Widziałem w paru postach ze po wysłaniu prośby o konto informacja o pozytywnym wyniku jest dopisywana na jakaś listę a potem dostajesz wiadomość. Ale nie mogę niczego takiego znaleźć. Więc czy ktoś wie gdzie to jest i mógłby dać do tego działu linka? Z góry dziękuję.
Gdzie moge znalesc?
nie bardzo rozumiem o czym mówisz. po zalogowaniu się na forum, nad przyciskiem "wyloguj" masz link "DIRECTORY" - i tam właśnie możesz sobie zobaczyć jaki status ma Twoje podanie. w momencie kiedy zostanie zaakceptowane dostaniesz i tak maila, na adres który podałeś przy rejestracji.
a tak bardziej ogólnie dodam, że nie wystarczy nabić postów i punktów, bo osoby rozpatrujące podania autentycznie czytają to, co napisała osoba ubiegająca się o konto. więc pisanie postów w stylu "fajne, ja też tak sądzę" to takie strzelanie do własnej bramki. co więcej, w ekipie prawdopodobnie jest osoba znająca język polski, więc pisanie postów "fajne, ja też tak sądzę" ale w większej ilości zdań też nie pomaga.
Cheers,
Arin.
a tak bardziej ogólnie dodam, że nie wystarczy nabić postów i punktów, bo osoby rozpatrujące podania autentycznie czytają to, co napisała osoba ubiegająca się o konto. więc pisanie postów w stylu "fajne, ja też tak sądzę" to takie strzelanie do własnej bramki. co więcej, w ekipie prawdopodobnie jest osoba znająca język polski, więc pisanie postów "fajne, ja też tak sądzę" ale w większej ilości zdań też nie pomaga.
Cheers,
Arin.