FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Dysk twardy

WMP
Witam, mojemu Tacie padła elektronika do dysku Seagate Barracuda ATA VI ST340016A Firmware 3.75 z interfejsem AATA . I teraz poszukujemy ELEKTRONIKI do tego dysku . Zwracam się tu z proźbą. Gdyby ktoś maił taki dysk, elektronike, widziął na aukcji... bardzo prosze o informacje. Przy okazjii poszukuję też dysku Maxtora 80gb z SATĄ. Gdyby ktoś widizał w przystępnej cenie taki dysk to prosze aby tu napisał.
SkorpioN
A na allegro sprawdzałeś?
Tam może być dużoooo takich.
ozyrys
Jeżli już chcesz kupić na allegro to poproś zdjęcia działającego dysku, tzn poproś o zdjęcia odpalonego na tym dysku programu.
A co do portali aukcyjnych na e-bay.pl jest więcej ofert w przystępnej cenie i raczej sprawdzonych, ponieważ e-bay dba o swoją reputację i ludzi z dużą ilościa negatywnych opini usuwa z bazy klientów.

Pozdrawiam
^^ozi
WMP
codziennei używam googli ale i tak nic nie ma Sad pupa
dendi14.24
Ja znalazłem cos takiego na www.skapiec.pl

HDD: Seagate ST340015A Barracuda 5400.1
Pojemność: 40 GB Prędkość obrotowa: 5400rpm
Złącze: ATA 100 Pamięć cache: 2 MB cache

na Morele.net za 165.00zł. Więc chyba się opłaca co nie:D
WMP
taa, gdyby było złącze sata i 7200 obrotów Sad
serwismix
Moim zdaniem lepiej od razu kupić nowy dysk twardy. 80 GB to na dzisiejsze czasy trochę mało. Jakiś rok temu kupiłem Matora 80GB za około 350 zł, a teraz za tą samą cenę można dostać Maxtora 160GB!
Więc lepiej przemyśl to.
Ja polecałbym Ci Maxtory, gdyż używam od dawna i nigdy nie zawiódł.

Tak jak pisał dendi14.24 najlepszą stroną do sprawdzania gdzie moża kupić najtaniej dany produkt w internecie jest strona www.skapiec.pl. Bardzo ją polecam, gdyż nie zawsze w najpopularniejszych sklepach jest najtanie. Np. niedawno kupiłem drikarkę Canon PIXMA iP4200. Na komputroniku kosztuje około 480 zł, a na www.pixmania.pl około 400zł. Więc po co przepłacać skoro nie widać różnicy;D??
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.