwazylem ze przy najwiekszych przyblizeniach (okolo 100m nad ziemia) skala na roznych zdjeciach sie troche nie zgadza, no coz ale i tak podziwiam tworcow. Czekam az bedzie mozna sobie dobrze poogladac Koszalin
(jezeli wogole bedzie mozna...)
prawde mowiac do tej pory nie ogladalem zdjec a tylko mapy - i pod tym wzgledem super-sprawa; zdjecia mowicie - rzeczywiscie - nie zauwazylem tej opcji - super - tylko dlaczego w ogole nie ma tego w polskim google.pl ??
Tobie chyba chodzi o Earth Google. Ściągłem to ale mi nie działało więc wywaliłem to frapp nie jest takie złem. Znalazłem sklepy biedronki ;p
Noo, "Google Earth" jest świetny.
Szkoda tylko, że za jego pomocą można zobaczyć bardzo mało terenów w Polsce...
Nie ma też miasta, w którym mieszkam.
Najwięcej do obejrzenia za pomocą "Google Earth" to jest oczywiście na terenie Stanów Zjednoczonych. Zauważyłem jednak (i co też przeczytałem później na stronach WWW "Google Earth"), że te zdjęcia satelitarne nie są aktualne. Zostały wykonane jakieś dwa-trzy lata temu. I to by się zgadzało, bo jak oglądałem ostatnio za pomocą tego programu okolicę, gdzie mieszka moja kuzynka w Stanach Zjednoczonych, to tam, gdzie od ponad dwóch lat stoi nowy budynek szkoły podstawowej, na zdjęciach w "Google Earth" widać jeszcze plac budowy tego budynku.
A ja akurat byłem tam u mojej kuzynki, gdy ten budynek budowali. Byłem, jak zaczynali i jak skończyli budowę. 
http://worldwind.arc.nasa.gov/ - moim zdaniem o wiele lepszy program, pokazuje wszystko w 3d (zobaczcie screeny), znajduje KAŻDĄ miejscowość i KAŻDE miejsce na świecie, nie to co w Google - udało wam się znaleźć Kraków? Co prawda nie ma tam żadnych info o sklepach, teatrach, restauracjach itp., ale od tego są plany. Mapy są, te same jeśli chodzi o Amerykę, a pozostałe części świata różnie, dokładniejsze, albo mniej dokładne, ale wszystkie z jednej satelity. W Googlach Warszawa z jednej strony jest dokładna, a kawałek, to jakieś kolorowe piksele... Poza tym można używać map robionych przez (chyba) 5 satelit i plan Ameryki (tylko bitmapowy, niestety nie renderowany i nie interaktywny). 2 są tylko na Amerykę (super dokładne, można zaobczyć samochody) a 3 na cały świat (mniej dokładne). Polecam program NASA!
Pzdr
Cáno
Jesli mapka ma wymagania tak duze ze nie pojdzie ci na kompie, to znaczy, ze musisz zrobic upgrejda....
Ledwo co poszlo [az mię wstyd], ale jednak hardkorowe jest jak juz. 
jest świetny... tylko przy darmowej wersji ważne jest, żeby był ostry obraz twojej okolicy...