Moim ulubionym serialem są Kryminalni lub Pierwsza Miłość, lubie też Pensjonat Pod różą?
A Wy?
Last edited by SkorpioN on Sat Dec 03, 2005 10:50 pm; edited 1 time in total
Hmm, żaden z seriali wymienionych w niniejszej ankiecie nie jest moim ulubionym, więc w tej ankiecie nie zagłosuję.
Moim ulubionym serialem są "Kryminalni". 
Ja równiez nie zaglosuje w tej hmm... ankiecie
a moim(i) ulubionym(i) serialami są: Lost, Prison Break, Smallville 
hehe same telenowele
ja tam kiedyś oglądałem :
gwiezdne wrota ( na HBO )
mac Gywera
(czy jak to sie tam pisze
)
DragonBalla 

(jeżeli anime wchodzi w gre
bo z całą pewnością to był serial
)
Teraz już nie oglądam seriali bo nie mam czasu - wole se puścić coś na DVD 
A ja ogl?dam M jak milo?? ;P a nie ma tego w ankiecie ;P (powinna by? opcja "inne"
)
Ja ogólnie z tv to tylko to ogadam i rano tvn 24. Na wiecej nie mam czasu ;P
ja oglądam Nianię Franię, Magdę M, Kryminalnych..
kiedyś jeszcze Nikitę, parę seriali młodzieżowych (nie będziemy się zagłębiać jakich)
czasem dla zabawy zdarzali się Magda z Tomkiem, albo sex w wielkim mieście (to bardziej dla... nooo.. itd
)
w każdym razie ankieta jest bzidko zbudowana i nie będę głosować!
za dużo jest seriali, żeby ankietę z tego robić...
Tak szczerze to nike glosowalem na zaden z wymieniuonych seriali... poprostu ich nie ogladam... a kto ma na to czas? chyba tylko zkapciali emerycie nie wiedzacy co zrobic ze swoimi tylkami...
No tak, usune ankiete i będziemy pisali jaki komu sie podoba
p.s
sorry coś mi się poknociło z ankietą :/
nie moge Jej usunąć, zapomniałem dodać opcje inny :/
No właśnie, usuń ankiete i będzie OK
Oglądałem jeszcze Dragon Balla (jak miałem 13lat, wszystkie serie) 
z dziecięcych to ja zawsze wolałam Power Rengers
wszystkie serie
Ja z wyżej wymienionych seriali nie oglądam żadnego
, . Ale mogę wiedzieć, co działo się, w którym bo mój tata jest stałym oglądającym
. Jedyne filmy jak i seriale, które teraz oglądam w telewizji to LOST i fajne MEGA CHITY.
Parę lat temu oglądałem jeszcze "Zbuntowanego Anioła
"
, Ale to już są stare czasy 
Hehe.
Tez kiedys ogladalem Zbuntowanego,to byly czasy
Teraz ogladam tylko The Lost i wstyd sie przyznac M jak milosc
Tyle z seriali.
Ehh nie taki wstyd
Co ja powiem kolegom?
Siema oglądam Pierwszą Miłość, fajna laska tam gra
LOL
JA ogladam(czasami) W11 i (czasami)Pokemony 
Co za geniusz założył ten temat. Napisał, że lubi Kryminalnych i nie dał ich do ankiedy. W ogóle bez sensu ta ankieta - trzy opcje? LoL. Temat tylko dla punktów...
Ja nie oglądam seriali ani w ogóle TV. Tzn. aktualnie oglądam taki fajny serial - skoki narciarskie
. Małysz był dzisiaj siódmy
. Czasmi oglądałem MacGyvera
i Rodzinę zastępczą
.
Pzdr
Cáno
PS Czy Wy widzicie polskie znaki w nazwach seriali w ankiecie? Bardzo proszę o odpowiedź! 
| Cano wrote: |
Co za geniusz założył ten temat. Napisał, że lubi Kryminalnych i nie dał ich do ankiedy. W ogóle bez sensu ta ankieta - trzy opcje? LoL. Temat tylko dla punktów...
