Dzieje się tak również, gdy kopiujesz teksty z innych stron i wklejasz je na forum aby zdobyć jak najwięcej punktów. Gdy moderator się wkurzy;) może wyzerować ci punkty i później z każdym dniem FRIH$ spada. Więc radzę nie kopiować tekstów i być jak najbardziej aktywnym na forum. Dzięki temu zdobędziemy zaufanie moderatorów i adminów i zdobędziemy hosting.
RealHost mnie zawiódł, ponieważ najpierw czekałem 3 tygodnie aż admini ruszą tyłki i zrobią accounta (50 postów i masz accounta na 500mb, potem 150 i masz 1gb i tak dalej), potem zostałem zawieszony za hostowanie odcinków DBZ... na 4 tygodnie. Potem obiecałem dla kumpla że dołącze do jego stronki i ofiaruję serwer... 4 tygodnie przeciągnęły się do 5-6 tygodni, ponieważ admin znów nie chciał ruszyć tyłka i odblokować mi accounta... nie ma to jak szybka obsługa. A potem, dwa miesiące później szlag ich trafił, bo ktoś za dużo kliknął w banner Google. Później musieliśmy się ratować Dhostem, który TEŻ nas wywalił, do tej pory niewiemy dlaczego. Zresztą stronki dawno nie ma, daliśmy sobie spokój. Biednemu zawsze wiatr w oczy?
Jeśli chodzi o punkty to tu jest super, dają 200mb za napisanie kilku postów, bez reklamek, z mySQL (mniam, na forum idealne!) i chyba tak szybko nie upadnie, nie trzeba się wysilać, piszesz coś aby stykało i wporzo.
Nigdy więcej RealHosta (i FreeNukeHosta też, bo ggg....)