Jest juz nowa fifa 06
Czy jest lepsza od poprzedniczek
Co o tym sadzicie.
Albo czy PRO EVOLUTION SOCCER ja przebija?
Zamieszczam recenzje.
Prosze o komentarze
Last edited by NEO-GRYOK on Mon Nov 28, 2005 7:25 pm; edited 1 time in total
Czy jest lepsza od poprzedniczek
Co o tym sadzicie.
Albo czy PRO EVOLUTION SOCCER ja przebija?
Zamieszczam recenzje.
Prosze o komentarze
| Quote: |
| FIFA – seria - legenda, mająca już niemal 10 lat, seria, która na początku była rewolucją, potem przeżyła okres zatrzymania w momencie, gdy zyskała godnego konkurenta w postaci PRO EVOLUTION SOCCER. Obsesją wszystkich symulatorów piłki nożnej jest jak najwierniejsze odwzorowanie modeli naszych boiskowych ulubieńców. Moim zdaniem FIFA 06 przejęła pałeczkę. Tempo gry wzrosło, nareszcie przypomina to mecz. Także animacja zawodników, oraz ich ruchy uległy znacznej poprawie. Piłka bardziej klei się do nogi, całość jest dużo bardziej naturalna. Nie ma tego denerwującego „przenikania” przeciwnika, przez moich piłkarzy, po którym odbierali mi piłkę. Ale chyba największa zmiana zaszła w interwencjach bramkarzy. Podania i strzały są wykonywane bardziej z głową, niż w poprzednich częściach. Nie zdarzyły mi się sytuacje, z podaniami na główkę. Nawet, jeśli nacisnąłem zły przycisk, to piłkarz nie wybijał piłki na orbitę, ale do najbliższego kolegi. FIFA 06 została wreszcie zaopatrzona w polskich komentatorów, którzy czasem przynudzają, czasem palną coś od rzeczy, ale zdarza im się błysnąć dowcipem. Ważne jednak, że są zrozumiali. Dźwięki stadionowe też w porządku. Przyśpiewki kibiców, odgłosy zawodników. Miło posłuchać. No i muzyka w menu. Podsumowując stwierdzam, że zrobiono kawał dobrej roboty. Ta część FIFY jest o wiele lepsza od poprzedniczek. |
Last edited by NEO-GRYOK on Mon Nov 28, 2005 7:25 pm; edited 1 time in total