W związku z tematem "uwaga (ctrl+C ctrl+V)" zakładam ten temat... wyłoniła się tam dyskusja na temat spamu... myślę żo to będzie najlepsze rozwiązanie... kto chce pisać głupoty i czytać to sobie tu będzie pisał... a nie będzie zaśmiecał reszty forum... na reszcie forum będziemy pisać coś normalnego...
w sumie to dobrze by było jeszcze przeczyścić cały polski dział... usunąć z niego wszystkie tematy... i poprostu założyć nowe jakieś sensowne...
Wywalcie ten temat i zróbie coś Kudłatemu
. LoL świetne rozwiązanie! Zupełny bezsens, komu będzie się chciało pisać normalnie, jak będzie mógł zaliczyć jakiegoś posta tu i mieć spokój. Jeszcze pewnie tu będzie można mieć doubleposty i w ogóle. Brawo! Zresztą Ty też jesteś nie lada spamer. Piszesz posty na 1 linijkę i krzyczysz, że inni są be i forum zaśmiecają! LoL poczytaj sobie temat To właśnie my - Polacy - dużo tam sobie postów nałapałeś. Może zrobimy z tego tematu ogłoszenie, albo przyklejony? Beznadzieja...
Pzdr
Cáno
PS Wywalcie ten temat! 
od ?adu i porzadku s? mod'y wiec dajmy im pracowac
wiele osób tylko du?o krzyczy :/
o rany... jak ktoś chce tu pisać to prosze bardzo..
sama wiem jak to jest jak nie chce mi się nic konstruktywnego pisać, a potrzebuje pkt, bo chce mieć zawsze te 50 conajmniej...
taki temat jest fajny dla nowych, którzy powinni dopiero się zorientować a nie spamować gdzie popadnie
| mtx wrote: |
| sama wiem jak to jest jak nie chce mi się nic konstruktywnego pisać, a potrzebuje pkt, bo chce mieć zawsze te 50 conajmniej... |
a po co ^_^ ? codziennie uaktywnia się skrypt, który ucina liczbę punktów do 45. każdemu.
45 pkt to 45 dni nieaktywności. do tego dochodzi kolejnych 20 na zjechanie do -20. i dopiero wtedy jak admin będzie miał czas to napisze do Ciebie oficjalne zapytanie z przesłaniem "co jest grane że nie piszesz nic?" i poczeka kilka dni na odpowiedź. powiedzmy 5 dni w kolejce do wysłania zapytania co z Tobą, i kolejne 5 czekania na Twoją odpowiedź. policzmy:
45 + 20 + 5 + 5 = 75.
siedemdziesiąt pięć dni. dwa i pół miesiąca. to tak koszmarnie mało żeby spamować jak leci? poza tym konta po osiągnieciu pułapu -20 nie są usuwane automatycznie. i z tego co wiem nigdy nie były.
więc po co "te 50" ^_^ ?
cheers,
Arin.
jak miło wiedzieć o takim skrypcie
tak w czas..
może ktoś by się zebrał i napisał jakiś mały podręcznik jak z tym forum to wygląda??
w każdym razie to nie chodzi o 75 dni.. po prostu ja mam się fajnie, bo wiem, co napisać. Ale znam ludzi, którzy naprawdę kapa... poza tym dojść do 45 nie jest tak łatwo 
Nawet nie jest tak trudno, jeśli pisze się posty na 2,5 punkta. Tylko oczywiście nie wiadomo jaka jest zależność między długością posta a punktacją (tzn. ja nie wiem
). Jeśli będziemy pisać takie posty, to po 18 dniach mielibyśmy już te 45 pkt (pisząc zaledwie 1 dziennie, a jak wiadomo już w pierwszy dzień mamy pięć
), ale chyba codziennie 1 pkt nam ubywa więc musielibyśmy napisać jeszcze kilka postów, w każdym razie pisząc posty po 2,5 zdobycie 45 pkt nie zajmie nam miesiąca
.
| Jakub wrote: |
od ?adu i porzadku s? mod'y wiec dajmy im pracowac wiele osób tylko du?o krzyczy |
Hmm...
Zrob coś z polskimi znakami
(apropos, czy tylko ja nie widzę, czy inni też?).
A wracając do tematu
, Arin, Ty widzisz i nie grzmisz!
Pzdr
Cáno
| Cano wrote: |
| Hmm... :-k Zrob coś z polskimi znakami :D (apropos, czy tylko ja nie widzę, czy inni też?). |
Nie, nie tylko Ty widzisz zapytajniki zamiast polskich liter w postach tego jednego użytkownika.
| Cano wrote: |
| A wracając do tematu ;), Arin, Ty widzisz i nie grzmisz! :P |
Spokojnie :). Modkiem zostałem dopiero wczoraj. Nie będę mieszał się do postów napisanych przed moim "mianowaniem", aby nikt mi nie zarzucił, że nadużywam swojej pozycji. Natomiast zapewniam że posty pisane od wczorajszego wieczoru są już pod lupą :). Pamiętajcie, że Wasze posty świadczą o Was.