Ja nie oglądam seriali ani w ogóle TV. Tzn. aktualnie oglądam taki fajny serial - skoki narciarskie . Małysz był dzisiaj siódmy . Czasmi oglądałem MacGyvera i Rodzinę zastępczą .
Pzdr
Cáno
PS Czy Wy widzicie polskie znaki w nazwach seriali w ankiecie? Bardzo proszę o odpowiedź!  |
Zapomniałem o wszystkim co oglądam ja lub ktoś inny z mojej rodziny a ankiety niestety juz usunąć sie nie da ;(
Tu sie moge z przedmowca zgodzic - Rodzina Zastepcza, to latwy lekki i przyjemny serialik. Taka rozrywka po ciezkim dniu.
Drugi serial ktory ogladam to wiadomosci/panorama/informacje lub cos takiego. Ta pozycje ogladam codziennie (lub prawie codziennie).
Na wiecej po prostu nie mam czasu (praca, zona, dziecko zabieraja go znacznie).
hmmm, ja w tej ankiecie tez nie zaglosuje
Ogladam "Kryminalni" ....
Ja oglądam Kryminalni, bo jest ciekawy sserial i fajny. Lubię też Na wspólnej jak się uda obejrzeć
. I jeszcze kilka innych 
Zadnego z seriali z powyzszej ankiety nie ogladam... Z polskich seraili calkiem fajne sa Kasia i Tomek i Camera Cafe...
PS
Niestety nie mialem okazji widziec Kryminalnych. Jak wroce do PL to nadrobie braki 
Zgodnie z Waszymi prośbami usunąłem ankietę.
Jeśli chodzi o moje własne zainteresowania serialowe: Star Trek Voyager... oj, jeśli ktoś z Was będzie miał szansę obejrzeć w całości chociaż pierwszy sezon - pokochacie ten serial na zawsze :).
Z innych - nieśmiertelne 'Allo 'Allo - polecam oglądanie w oryginale, bez lektora. Po prostu efekt oszałamiający.
Alf :D. Bo jestem dużym chłopcem i uwielbiam ironiczne pluszaki :D.
Gwiezdne Wrota już ktoś wymieniał - przywołam i ja. W czasach kiedy TVN to nadawał robiłem rezerwacje na tiwik pod groźbą uprowadzenia pilota ;).
Cheers,
Arin.
To ja się troche wyłamie...
Mam kilka pozycji które ogladam co tydzień, które oglądam przy okazji i do ogladania których jestem zmuszony
Może zaczniemy od zagranicznych, bo tak bedzie łatwiej
Co tydzień w środy ogladam Bez Skazy. Jeszcze z rok temu ogladałem Sześć stóp pod ziemią...
Od przyszłego tygodnia będę oglądał nową serię Rodziny Soprano...
No i świetna Kompania braci (ale kilka odcinków tylko - cieżko to ogladać, po 12 jak trzeba następnego dnia do pracy wstawać, a każdy odcinek trwał ponad godzinę...).
Z polskich stam się ogladać Nianie, lubie zeknąć na W11 czy Detektywów, Kryminalnych też czasem zobaczyć
A teraz filmy do których jestem zmuszony (przez moją drugą połowę) oglądać...
Co wieczów - Na współnej (fakt, faktem że oglądam to już tak długo że się zdążyłem wkręcić i nawet już wiem kto jak się nazywa
), Magda M. (jeden z gorszych seriali, mdły jakiś i taki bez wyrazu zupełnie...
).
Hehe, papiętam że jeszcze kiedyś miałem wątpliwą przyjemność ogladać: Zaklętego anioła, Tajemnice Isaury, i jeszcze kilka mydlanych oper produkcji wenezulesko-brazylijskiej
Ale to stare czasy były... 
no dobra przyznam się, jak miałem 11 czy 12 lat oglądałem palome

Ostatnio oglądałem kryminalnych. Więc chyba ten
A więc:
W 11
Kryminalni
Rodzina zastępcza
M jak miłość
Na wspólnej
Nie nałogowo oczywiście ale jak "leci" to mogę zobaczyć 
Hmm, ciezko powiedziec...
