Witam. Napiszcie co chcecie na Mikołaja to moze się znajdzie jakaś osoba która wam to coś podaruje?
Ja życze sobie więcej miejsca na kącie
edit: Krzak był w temacie więc wywaliłem ł
Ehh...co ja bym chciał dostać?
Napewno jakieś filmy na DVD, gre jakomś i PS2
A tak na serio... mi to jest obojętne co dostane liczą sie chęcie MIKOŁAJA
(rodziców) 

niskich pingo, duzo fragow.
na ogame: malych lagow, duzej floty i samych %
gcc: malo sagmentation fault i malo warningow, i samych zoptymalizowanych algorytmow
chyba dosc orginalne zyczenie do swietego mikolaja 
Ja chcę mieć dodatkowe 512 RAM i jakiś fajny, duży cooler do procesora. Ale chyba sam sobie to kupię. Oryginałów gier mam strasznie dużo i teraz żałuję wydanych pieniędzy, bo w nie nie gram - lepiej ściągnąć grę i jak się spodoba to kupić, a jak nie to nie. Kupić oczywiście do gry w Multiplayera, już nie da się grać tak jak kiedyś (np. w Medal of Honor) na piracie przez Internet
.
Chciałbym dostać jakiegoś lepszego dostawcę Internetowego
. Teraz nawet oryginalne gry nie pomogą, bo net mi tak muli, że w nic nie mogę grać ;-(. Ale moje życzenie może się spełni, bo już goście coś robią, żeby działał lepiej
. Zresztą życzę sobie teżzewnętrznego IP, ale z tym to ciężka sprawa. Może za dopłatą Mikołaj się zgodzi
.
Pzdr
Cáno
Szkoda
Mikołaj WMP narazie nic nei może spełnić 
Heh
ja bym chciał
50 pkt i $FRIH na forum frihost 
Ja chcę z braćmi DVD i zegarek dla mnie 
(na wskazówki ładny)
Mikołaj to dziwne stworzenie. Dasz kase- masz prezent. Jak nie masz kasy
nie ma Mikołaja. Ludzie! co to za święty co nosi prezenty za pieniądze? Moje zdanie Święty Mikołaj to powinna być osoba neutralna (jak Janosik
-bogatym zabiera a biednym daje), robi prezenty bezinteresownie. Jeżeli
szóstego grudnia nie masz nic w skarpecie, to znaczy, że twój Mikołaj jest
interesowny. Do luftu z takim świętym. W mojej rodzinie mam trzech takich świętych. A ja mam tylko jedną pensję. I skąd mam zasponsorować
takiego Mikołaja? Wszystko razem wzięte prowadzi do prostego wniosku:
masz kasę- masz prezent.
CKG: Przechodizłem ulicą i spotkałem świętego mikołaja, pomyślałem"CKG chciał 50 FRIHO$, moze mikołaj wrzuci mu w skarpetę". Podszedłem do neigo i się zapytałem, powiedział:"Chętnei bym dał, ale nie moge dać aż tyle... CHG dostanei 15FRIH$". Ucieszony podziękowałem i poszełem dalej
POSTMAN: Taa, strasznie dziwne swtorzenie, lecz w mojej rodzinie zawsze cos jest
.
Opowiem jedną historię:
Miałem kiedyś ok. 6 lat, właśnei były święta. Pomyślałem ze bede siedział i wypatrywał św Mikołaja. Czas leciał a ja pełniłem wartę. Nagle pojawił się prezent pod chojinką! Myślę niedowiary, zbiegam i odpakowuję. Nie pamiętam co tam było ale to mneij istotne. Są dwa rozwiazania tego czegoś: albo obdarową mneiśw mikołaj z Laponi, albo sie zdrzemnełem[/url]
Witam !!
Chciałbym ... hmmm dużo kasy, super zdrowie, wypas kompa i extra laske. A tak na serio to wystarczy mi dysk twardy Samsunga 80 GB 8MB i LCD. Może być również laptop. Jest dużo fajnych rzeczy...
