FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Pimp my ride w Polsce

serwismix
Niedawno dowiedziałem sie, że Pimp my Ride znajduje się również w Polsce. Na stronie http://comps.mtv.pl/pimpmyrideeurope/form/apply.jhtml;jsessionid=WNYDQ0NL1MGW1QFIAIHSFEWAVABBAIV0 można się zarejestrować. Potrzebne są do tego: kilak zdjęć samochodu i swoje własne. Gdy zostaniemy wybrani, nasz samochód zostanie "zpimpowany" Wink

!!!UWAGA!!! - osoba ta musi mówić biegle po angielsku, a formularz należy wypełnić również po angielsku. Życze powodzenia Smile

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

!!!UWAGA!!! poszukujemy współpracownika.
Szczegóły dendi14.24@interia.pl.
Wkrótce nastąpi otwarcie Serwis MIX!
Quote:
Najważniejsza w życiu to cierpliwośc...
Calemb
Jeśli nawet nasz samochód zostanie wybrany i fajnie odpicowany... Ludzie przecież to POLSKA !!!! Przeciez ten samochód zwinom!
Chemik
taa to dosyć oczywiste Smile
choć może wcisną tam całe TOP 100 najlepszych zabezpieczeń antywłamaniowych Very Happy
draqo
Polak potrafi. Ale może by nie ukradli.
SkorpioN
Nie ukradli by, taki samochów w Polsce byłby tylko 1 a więc złodzieja łatwo złapać.

P.S

po co mieli by sobie zadawac tyle trudu, i przylatywac z USA czy z kadś tam do Polski?
Black & White
SkorpioN wrote:
Nie ukradli by, taki samochów w Polsce byłby tylko 1 a więc złodzieja łatwo złapać.

P.S

po co mieli by sobie zadawac tyle trudu, i przylatywac z USA czy z kadś tam do Polski?

A po co do "Programu Bar" przyjeżdżały zagraniczne gwiazdy?
Trochę reklamy i jeszcze na tym zarobią Wink
Timczak
Wogule to w polsce bardzie się opłaca kupić jakieś ferrari bo złodziej jak ukradnie to wpadnie. Sam się o tym przekonałem jak chcieli mi ukraść malucha a obok stało bmw Wink
ozyrys
Szczerzę wątpię w to że jakieś zgłoszenie z polski przejdzie całą ta eliminacje na wstępie, a potem jeszce u nich losowanie, poza tym ludzie przed kamerą przeważnie są na tyle stremowani, że potrafia powiedz tylko aaaaa, oooooo!!! itp idt , Dlatego uważąm że pomysł w Polsce poprostu nie wypali i go gorsza może popsuć nam i tak juz bardzo zjechaną opinię na świecie.

Pozdrawiam
^^ozi
Camel
Ciekawe czy jak bym rower zgłosił do odpicowania to by mi zrobili złote ramy i diamentowe lusterka Smile
Już widze jak odpicowują komus brykę, gośc jest niesamowicie szczęśliwy a tuż za robiem czekają na niego ubrani na czarno panowie o poważnych twarzach i twardych regułach.
Mówie o urzędzie skarbowym Cool

A ciekaw jestem co by zrobili z takim powiedzmy maluchem...
Tam przecież fotelik dla dziecka z ledwością wchodzi Very Happy
Może zamontowali by pozłacane mocowania do lusterek, żeby przy oszałamiającej prędkości 110 km/h nie polecały by w sina dal :]
Albo srebre nity żeby sie rozpadł...
Piszecie że taki samód by ukradli (no nie tego malucha przecież Wink , chociaż może znalazł by się taki amator). W sumie racja - tyle że wg. mnie to nie było by czego krać.
Same częsci by pewnie dojechały by na miejsce Very Happy
draqo
Ale pomyślcie, jakie fajne wózki by jeździły po Polsce. W Ameryce już pewnie dużo ich jeździ. Sam chętnie bym oddał moją brykę do odpicowania.
Calemb
Wózki może i by fajne jeździły, ale taki wózek to tylko pokusa. Gaz do dech i wio!!! Ale po czym tu jeździć? Po ulicach, które się rozpadają? CHyba, że jeździć cały czas jedną ulicą... ale to chyba takie troche nudne.....
spider89
Hehe, rower chetnie bym zglosil, chociaz w rowerze nie da sie tyle zrobic co w aucie a szczegolnie w van'ie Very Happy
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.