FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Hattrick

b4rt0
Ma ktos z was druzyne na HT?? jesli macie to napiszcie cos o swoich druzynach:D

Team: Enemies
ID:479440
liga:Vi.99

W tym sezonie trafiłem do bardzo mocnej VI ligi ,obecnie walcze o utrzymanie:)
b4rt0
hmm chyba nikt z was nie gra:P a wiec zapraszam do gry:D
http://www.hattrick.org

Hattrick jest wolny od opłat. Swoją drużynę prowadzisz używając przeglądarki internetowej. Kilka razy w tygodniu rozgrywane są mecze. Możesz zalogować się w każdej chwili, by sprawdzić stan swojej drużyny, wydać rozkazy dotyczące treningu, wymieniać się piłkarzami na liście transferowej - lub po prostu pogawędzić z innymi użytkownikami Hattricka.

Hattrick nie kończy się nigdy. Jeśli wygrasz swoją ligę, możesz awansować do wyższej ligi w następnym sezonie (16 tygodni). No to jak? Jesteś gotowy powalczyć o krajową i międzynarodową sławę?

zapraszam
Kwaki
Zaczalem grac w poprzednim sezonie w Hattricka, dostalem druzyne na 2. miejscu w VIII lidze. Spiepszylem tamte sezon i padlem na 4. miejsce Razz Teraz bede walczyl o awans bo moja liga troche oslabla Smile
Liga: VIII.902
Druzyna: Rumunskie Lwy
oxwood
Ja gram Smile

Teraz jestem od 3 sezonów w lidze VI.857. Liga wyrównana, atmosfera jest, więc nie chce się uciekać Wink

Moja drużyna: FC Swimmingpool
Sneven
Mój kumpel gra - 2 miejsce w VIII lidze.
Ja chciałem ale nie jeszcze (miesiąc już minął) nie przyznali mi drużyny Sad.
ibix
widziałem Hattricka (znajomy gra) ale jakoś nie zrobil na mnie takiego wrazenia jak nasz rodzimy Sokker Smile

w sokkerze mozna na żywo mecze oglądać i tego HT brakuje, ale z drugiej strony fajnie, ze w Hattriku można robic zakłady

skoro pozwoliłem już sobie na małą reklame podaje linka dla zainteresowanych http://www.sokker.org/ Wink
Kwaki
Sneven wrote:
Mój kumpel gra - 2 miejsce w VIII lidze.
Ja chciałem ale nie jeszcze (miesiąc już minął) nie przyznali mi drużyny Sad.
ja musialem ie 4 razy rejestrowac, bo nie wiadomo z jakego powodu usuwali moje zgloszenie (wpisywalem login i haslo i bylo napisane 'Błąd' wiec doszedlem do wniosku ze mi usuneli). Moim kolegom tak samo sie dzialo Rolling Eyes