Witam, mojemu Tacie padła elektronika do dysku Seagate Barracuda ATA VI ST340016A Firmware 3.75 z interfejsem AATA . I teraz poszukujemy ELEKTRONIKI do tego dysku . Zwracam się tu z proźbą. Gdyby ktoś maił taki dysk, elektronike, widziął na aukcji... bardzo prosze o informacje. Przy okazjii poszukuję też dysku Maxtora 80gb z SATĄ. Gdyby ktoś widizał w przystępnej cenie taki dysk to prosze aby tu napisał.
Dysk twardy
A na allegro sprawdzałeś?
Tam może być dużoooo takich.
Tam może być dużoooo takich.
Jeżli już chcesz kupić na allegro to poproś zdjęcia działającego dysku, tzn poproś o zdjęcia odpalonego na tym dysku programu.
A co do portali aukcyjnych na e-bay.pl jest więcej ofert w przystępnej cenie i raczej sprawdzonych, ponieważ e-bay dba o swoją reputację i ludzi z dużą ilościa negatywnych opini usuwa z bazy klientów.
Pozdrawiam
^^ozi
A co do portali aukcyjnych na e-bay.pl jest więcej ofert w przystępnej cenie i raczej sprawdzonych, ponieważ e-bay dba o swoją reputację i ludzi z dużą ilościa negatywnych opini usuwa z bazy klientów.
Pozdrawiam
^^ozi
codziennei używam googli ale i tak nic nie ma
pupa
Ja znalazłem cos takiego na www.skapiec.pl
HDD: Seagate ST340015A Barracuda 5400.1
Pojemność: 40 GB Prędkość obrotowa: 5400rpm
Złącze: ATA 100 Pamięć cache: 2 MB cache
na Morele.net za 165.00zł. Więc chyba się opłaca co nie:D
HDD: Seagate ST340015A Barracuda 5400.1
Pojemność: 40 GB Prędkość obrotowa: 5400rpm
Złącze: ATA 100 Pamięć cache: 2 MB cache
na Morele.net za 165.00zł. Więc chyba się opłaca co nie:D
taa, gdyby było złącze sata i 7200 obrotów 
Moim zdaniem lepiej od razu kupić nowy dysk twardy. 80 GB to na dzisiejsze czasy trochę mało. Jakiś rok temu kupiłem Matora 80GB za około 350 zł, a teraz za tą samą cenę można dostać Maxtora 160GB!
Więc lepiej przemyśl to.
Ja polecałbym Ci Maxtory, gdyż używam od dawna i nigdy nie zawiódł.
Tak jak pisał dendi14.24 najlepszą stroną do sprawdzania gdzie moża kupić najtaniej dany produkt w internecie jest strona www.skapiec.pl. Bardzo ją polecam, gdyż nie zawsze w najpopularniejszych sklepach jest najtanie. Np. niedawno kupiłem drikarkę Canon PIXMA iP4200. Na komputroniku kosztuje około 480 zł, a na www.pixmania.pl około 400zł. Więc po co przepłacać skoro nie widać różnicy;D??
Więc lepiej przemyśl to.
Ja polecałbym Ci Maxtory, gdyż używam od dawna i nigdy nie zawiódł.
Tak jak pisał dendi14.24 najlepszą stroną do sprawdzania gdzie moża kupić najtaniej dany produkt w internecie jest strona www.skapiec.pl. Bardzo ją polecam, gdyż nie zawsze w najpopularniejszych sklepach jest najtanie. Np. niedawno kupiłem drikarkę Canon PIXMA iP4200. Na komputroniku kosztuje około 480 zł, a na www.pixmania.pl około 400zł. Więc po co przepłacać skoro nie widać różnicy;D??