Pozdro
Heh w mojej rodzińce też zawsze coś jest. Problem w tym aby wszystkich
zadowolić. A nie jest to prosta sprawa. U mnie zawsze był lęk czy każdemu się spodoba. Niby gusta domowników znasz, ale zawsze jest problem czy trafisz w sedno. Człowiek by chciał dać gwiazdkę z nieba , ale
zawsze jest dylemat dobry prezent i kasa. Reklama z Allegro, chyba sprzed roku jak nie trafisz prezent zawsze możesz sprzedać. Ale chyba nie tędy droga.
Mikołaj jest symbolem dawania prezentów nie tylko tych materialnych..
ja bardzo chciałam mieć trochę czasu z moją dziewczyną i się udało
prezent spełnił się i strasznie z tego powodu się cieszę (bo ostatno byłyśmy zabiegane- ja próbna matura od 15, a ona nowa praca)
Hehe, wyciekczke w góry, urlop na miesiąc i do tego zdowie i święty spokój
Wszytsko jest do osiągnięcia...
Ostatnio choruje na MP3 Player'a i nagryware DVD
Mam nadzieje że znajde je pod choinką w te święta 
a ja chciałem dostać gumową sexlalkę, pluszowego misia i różowy strój kompielowy. a tak na poważnie, to dostałem to co chiałem, czyli kilka gier (splintercell: pandora tomorrow, soldiers i dwie inne)
jestem bardzo zadowolony z tegorocznego mikołaja
ps. wiecie kto spowodował, że terźniejszy mikołaj wygląda tak, jak wygląda (czerwony, gruby, biała broda). koncern coca-cola
suuuuuuuuuper, nie 
mtx: Noo to święta maięłś spełnione, rzeczy materialne nie oddają tego co oddają duchowe. Ja nigdy nie jestem bardzo zadowolony z prezentu, czasami myśle:"Ehh, znowu grat do kąta pójdize" A z rzeczami duchowymi tak nie jest, a szczególnei z dziewczyną
Grey: Czy o tej coca coli to prawda? Jak tak to weź opowiedz doklądniej, bo ja sie ostatnio zastanawiałem dlaczego jest tak ubrany a nie np. w jeansy i kaszkietówke
??
Tak to prawda.cola chciała zarobić, a dlatego, że cola jest czerwona Mikołaj też jest czerwony, wielu ludzi wkurza to, że wykorzystuje się symbole religijne w reklamach i promocjach, ale powiedzcie czy potrafilibyście odzwyczaić się od "TEGO" Świętego Mikołaja? GRUUBEGO, UBRANEGO NA CZERWONO, BIAŁĄ BRODĄ I WOREM NA PLECACH PEŁNYM SAMYCH PREZENTÓW
...swoją drogą dog in the fog...a Dekoral wciąż biały 
chiałbym konto na tym serwerze, ale cos niechca mi przyznac, wiecie co moze byc przyczyna? mam przeciez i posty i punkty
To ze wybrałes sobei zły temacik. Przysłac ci nie chca aby albo źle wysłałeś, w jezyku polskim napisałes, albo mają duzo roboty, albo nei odpowiada im temat najakim chcesz www postawić
| mtx wrote: |
ja bardzo chciałam mieć trochę czasu z moją dziewczyną i się udało prezent spełnił się i strasznie z tego powodu się cieszę (bo ostatno byłyśmy zabiegane- ja próbna matura od 15, a ona nowa praca) |
nie chce być upierdliwy... 
Last edited by ChesterB on Fri Dec 09, 2005 1:44 am; edited 1 time in total
| Grey wrote: |
ps. wiecie kto spowodował, że terźniejszy mikołaj wygląda tak, jak wygląda (czerwony, gruby, biała broda). koncern coca-cola suuuuuuuuuper, nie  |
Ano racja, wesoły grubasek z białą brodą i wielkim worem
to nic innego jak żywa reklama Coca-coli.
Prawdziwy Św. Mikołaj żył podobnież w Turcji, chudy był człowieczyna, a i wysoki nawet, brode miał siwą, a moce swoje tak niezwykłe że mu nawet by sam Luke Skywalker zazdrościć by mógł...
Wskrzesał zmarłych, sprowadzał pokój i ogólnie dobry chłop z niego był...
Ale gdzież by takiego gościa umieścić w szale światecznych zakupów i konsumpcyjnego społeczeństwa tym nieładzie.
Bardziej pasuje tu własnie rzeczony Santa Claus, Świętym Mikołajem u nas zwanym, uśmiechnięty cały czas, zamieszkuje Laponii śniegi.
