FRIHOST FORUMS SEARCH FAQ TOS BLOGS COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


Public_html problem





Sulaman
Hi
I was using the globalSCAPE CuteFtp client and I was puting my website on it when the public_html got deleted somehow. Confused
Now I don't know how to put it back. Please help. My site is on www.naruto-gate.frih.net . Please reply ASAP.
Bondings
Your website seems to be ok, probably the shortcut disappeared. It's located in /domains/<yoursubdomain>/public_html/
Sulaman
The index thing on my site comes up but the Public_html isnt there
Sulaman
Do you have the public_html with all the beginning thing in it so i can upload it ?
Resident Egoist
Sulaman wrote:
The index thing on my site comes up but the Public_html isnt there


If it's merely the public_html forlder that got deleted, why don't you make a new folder, name it "public_html" and then upload any file(s) you wish?
Sunny
Since your site is working its unlikey that you have deleted the public_html folder.

Something that crossed my mind, few of the ftp clients load the last opened directory instead of let says root directory.Must be worth looking at that possibility and going few levels up.
Sulaman
It still isn't working....
The main page keeps coming where it says welcome, etc with the direct admin logo.
Can you somehow reinstall the stuff in my domain?
i did go to /domains/<yoursubdomain>/public_html/ and uploaded my index.html to it but it still isn't working. Sad
Bondings
I now get a website template or something similar if I visit your website http://www.naruto-gate.frih.net/ .

"central anime - revolutionizing the anime community"

I suppose the problem is fixed then. Very Happy
Sulaman
Yeah i think so Very Happy
I think it was some loading prob Confused
Maybe it might be that it takes some time to put it on there Smile
Thanks
Related topics
How to solve this problem? Thanks
phpbb problem....
an annoying problem - PLEASE help
.tk problem
phpbb problem again
Problem With Databse, and file management.
phpBB plus 1.53 beta8 problem!!
public_html problem
Problem with avatar
Problem with phpBB initiation
Mambo Installation Help. Problem with the "path"
URGENT! (fixed) (same problem again! not fixed)
SQL error notification in my forum
problem with public_html folder
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Support and Web Hosting -> Web Hosting Support

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.