Grajmy fair. FriHost to nie tylko darmowy hosting - to społeczność. Bądźmy w niej pozytywnym akcentem.
cheers,
Arin.
| Arin wrote: |
Grajmy fair. FriHost to nie tylko darmowy hosting - to społeczność. Bądźmy w niej pozytywnym akcentem.
Arin. |
a jak ktos nie chce pisac postow?
| zielaczek wrote: |
| a jak ktos nie chce pisac postow? |
Przeczytaj ten wątek, część | Quote: |
| B) Zasady i ograniczenia |
Punkt 5.
Cheers,
Arin.
Spam spami nierówny
Ale żeby czasem coś na pisać to trudno bywa...
Nie trudno w kwestii samje treści, raczej czasu jaki się na to poświeca
Ja czytając posty róznorakie zawsze mam ochote napisac coś od siebie, zaczynam, a potem okazuje się że mineło 15 minut, tekstu jest już tyle że wychodzi mi poza ramke, a ja jeszcze nie kończe wątku
Apeluje do wszystkich - piszcie co wam do głowy przyjdzie - lepsze nawet krótkie komentarze (acz treściwe) niż napisanie tak,nie, może lub ok.
Im wiecej indywidualnych pomysłów tym lepiej.
Jak to Arin napisał - Frihist to społeczność - ja sam nie mając czasu zupełnie na pracę nad moja stroną, poświęcam cały mozliwy czas na forum
Niebawem znajde czas i na strone, ech urlop by się przydał...
I to taki na dwa miesiące 
Kudlaty a co według ciebie jest ?? i jakie są to porządne tematy?? Forum jest po to aby zapytać się o radę i wypowiedzieć w jakiejś kwestii.
W związku z zaistaniałą sytuacją i narastaniem światowego spamu wydaję mi się, iż ten temat można uznać za brzebłysk geniuszu autora, należy mu w tym momecie jednakże udzielić upomnienia:P
Oczywiście żaryuję
NO TO MOŻE Popołodniu ZOBACZYMY BŁYSK
CZYŚCIUTKI DZIAŁ "POLISCH" 
| draqo wrote: |
| Kudlaty a co według ciebie jest ?? i jakie są to porządne tematy?? Forum jest po to aby zapytać się o radę i wypowiedzieć w jakiejś kwestii. |
bo widzisz... niektóre tematy są poprostu śmieciem... co prawda podobnie jak ten... przyznaje to... ale... wiem ze spamowałem w jednym z tematów... ale to tylko jeden i to tam gdzie można było mieć jakąś podstawę do tego... wiec... no...
niby mówi sie ze na tym forum mozemy zasięgnąć rady i wogóle... ale o jakie rady chodzi?? czy radą jest zgadnięcie jaka to gra?? czy radą jest zabawa w zdjęcia?? czy radą jest zabawa w skojarzenia?? co prawda pisałem tam... ale gdzie miałem pisać??
myślę ze nalezy przeczyścić polski dział... i zacząć wszystko od nowa... stworzyć nowy lepszy dział polski... pokażmy ze nas polaków na coś stać... ze nie jesteśmy najgorsi...
Arin zamkni ten temat plz. wygląda on jak psiarnia.
Wogóle jaki sens miało założenie tego tematu?
Spamerzy jak będą chcieli posmamic to i tak to zrobią, nie bacząc na dobro innych:D
lock plz
pozdrawiam
Nom, wogóle niepotrzebny temat.
p.s
dareczku, masz juz konto?
Potrzebny nie potrzebny ale jest.
My?le ?e zamie?eniem tworców hostingu za posty by?o to aby hosting dostawa?y osoby które my?l? i potrafi? sie wypowiedziec. Bo dla takich to nie problem pisa? tak aby nie spamowa?, wszystki mia?o r?ce i nogi
Pozadnych forumowiczow dla których w nagrode maj? darmowy hosting.
A ?e ludzie próbuja to wykozystac i wstawiaja ilos? nzaków bez sensu (spam), taka ludzka natura ?e zawsze chcia?a by to co nie dla niego 
OMG.mowisz o ilosci znaków a sam piszesz bez sensu;/wogóle wiesz o czym piszesz?
| Kudlaty wrote: |
| kto chce pisać głupoty i czytać to sobie tu będzie pisał... a nie będzie zaśmiecał reszty forum... |
Zresztą sama nasza obesnośc w tym temacie źle o nas świadczy:)pozdrawiam
| darczeku wrote: |
| Zresztą sama nasza obesnośc w tym temacie źle o nas świadczy:)pozdrawiam |
jeśli jesteś przekonany o tym co właśnie powiedziałeś jaki sens miały Twoje posty napisane w tym wątku?
ani ja ani żaden inny mod nie wymodujemy Wam poziomu dyskusji. jeszcze raz proszę - piszcie przemyślane posty.
-close-