Ostatnio znow zaczalem ogladac Twin Peaks - serial ciagle rzadzi
,
do ulubionych seriali zaliczylbym tez Glowe Rodziny (Family Guy). Oprocz tego z jakiegos kaprysu ogladam StarGate: Atlantis. I to chyba wszystko, jak cos sie przypomni to wyedytuje
.
moim ulubiony serialem jest "na wspolnej" gl ogladam ten serial dla Kingi... fajna laska 
Ja oglądam jak leci
, ale nie cierpie "czułość i kłamstwa" i "Dragon bull Z" (czy jakoś tak), ale i tak najbardziej lubię sobie siąść i oglądnąć jakiś ciekawy film, seriale oglądam tyle z nudów, ale jak widze, jakieś posiedzenie sejmu etc. to odrazu przęłączam kanał, bo nie mogę słuchać tych wszystkich bzdur
P.S co się stało później w serialu "pierwsza miłość" jak Kinga zaczęła rodzić

Ja najbardziej lubie "Kryminalnych" chyba najmniej telenowelowaty
| Arin wrote: |
Zgodnie z Waszymi prośbami usunąłem ankietę.
Jeśli chodzi o moje własne zainteresowania serialowe: Star Trek Voyager... oj, jeśli ktoś z Was będzie miał szansę obejrzeć w całości chociaż pierwszy sezon - pokochacie ten serial na zawsze .
Z innych - nieśmiertelne 'Allo 'Allo - polecam oglądanie w oryginale, bez lektora. Po prostu efekt oszałamiający.
Alf . Bo jestem dużym chłopcem i uwielbiam ironiczne pluszaki .
Gwiezdne Wrota już ktoś wymieniał - przywołam i ja. W czasach kiedy TVN to nadawał robiłem rezerwacje na tiwik pod groźbą uprowadzenia pilota .
Cheers,
Arin. |
Dzięki za usunięcie ankiety.
No no ostatnio zapomniałem oglądać moje ulubione seriale 
Moimi są:
M jak miłośc,
Zagubieni,
Fala zbrodni,
Pimp my ride,
Oto moja lista. Uważam że są najlepsze i już;D A Wy co myślicie o moich, a jakie macie swoje.
No, ja ogladam "Zagubionych" [ja nie chce! Naprawde! Ale nie moge przestac
.] i "W11" [hardkor
].
Nic nie przebije "W11"!
Od "M jak Miłość" az mnie odrzuca...
A no zapomniałem Pimp My Ride też jest fajne, widze że kolega 2 posty wyżej też to lubi
Fajnie 
Moje ulubione seriale to: M jak miłość, Fala zbrodni, Nieustraszni, Zagubieni. To są super seriale. Każdy z nich wciąga na inny sposób. Super i the best. Patrze na każdy odcinek każdego z nich. Najbardziej podoba mi się zagubieni. Ten film trzyma w napieciu do samego końca i każdy odcinek jest zupełnie zaskakujący. Polecam;D
Moim ulubionym serialem jak był tak i jest serial o tytule "czterej pancerni i pies"
. Nie ma to jak klasyka
. Uwielbiam poprostu kocham go, oglądałem go tyle razy a obejrzałbym jeszcze raz
. Ostatnio ściągnołem sobie nawet na kompa pierwszy odcinek
.
