FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Tajne bazy CIA w Polsce - prawda czy bajka?? :)

Czy w uwazasz ze w Polsce istnialy/istnieja tajne bazy CIA?
Tak, tak, tak, TAK!!!
25%
 25%  [ 1 ]
Eeee, a co to jest CIA??
0%
 0%  [ 0 ]
Owszem, mieszcza sie w Toruniu i wysylaja fale radiowe na cala Polske :)
25%
 25%  [ 1 ]
Nie, to napewno jakas bzdura.
50%
 50%  [ 2 ]
Total Votes : 4

Camel
Witajcie,
taki jest temat ostatnio na topie, wszyscy o tym mówią, niektórzy tam byli Wink .
No ale dobra - chodzi o rzuconie ostanio przez amerykańskie gazety informacje na temat tajnych działań antyterorystycznych, prowadzonych przez CIA na teranach krajów Europy.
Sprawa rozchodzi się o rzekome tajne bazy, które ulokowane miały być w państwach Starego Świata, w tym także i w Polsce...
A teraz coś mniej oficjalnie:
Po rewelacjach w Klewkach nadchodzi nowy, szalenie nieprawdopodobny newes Smile
Amerykańska prasa donosi o obozach, tfu, o tajnych bazach wywiadu (CIA), mieszcących się w wybranych krajach Europy, w tym również w Polsce.
Miały być tam rzekomo przetrzymywane szychy z Al-Kaidy, w tym prawa ręka Osamy Ben Ladena...
Oficjalnie obecny jeszcze przezydent Aleksander "troche boli mnie kolano" Kwaśniewski i Ludwik "moje jackuzzi chciało mnie zabić' Wasserman zaprzeczają tym rewelacją twierdząc jednocześnie że jest to wyjatkowo perfidna kaczka (kwa!) dziennikarska.
I tak nie dość że mamy ostatnio problem z homofobią (robi się grożniejsza niż grożna przecież ptasia grypa, przenosi się drogą kropelkow również przez TV Trawam i Radio Matyja) to teraz jeszcze nam się będą jakieś bękarty z CIA kręcić po okolicy.
Trzeba chłopaków od Andrzeja skrzyknąć, widły pod pachę wziąć i na tajnaków ruszyć, żeby se nie myśleli że mogą tak cichaczem jakiś terorystów przetrzymywać... Cool
A wy co o tym wszytskim myślicie ?? Smile

Last edited by Camel on Sat Dec 10, 2005 12:34 am; edited 1 time in total
atomek
Ludzie opanujcie sie!!!!

Przeciez do cholery nawet jezeli sa/byly takie wiezienia w polsce to co? zle?

Moze lepiej zeby terrorystow wyposcic i niech sobie wysadzaja w powietrze nasz swiat!!! Przeciez to jest paranoja, jestem za takimi wiezieniami i powinni torturowac wiezniow ile wlezie. NIE MA LITOSCI DLA TERRORYSTOW!!!! CHyba ze wolicie jak francuzi schowac glowe w piasek i udac ze problemu terroryzmu nie ma, ale oni ostatnio juz dostali po tylkach a dostana jescze nie raz (i tego im zycze, bo sa skorwys.... myslacymi tylko o wlasnych tylkach).
Timczak
atomek wrote:
Ludzie opanujcie sie!!!!

Przeciez do cholery nawet jezeli sa/byly takie wiezienia w polsce to co? zle?

Moze lepiej zeby terrorystow wyposcic i niech sobie wysadzaja w powietrze nasz swiat!!! Przeciez to jest paranoja, jestem za takimi wiezieniami i powinni torturowac wiezniow ile wlezie. NIE MA LITOSCI DLA TERRORYSTOW!!!! CHyba ze wolicie jak francuzi schowac glowe w piasek i udac ze problemu terroryzmu nie ma, ale oni ostatnio juz dostali po tylkach a dostana jescze nie raz (i tego im zycze, bo sa skorwys.... myslacymi tylko o wlasnych tylkach).