A czas płynie i mijają kolejne świeta...
Wiecie że choinka jest pogańskim symbolem i generalnie nigdzie nie jest napisane że Gwiazdka i Boże Narodzenie ma cokolwiek związanego za jakimś drzewem...
Duzo jest takich rzeczy które uważamy za strae, a okazują się wymyslone niedawno, albo zaadoptowane z innej kultury czy narodowości...
Drogi Św. Mikołaju
Na Gwiazdkę chciałbym dostać świetlówkę do mojego komputera. Jak zawsze siedzę w nocy a mamusia z tatusiem chcą troszkę pobyć z sobą to nigdy nie wiedzą czy ja już spię czy nie. Dlatego chciałbym mieć świetlówkę, która by włożył do komputerka i ona by się tak ładnie świeciła że mamusia nawet z góry bo widziała, że ja jeszcze nie śpie. Byłaby to bardzo pomocna rzecz. I druga rzecz o jaka Cię chcialem prosić Św. Mikołaju to 100 punktów na Frihoście. Byłbym Ci bardzo wdzięczny gdybyś mi to podarował. Mam nadzieję, że spełnisz choć jedno moje życzenie bożonarodzeniowe. Pozdrawiam Cię gorąco.
Nie ma mnie 2 dni i się bałagan zrobił...
atomku... jak łatwo zauważyć jest to temat MIKOŁAJOWY, który z kontami ma tyle wspólnego co Ty z czytaniem ze zrozumieniem
ChesterB -> odsyłam do tematu o manifestacjach..
a prezez87 po co Ci 100 pkt jak można mieć tylko 50? bo powyżej tego skrypt tego forum i tak Ci obetnie? Swoją drogą masz 18 lat, a piszesz jak 3 latek. Stylizacja błyskotliwa- tylko po co?
| Swoją drogą masz 18 lat, a piszesz jak 3 latek. Stylizacja błyskotliwa- tylko po co? |
I tu musze aktywnie zaprotestować
Nie dyskryminujmy ludzi mających lat naście a piszących jak by lat mieli kilka...
Sam mam 23 a czuje się z roku na rok jak by mi ubywało rozumu (trzeba mniej pić/palić/ogladać telewizji).
Treaz wg. moich ocen mam jakieś 12 lat umysłowo, boje się co bedzie za lat 10
To się chyba nazywa regres
Ale widzisz, chłopak się postarał, napisał chyba najbardziej prawidłowego posta pod tym tematem, a dostaje rugi za swój wkład artystyczny w samo zagadnienie życzeń świątecznych
ps. ja też chce na święta 100 punktów... prosze... 
Noo, jest co pisac. Bardoz fajnie pisze, mi sioe podobało, o Mamusi z Tatusiem
100 Frih$ to nei dostaniesz, ale 15 dostaniesz
Co do chestera, to nie wiem o co mu chodziło.
o nic
po prostu nie byłem w temacie i już
Ps. gratuluje odwagi Mtx
i sorki za mojego posta wyżej 
Dobra WMP objaśnie Ci o co chodziło
ja bardzo chciałam mieć trochę czasu z moją dziewczyną i się udało prezent spełnił się i strasznie z tego powodu się cieszę (bo ostatno byłyśmy zabiegane- ja próbna matura od 15, a ona nowa praca)
|
Ups, nie zauważyłem sorki mtx 
a ja bym chciał dostać komputer nowy bo na moim rzęchu się w ogóle nie da pracować już.
Ja pod choinke chciałabym dostać licencje na IPB
ale to niestety troche kosztuje
.
Co do mikołaja z coca-coli to całkiem możliwe, w końcu podobne kolory i reklama 
Teraz to ja nic nei rozumiem. Posta Grey to ja rozumiem w 110%, ale posta ChesterB neirozumiałe, ale się już wszytko wyjasniło.
PaLa: Po co ci licencja na IPB? Nie ma phpBB? jak nei znasz to luknij www.przemo.org/phpBB/ <<phpBB by Przemo
znam phpBB, po prostu IPB mi bardziej odpowiada, nie wiem dlaczego ale wydaje mi się lepsze 
phpBB przy IPB to pikuś. IPB jest niemal doskonałym skryptem forum. wiem bo używałem obu przez jakiś czas.
