FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

miniclip

serwismix
Nie wiem czy znacie stronę www.miniclip.com. Jeśli nie to bardzo ją polecam. Znajduję się na niej bardzo dużo mini gier. Niektóre można pobrać, a część dostępna jest tylko on-line. Jeszcze raz bardzo polecam. Może zmierzymy sie w którejś z multiplayer??

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

!!!UWAGA!!! poszukujemy współpracownika.
Szczegóły dendi14.24@interia.pl.
Wkrótce nastąpi otwarcie Serwis MIX!
Quote:
Najważniejsza w życiu to cierpliwośc...
Lucek
Ja grałem na miniclip ciekawe gry tam są Very HappyVery Happy
mtx
Ja straszliwie lubie te różne gry. Kiedy chce troszkę odpocząć po pracy otwieram sobie i gram.

a którą grę najbardziej lubicie? Bo ja chyba jeszcze nie wiem Smile

ale dużo różnych, zależy od nastroju..
draqo
Ja również często odwiedzam stronę miniclipa. Najczęście gram ostatnio w grę Winter workout. Również gram w inne, np. w te z Bushem Wink Stronka bardzo fajna, można się świetnie odprężyć (niektóre gry Wink ) Polecam.
Omoel
Jak mi się mózg zmęczy to w cos tam garm Wink . Ostatnio chyba w coś z chomikiem... taka krotka odprezajaca/odmozdzajaca rozrywka Mr. Green .
marines
ojejjj... jak ja nie lubie miniclipu. mój bart na okrągło tam siedzi. ja tego nie nawidzę. w ogóle to ja nie lubię gierek. Mad
Timczak
Ja tam często gram bo bardzo łatwo być w pierwszej dziesiątce graczy:P
NEO-GRYOK
MiniClip to już dla mnie przeszłość, ale dawniej nie zaprzeczę grałem tam Smile . Jest tam naprawdę wielka składnica gierek, niektóre z nich naprawdę wciągają . Kiedyś, gdy nie bawiłem się jeszcze tworzeniem stron to często tam przesiadywałem. Ale teraz odmianą MiniClipa stał się dla mnie MiniFriHost Wink . A jak nie FriHost to SILKROAD ONLINE Smile
Calemb
Miniclip'a znam od dawna. Jest tam bardzo duzy wybór gier, a raczej małych gierek. Ta stronka jeśli się komuś tak nudzi straszliwie, że totalnie juz nic nie potrafi wymyśleć. Nie znalazłem tam żadnych códów, ale w końcu jak sama nazwa mówi to miniclip'y.
-Dkt-
ja na miniclipie najczesciej gralem w helli attack 2 (czy jakos tak Razz )
tak duzo tam tych gier ze trudno sie zdecydowac w co grac Laughing
Calemb
A miałem okres że pykałem an wyścigi z kolega w te helikoptery, ale mi już przeszło. Teraz jest tego nowa wersja, nawet mis ię podobała na początku ale potem doszedłem do wniosku, że heli 2 było lepszą grą.
draqo
Mnie się podoba gra motherload. Niedawno w nią grałem, ale ostatnio już nie.
luxtu
znam ta stronke juz od dosc dawna i czasami tam wpadne i zagram w jakas mala gierke w przerwie na kawe Razz
Siemian
ja najczęściej gram w heli atack 3 albo jak skończe to 2, Monster truck też jest niezły, podoba mi sie trial moutain hights fajne motorki, a grywa ktoś w te gry za które płacą kasę bo nie wiem czy to działa.