oglądaliście w telewizji jak wybierali miss świata? która z dziewczyn podobała się wam najbardziej? mi najbardziej podobała się jednak polka. nie jestem wcale stronniczy. naprawdę szkoda że nie dostała się do finału... 
miss Swiata
Mnie jakos tam zadna nie przypadla do gustu... Hmmmm... Polka nie wypadla zle nawet [ale ogladalem tylko kawalek, wiec nie wiem co dalej
]
Moim zdaniem polka jest najładniejsza. Przecież nie podaremnie mówi się że Polki są najładniesze;D Szczególnie że ja mieszkam niedaleko jej domu rodzinnego;D
Jakos rzadko moj gust pokrywa sie z tym co wybiera jury na miss swiata. Czasami owe panie czesto kojarza mi sie z jakimis wypolerowanymi figurkami. A co do Polek - to wiadomo, ze to najpiekniesze kobiety na swiecie 
zgodze się z marinesem , ja tego niegdy nienazywam wyborem najpiękniejszej kobiety na ziemi tylko wyborem tej która przypadnie do gustu jury
Taaa, Malwina nie miała większych szans też dlatego, że ktoś po polskiej stronie (prawdopodobnie TVP S.A.) zawalił sprawę, co spowodowało Malwinie trzytygodniowe opóźnienie w rozpoczęciu zbierania głosów, podczas gdy pozostałe kandydatki zaczęły zbierać głosy już właśnie trzy tygodnie wcześniej. A w dodatku zapewne niewiele osób w Polsce wysłało te SMS-y za 2,44zł z VAT na naszą Malwinę, gdyż wielu Polaków jest po prostu chytrych na te parę złociszy...
Ja wysłałem 7 SMS-ów w ciągu trzech dni. 
Nie ogladalem tegorocznych wyborow, ale pamietam jak bylo w zseszlym roku, nie mam nic do kandydatek, ale pytanie w stylu czy jestes za pokojem na swicei czy cos podobnego, sa po prostu smieszne. A odpowiedzi kandydatek jeszcze bardziej zalosne. 'Tak jestem za pokojem na swicie' Az... sie chce jak to sie slyszy, sztuczne to wszystko jak plastik.
| Omoel wrote: |
| Mnie jakos tam zadna nie przypadla do gustu... Hmmmm... Polka nie wypadla zle nawet [ale ogladalem tylko kawalek, wiec nie wiem co dalej |
Mi ten kawałek (
Hehe moim zdaniem polki najładniejsze
i nie ma mocnych
tylko trzeba dobrze trafić. Ale dziewczyny nasze są równe tym zzagranicy i nie ma totamto
hehe. Ciekawe skąd takie laski się biorą ja niemoge są boskie to jakies ciekawe
heh nie no kurcze taką laske w domu miec :] mmmmm Miodzio
[/img]
Hehe, no mieć i... no
Polki są najładniejsze, takie jest przynajmniej moje zdanie
Kobiety z innych krajów też są ładne, spotyka się, ale nie tyle co w Polsce.
Czy ja wiem, chyba żadna za bardzo mi się nie spodobała. Może mam inny gust trochę. Najwyżej co podobały mi się sporadycznie pewne części ciała i to wszystko
Dlamnie Polka była najlepsza no naprawde szkoda że zbyt daleko nie doszła no ale cóż może nastepnym razem;)
Polka była niezbyt właśnie - poza tym w tym roku modne sa mulatki 
A od kiedy to kolor skóry jest w modzie ??