FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Visual C++

Lochium
Hey!
Poszukuje kompilera C++ wyprodukowanego przez stajnie Microsoftu, Visual C++. Jest on jednak płatny. Mógłby mi ktos dac linka do torrenta lub do darmowego odpowiednika tego kompilera. Z gory dzieki za pomoc!
serwismix
Ja posiadam takowy program na płycie oryginalnej z Microsofu, którą otrzmałem za darmo ze szkoły;D A link to tu: (...) Edycja Arin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

!!!UWAGA!!! poszukujemy współpracownika.
Szczegóły dendi14.24@interia.pl.
Wkrótce nastąpi otwarcie Serwis MIX!
Quote:
Najważniejsza w życiu to cierpliwośc...

Last edited by serwismix on Mon Dec 12, 2005 5:24 pm; edited 4 times in total
gecko
Hmm to jest nielegalne Twisted Evil Razz

(...) Edycja Arin.

Dobry odpowiednik? Hmmm może Dev-C++? Chociaż w nim raczej ciężko z formami...

ale pamiętaj że to nielegalne (musiałem to powiedzieć Razz )
Arin
Lochium wrote:
Mógłby mi ktos dac linka do torrenta (...)

Bardzo proszę o nie podawanie na forum linków do nielegalnych kopii oprogramowania, jak również do stron zawierających takowe linki. Proszę również o nie zamieszczanie pytań o takowe. Jest to niezgodne z regulaminem FriHosta.

cheers,
Arin.
gecko
ale linka do Googli można dać, no nie?

i poprosić o to by sie najpierw samemu troche poszukało też można?

więc prosze wszystkich: Google są dobre na wszystko i nawet więcej Twisted Evil
Timczak
Lochium wrote:
Hey!
Poszukuje kompilera C++ wyprodukowanego przez stajnie Microsoftu, Visual C++. Jest on jednak płatny. Mógłby mi ktos dac linka do torrenta lub do darmowego odpowiednika tego kompilera. Z gory dzieki za pomoc!

Wcale nie jest płatny kup sobie gazete KS Expert wydanie o programowaniu tam jest najtańsza wesja. Bardzo fajnie chodzi;)
Deathplanter
Nie wiem czy autor jeszcze ten temat subskrybuje,ale nie wypada zostawiać wątku bez odpowiedzi gdy się ją zna ;p Sam kompilator można pobrać legalnie,za darmo i bez ograniczeń stąd:
http://www.microsoft.com/downloads/thankyou.aspx?familyId=afd04ff1-9d16-439a-9a5e-e13eb0341923&displayLang=en&oRef=
Podkreślam,SAM kompilator.
@down:
Poszukaj w ich downloadzie,niedawno widziałem Wink

Last edited by Deathplanter on Sun Jun 04, 2006 6:07 pm; edited 1 time in total
pawelsz
Fajnie, ale to jest o ile dobrze widze do wersji .NET 2005 czy jak to tam sie teraz nazywa... a nie ma tam czegos takiego do starego dobrego VS98?
loginos
a co ma robic ten odpowiednik
bo może wystarczy Ci kompilator C++ z gcc
z całkowicie legalnego źródła http://gcc.gnu.org/

a jak nie to M$ wypuszczał darmowe betawersje VisualStudio
Deathplanter
Właściwie,to wypuszczał on nie tylko betawersje ale też sporo kompilatorów,niestety działających wyłącznie w linii poleceń (ale pewnie dałoby jakoś zaprogramować np. Dev-C++ żeby używał MS compilera). Dlaczego zabawki Microsoftu? Skompilujcie jakiś większy projekt pod GCC a potem pod MS compilerem,będzie spora różnica rozmiarów plików. Właściwie,kupując VS płaci się głównie za GUI i biblioteki...
darczeku
visual studio express - za free - zawiera vc++
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.