Ja pozostane przy phpBB by Przemo. Ale to nie temat na dyskusje o skryptach for dyskusyjnych 
Ja na mikołaja chciałbym dostać hosting od frihost.com;D Oczywiście poza tym chciałbym dostać nagrywarke dvd, nowy komp itd.;D
Ale oczywiście mikołaj już minął niestety i to może dostanę od was na Boże Narodznie?? Się zobaczy.
Nie ma się co martwić. Mikołaj spóźniony ale pryniesie
250mb
unlimited MySql
10GB Transferu
PHP...
CO do nagrywarki to nie kupuj. Będą płyty 300gb(jak dobrze pamiętam) I inna nagrywarka bedzie potrzebna do nich. Wyjdize tak w nowym roku
Taaa, ja chcialem mini bimbrownie
. Dostalem 2 plyty Mozarta, 1 Bhramsa, 2 Beethovena, 1 Bacha
. A ja slucham rocka, punk rocka i metalu
. No, ale luz spodobalo mi sie zwlaszcza Bach
.
[ale wolalbym bimbrownie
]
Apropo tego hostingu. To do tej pory nie dostałem odpowiedzi. A mam 26 punktów. I ciągle piszę posty a nie dostaje odp. Co się dziej.
JA chciałbym dostać monitor LCD i aktywację od Was. Gdy dopier zaczynam hostingowanie;P i szukam dobrego serwera. A tak poz tym to oczywiście mase kasy, najleoszy na świecie komp itd. A co wy chcielibyście??
Ja chce na mikołaja nową karte graficzną 256 mb 
Od FriHost chciałbym hosting, który oferuja. Od Mikołaja tego z Laponi chcialbym nowego kompa, nie musi byc ekstra super wypasny, poniewaz chce go poswiecic na serwer gry. Ucieszlbym sie z Athlona 1.8, 512 DDR, 20 HDD mysle ze to najwazniejsze. Chciałbym takze jakiegos normalnego Neta, moze byc Chello i wreszcie nauczyc sie kompilowac ;0
Sony Ericsson k700i
Bardzo fajny telefon i stosunkowo niedrogi. Jest k750i, ale on za drogi i myślę że na razie mi k700i wystarczy:)
Irdę już sobie kupiłem więc
| Quote: |
| CO do nagrywarki to nie kupuj. Będą płyty 300gb(jak dobrze pamiętam) I inna nagrywarka bedzie potrzebna do nich. Wyjdize tak w nowym roku |
Taaaaak, a świstak siedzi i zawija je w te sreberka
a dopiero przewidywano start Blu-Raya a ty już gadasz o 300GB? Żeby tak wielkie DYSKI były (bezawaryjne i dobre) to już osiągnięcie (no, powiedzmy że na pewno są), ale żeby PŁYTY? Ty się zastanów co gadasz bo to była kompletna bzdura! I co, może jeszcze nagrywanie 10 000x? Bo mi się wydaje, że gdyby była taka nagrywarka i płyty to na nagraniu jednej spędziłbyś pewnie cały rok, a na nazbieraniu kasy na nagrywarkę tych płyt po 300GB pewnie z kilka lat, a na p łytę już byś pewnie nie nazbierał XD. Powiedzmy - nagrywarka... 5000zł? Płyta 300zł? a może i kilka razy więcej. Nie nabierajcie się na takie wierutne bzdury!
ja bym chcial....hmmmmm niespodzianke 
Moja lista byłaby bardzi dłgua oczwiście;D A oto niektóre z nich:
1. Aktywacja od Frihost
2. Nagrywarka DVD.
3. Monitor LCD oczywiście taki lepszy;D
4. Nowy super-komp, na maksa wypasiony
5. Sony Ericson W800i
itd. Lecz nie na tym polega idea świąt, tylko na cieszeniu się z bycia w gronie rodzinnym, z tego co się ma. Słuchajcie nie dawno przeczytałem, że Ci co mają jako takie warunki do życia zaliczają się do 8% ludzi na świecie! A ci co umieją czytać to ok 2 miliardy. Więc jest się z czego cieszyć;P
dla mnie na mikołajki mniej spamu na frihostowym forum...
-close-