FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Pytanie odnosnie config'a na stronie :/

SkorpioN
Witam!
Dziś moja oferta o konto została przyjęta.

Dostałem coś takiego, że control panel na www.zaznahar.frih.net/config/ ALE nie działa wyskakuje mi:

Code:

Nie można wyświetlić strony
Strona, której szukasz, jest w tej chwili niedostępna. Witryna sieci Web może mieć problemy techniczne lub może być potrzebna zmiana ustawień przeglądarki.

--------------------------------------------------------------------------------

Spróbuj wykonać następujące zadania:

Kliknij przycisk  Odśwież lub spróbuj ponownie później.

Jeśli adres strony został wpisany na pasku adresu, upewnij się, czy jest on wpisany poprawnie.

Aby sprawdzić ustawienia połączenia, kliknij menu Narzędzia, a następnie kliknij polecenie Opcje internetowe. Na karcie Połączenie kliknij przycisk Ustawienia. Ustawienia powinny się zgadzać z ustawieniami dostarczonymi przez Twojego administratora sieci lokalnej (LAN) lub usługodawcę internetowego (ISP).
Zobacz, czy są wykrywane ustawienia połączenia internetowego. Możesz ustawić, aby system Microsoft Windows badał sieć i automatycznie wykrywał ustawienia połączenia sieciowego (jeśli administrator sieci włączył to ustawienie).
Kliknij menu Narzędzia, a następnie kliknij polecenie Opcje internetowe.
Na karcie Połączenia kliknij przycisk Ustawienia sieci LAN.
Zaznacz pole wyboru Automatycznie wykryj ustawienia, a następnie kliknij przycisk OK.
Niektóre witryny wymagają 128-bitowego zabezpieczania połączeń. Kliknij menu Pomoc, a następnie kliknij polecenie Internet Explorer - informacje, aby ustalić, jak mocne zabezpieczenia są zainstalowane.
Jeśli próbujesz przeglądać bezpieczną witrynę, upewnij się, czy ustawienia Zabezpieczeń obsługują ją. Kliknij menu Narzędzia, a następnie kliknij polecenie Opcje internetowe. Na karcie Zaawansowane przejdź do sekcji Zabezpieczenia i sprawdź ustawienia dla protokołów SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0.
Kliknij przycisk  Wstecz, aby wypróbować inne łącze.

Nie można znaleźć serwera lub błąd DNS
programu Internet Explorer 

SkorpioN
Problem sam sie naprawił Smile
SkorpioN
znowu to mam Sad tym razem od rana Sad mój kolega tak nie ma ! Sad
ChesterB
Czy to jest forum do zgłaszanie problemów z hostingiem?!
Jakub
Nie ma nigdzie napisane ?e to forum do tego s?u?y ale zapyta? nigdy nie zaszkodzi Wink
SkorpioN
Chłopaki sorx za zamieszanie juz wiem co i jak, jeśli chcecie usuńcie ten temat.