FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Ujemny FRIH$ ?

ozyrys
Code:
23.07 Points
-2.50 FRIH$

Jak to jest możliwe ? Czy po mozna przekaż FRIH$ komus tak żeby mieć wartośc ujemną a nie stracic Pionts ? Czy poprostu moderator/admin usuneli FRIH$ ?
Proszę o szybką odpowiedź

Pozdrawiam
^^ozi
Arin
ozyrys wrote:
Code:
23.07 Points
-2.50 FRIH$

Jak to jest możliwe ? Czy po mozna przekaż FRIH$ komus tak żeby mieć wartośc ujemną a nie stracic Pionts ?

Nie, takie przekazanie nie jest możliwe.

ozyrys wrote:
Czy poprostu moderator/admin usuneli FRIH$ ?

Tak się stało. Moderator wyzerował Frih$, a potem wartość spadła poniżej zera w wyniku skasowania jakiegoś posta. Frih$ za skasowanego posta się odejmują, tak jak i punkty.

cheers,
Arin.
serwismix
Dzieje się tak również, gdy kopiujesz teksty z innych stron i wklejasz je na forum aby zdobyć jak najwięcej punktów. Gdy moderator się wkurzy;) może wyzerować ci punkty i później z każdym dniem FRIH$ spada. Więc radzę nie kopiować tekstów i być jak najbardziej aktywnym na forum. Dzięki temu zdobędziemy zaufanie moderatorów i adminów i zdobędziemy hosting.
ozyrys
serwismix wrote:
później z każdym dniem FRIH$ spada.

FRIH$ nie spada, może tylko rosnąć, a POINTS spadaja bo na tym polega ten hosting, a z drugiej strony to ciekawe jest, że można mieć ujemny FRISH$, nie cche tego osobiście doświadczyć, ale niestety juz raz straciłem POINTS i FRIH$ bo, któryś z moderatorów skasował temat w którym pisałem, troche się zdziwiłem ale, na tym forum można znaleźć teamty, w których można pisac bez końca , ponieważ zna się na tym o czym jest temat.

Pozdrawim
^^ozi
votd
Myślę że teoretycznie wystarczy pisać przynajmniej jednego posta dziennie, lub 10 na tydzień, jakkolwiek to rozumiecie, a wyjazdy zgłaszać do admina, aby miał nas w swojej opiece Razz
Bo jeśli będziemy nieaktywni, nasze konto szlag trafi, bardzo mi się podoba system punktów, ponieważ tego nie oszukasz w żaden sposób - jestem tu nowy, a już próbowałem różnych trików na ten system - i powiem - jest idealny, bo próbowałem napisać dwa posty o tej samej treści i skasować ten drugi - punkty schodzą za skasowanie jakiegoś posta i więcej na twoje konto nie wracają. Ujemne punkty można dostać jak się coś przeskrobie (wg mojego toku rozumowania :I.

Myślę że niedługo dostanę swoje konto :I przyda się na forum.

Powiem - FriHost rocks - i módlmy się, żeby nie podzieliło losów innych hosterów forumowych (np. RealHost, któremu ufałem a mnie zawiódł Sad
mtx
a dlaczego Cię zawiódł (RH?)

tu jest fajny hosting.. a 1 post... wystarczy sobie ustawić forum jako stronę główną (jak np w Avancie można kilka na raz) i tylko przeczytać jakiś topic i coś skrobnąć z sensem...

nie jest tak źle Smile

a ujemne.. nikomu tego nie życzę
votd
RealHost mnie zawiódł, ponieważ najpierw czekałem 3 tygodnie aż admini ruszą tyłki i zrobią accounta (50 postów i masz accounta na 500mb, potem 150 i masz 1gb i tak dalej), potem zostałem zawieszony za hostowanie odcinków DBZ... na 4 tygodnie. Potem obiecałem dla kumpla że dołącze do jego stronki i ofiaruję serwer... 4 tygodnie przeciągnęły się do 5-6 tygodni, ponieważ admin znów nie chciał ruszyć tyłka i odblokować mi accounta... nie ma to jak szybka obsługa. A potem, dwa miesiące później szlag ich trafił, bo ktoś za dużo kliknął w banner Google. Później musieliśmy się ratować Dhostem, który TEŻ nas wywalił, do tej pory niewiemy dlaczego. Zresztą stronki dawno nie ma, daliśmy sobie spokój. Biednemu zawsze wiatr w oczy?

Jeśli chodzi o punkty to tu jest super, dają 200mb za napisanie kilku postów, bez reklamek, z mySQL (mniam, na forum idealne!) i chyba tak szybko nie upadnie, nie trzeba się wysilać, piszesz coś aby stykało i wporzo.

Nigdy więcej RealHosta (i FreeNukeHosta też, bo ggg....)