Moim ulubionym serialem jest Lost, na szczęście jest takie coś jak internet bo w TV bym się 2 sezonu nie doczekała
Polecam ten serial wszystkim lubiących dobrą przygode (ale to dziwnie zabrzmiało) 
łącznie trzy pozycje:
Smallvile - oglądałem jak leciało na tvn7, teraz nie leci w ogóle lub powtarzają
Friends (pl. tytuł "Przyjaciele") - w dni powszednie na tvn7 o 16:35 - polecam
Desperate Housewives (pl. tytuł "Gotowe na wszystko") - co czwartek na polsacie o 21:35
offtopic:
trafiłem tylko jedną cyferkę w dużego lotka, ajj 
| kr3tu wrote: |
łącznie trzy pozycje:
Smallvile - oglądałem jak leciało na tvn7, teraz nie leci w ogóle lub powtarzają
Friends (pl. tytuł "Przyjaciele") - w dni powszednie na tvn7 o 16:35 - polecam
Desperate Housewives (pl. tytuł "Gotowe na wszystko") - co czwartek na polsacie o 21:35
offtopic:
trafiłem tylko jedną cyferkę w dużego lotka, ajj  |
musze zaczac ogladac gotowe na wszystko
p.s
ja trafiłem 3 cyferki 
Ja ogólnie telewizji unikam, ale zawsze chętnie oglądałem Kompanię Braci, świetny serial. A kiedyś zdarzało mi się oglądać Archiwum X, ale chyba po 6 sezonie przestałem. No i oba sezony Królewstwa, szkoda tylko, że miały tak mało odcinków.
a co oglądacie najchętniej?
JACKASS
Viva la Bam...
Zagubieni
Friends
to są dobre serie, a nie jakieś tasiemce w stylu mody na sukces...
| vrooth wrote: |
JACKASS
Viva la Bam...
Zagubieni
Friends
to są dobre serie, a nie jakieś tasiemce w stylu mody na sukces... |
dobre serie wg. Ciebie. Licz się z tym, że komuś mogą się nie podobać, za to lubi mode...Wszystko kwestia gustu. Ja osobiscie oglądam M jak... ,Lost...Nie mam czasu na seriale 
Raczej z telewizorem nie mam wiele wspólnego (mieszkam w akademiku...) ale to nie przeszkadza w oglądaniu seriali
Friends - głównie stare odcinki na kompie, jak bardzo mi się nudzi.
South Park - to raczej oglądam biernie, przy okazji jak współlokator ogląda
a kiedyś chętnie oglądałem: Archiwum X, Niesmiertelny, Po tamten stronie.
Poza tym dobre seriale anime, jak chociazby Neon Genesis Evangelion.
ja w ogóle nie oglądam seriali. tylko lost przykuło moją uwagę i oglądam to nałogowo
właśnie sobie z p2m ściągam
drugi sezon też podobno jest fajny, widział ktoś?
Mnie wciagnal serial "Pierwsza milosc", odladam raczej kazdy odcinek ale nie wiem co zrobil Andrzej (?) zabil kogoc czy co??
Moje:
Lost - Genialne, ciekawa fabuła, mało znani aktorzy i pewne smaczki często używane przez Mistrzów Gry podczas tworzenia nastroju tajemnicy i grozy w grach RPG.
Bundies - O tym nie trza nic mówić, szególnie jeśli sie mieszkało jakiś czas w stanach to najlepsza parodia ich życia.
Family Guy - Nie leci w polskiej TV ale z pomocą przychodzi WinAmp i internet
, rzadk oglądam, ale jak siądę to już 3 godzinki zlecą same.
No i w sumie to tyle. [/url]
O "Lost" słyszałem dużo dobrego. Może się skuszę, żeby obejrzeć, skoro ludzie na tym forum również polecają.
Ja patrze na różne, np. lost, gotowe na wszystko:P, m-jak miłośc, fala zbrodni, pimp my ride. Ostatnio zgłosiłem się do roli w zagubionych. Polega to na tym, że film jest odgrywany na forum. Każdy jest jakąś postacią;D
| paszko wrote: |
| O "Lost" słyszałem dużo dobrego. Może się skuszę, żeby obejrzeć, skoro ludzie na tym forum również polecają. |
Polecam, ale jednak dobrze byłoby oglądac od początku. Mój ojciec nie obejrzał jednego odcinku i już miał problemy z połapaniem się o co chodzi we wszystkkich kolejnych. Wiem tylko że wszystkie odcinki już można ściągnąć z torrenta.
Sporadycznie oglądam polskie sitcom'y. Uwielbiam Allo allo i Bundych 
dobra, jak grochem o ścianę.
"lubię lost - jest kul."
porażająco głęboki temat.
-close-