Hmm pomyśl sobie że trafiasz do takiego więzienie przez pomyłkę i np poddajom Cię torturom ot tak sobie bo czegoś chcą a ty nie wiesz. Ale nie o to sprawa sie rozgrywa. Chodzi o to że takie plotki czy som czy nie sciągają na nas gniew terrorystów bo jak znajdom więzienie to już koniec wystarczy tylko czekać kiedy autobus w Warszawie wybuchnie. Sam wiem coś o tych ekstremistach bo muj ojciec jest majorem i był w Iraku
ozyrys
Jeżli uważasz ze to jest dobre to pomysl teraz tak .
Terrorysci wiedzą z pomogaliśmy amerykanom, w wojnie, w torturowaniu wiźniów na terenie naszego kraju, nasi żołnierze są w Iraku i tam giną za sprawę, która nas w żaden logiczny sposób nie dotyczy, pojechaliśmy tam bo Ameryka[ Bush i reszta ] "chcieli" naszej pomocy, chociaż dobrze wiemy, że poradzili by sobie sami... teraz taki terrorysta siedzi sobie gdzieś i przegląda prase światową[ terroryści to nie bezmózgie Yeti, tylko wysoko wykształceniu profesjonaliści] czyta, czyta i widzi "In Poland CIA is kept Iraq prisoners" i co sobie takie terrorysta mysli ???
No co ? A no to : Co by w tej polsce rozwalić ?? Może Pałac Kultury albo Warszawskie Metro ??

Pozdrawiam
^^ozi
Xaros
My nawet nie wiemy co sie wogule dzieje na swiecie. Tajne organizacje moga robic sobie co chca, a nawet sam prezydent o tym nie wie. Nie zapomnijmy o tym ze Polska napewno ma jakies wplywy z tego wiezienia, a w dodatku ze jest tajne to jeszcze wieksze.
Timczak
Ja uważam że modelator powinnien zamknąć ten temat bo nie widze sensu dalszego wypowiadania się i twożenia głupisz plotek (wiem że to zabrzmi jakby to giertych mówił) które napewno nie pomogą naszemu krajowi.
Camel
Timczak wrote:
Ja uważam że modelator powinnien zamknąć ten temat bo nie widze sensu dalszego wypowiadania się i twożenia głupisz plotek (wiem że to zabrzmi jakby to giertych mówił) które napewno nie pomogą naszemu krajowi.

No zabrzmiało tak Giertychowato troszke Smile
Co do plotek - temat jest ciekawy a to forum jest dla ciekawch ludzi piszących o ciekawych rzeczach...
Jak widze jakoś mizernie jest ta dyskusja prowadzona...
Może nie jest to tak ciekawy temat jak występ Mandaryny w Sopocie czy jesienne wybory ale zawsze coś Cool
hawranek31
Ja tam nie wieże w rzadne wiezienia w Polsce, to takie naciagane.

Dla mnie to tam jakas chora propaganda.
Jak ktos to powiedzial do pilnowania kilku wiezniow trzeba kilkunastu osob. I nikt nic nie widzial i nikt nic w Polsce nie slyszal.
E bajki.
fallco
Nie jest wazne w co wierzymy czy nie wierzymy bo prawdy sie i tak nie dowiemy! Moze byly, moze sa, a moze komus na reke aby tak mysleli inni....
v3nd0r
Jak zwykle prawdy sie nie dowiemy, Ale zawsze pogdybac mozna, Moim zdaniem cos w tym musi byc bo po co ktos by mial takie infortmacje podawac? Ale w sumie swiat jest dziwny , i moge sie mylic.
Tak btw to USA to jaglupszy kraj jaki jest na swiecie, ich wysokie mniemanie o sobie po prostu mnie rozbraja... Czego to oni nie wymysla, a nawet wiezien u siebie nie moga budowac, tylko wyreczaja sie innymi krajami.

To ze nie lubie usa to juz watek na inny temat Smile

W sumie Polska blisko wspolpracuje z USA i wcale sie nei dziwie ze takie pogloski sa , i napewno szybko nie znikna.
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.