|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jak oceniacie wortal graczy www.gryok.info
Jak tylko dostane serwer to wprowadzam wortal
Wiec narazie prosze nie glosowac
Potem licze na wasze glosy
Oczywiscie najpierw bede musial wszystko poprzenosic
Ale mysle ze nie zajmie mi to wiele czasu
Pozdrawiam
NEO
Last edited by NEO-GRYOK on Tue Jan 10, 2006 8:59 pm; edited 2 times in total
Wiec narazie prosze nie glosowac
Potem licze na wasze glosy
Oczywiscie najpierw bede musial wszystko poprzenosic
Ale mysle ze nie zajmie mi to wiele czasu
Pozdrawiam
Last edited by NEO-GRYOK on Tue Jan 10, 2006 8:59 pm; edited 2 times in total
I udało się uzyskałem na frihoście miejsce na wortal
Pouzupełniałem na razie na stronie rzeczy drobne a w weekend biorę się za treść. Prosiłbym o ocenę strony jak i komentarze na jej temat. Poszukuję osoby, która umie HTML i chciała by uzupełniać w wortalu dział z kodami do gier. I mam do was takie pytanie... odnośnie path-ów i trainer-ów do gier. Czy ktoś wie, w jakim przypadku mogę taki umieścić w wortalu? Chodzi mi o prawa autorskie.
logo!!! zmień logo bo jest za małe, poza tym OK 
Chymmm logo. Nad tym siedziałem z 3 godziny
i jestem z niego dumny. Kompletnie nie mam talentu do obróbki grafiki. A nie mogę znaleźć kogoś, kto zrobił by to nieodpłatne
. Ale będę próbować...
Utwórz temat (po angielsku) w dziale ogłoszenia że za FRIH$ zlecisz stworzenie logo 
Wejdz na www.pdgroup.esite.pl i tam zamow, to jets bezplatne 
XAROS albo mi się wydaje
albo to ty jesteś jednym z grafików na stronie pdgroup :] Widzę świetne prace tam macie a twoje portfilio też wygląda świetnie. Zapisałem już twoje gg i będę próbować się z tobą skontaktować. Moje gg to 3502274 spodziewaj się kontaktu ;]
Ładna stronka!
Ja bym się loga zbytnio nie czepiał, chociaż jest jakieś takie niesymetryczne
. W słowie artykuły zniknęło "Ł" bo nie ma go w tej czcionce
. Poza tym widząc tam samo HalfLife myślałem, że artykuł będzie dłuższy (tam jest napisane, że trzeba mieć dostęp do Internetu, zgoda, ale można mieć też wersję bez steama, można ją ściągnąć z torrentów
).
Co do samych artykułów to przydałoby się, żeby można było wyświetlić wszystkie, bo aktualnie, żeby cokolwiek przeczytać trzeba kliknąć na literę, co nie jest zbyt wygodne.
Dziwi mnie też nazwa - Wortal, bo ja bym tego na razie wortalem nie nazywał. Jest to strona tematyczna i na razie dosyć mała, lepiej pasuje nazwa serwis. Możesz też dodać jakąś wyszukiwarkę i już będzie poważniej wyglądało
.
Nie wiem jak wam, ale mnie się strona strasznie wolno otwiera. Ehh... ten frihost.
Pzdr
Cáno
PS Usuń kropkę po "Tak oceniamy gry"
.
Ja bym się loga zbytnio nie czepiał, chociaż jest jakieś takie niesymetryczne
Co do samych artykułów to przydałoby się, żeby można było wyświetlić wszystkie, bo aktualnie, żeby cokolwiek przeczytać trzeba kliknąć na literę, co nie jest zbyt wygodne.
Dziwi mnie też nazwa - Wortal, bo ja bym tego na razie wortalem nie nazywał. Jest to strona tematyczna i na razie dosyć mała, lepiej pasuje nazwa serwis. Możesz też dodać jakąś wyszukiwarkę i już będzie poważniej wyglądało
Nie wiem jak wam, ale mnie się strona strasznie wolno otwiera. Ehh... ten frihost.
Pzdr
Cáno
PS Usuń kropkę po "Tak oceniamy gry"
Dzięki
Tylko to logo zastało już zmienione
teraz jest większe i pasuje do stronki. Dodatkowo prawdopodobnie zostanie zmienione na flacha jakaś mała animacja. Przekaże też by wywalili te artykuły, bo to jest niepotrzebne
. Co do układu artykułów to postanowiłem dać taki gdyż jak są wszystkie pod sobą to jest szukanie a tak to "literka i gra". Wortal = strona tematyczna po jakimś czasie się rozrośnie i będzie to Wortal
. O wyszukiwarce pomyślę, jeśli tak uważasz 
| NEO-GRYOK wrote: |
| Dzięki |
Broń Boże przed flashem! logo flash na stronach jest niezbyt mile widziane (wiem po sobie) na słabszych kompach cała strona wolno chodzi
Co do loga to już zmieniłem decyzję i zostaje przy tym
[Podziękowania dla XARIS-a]. Teraz zastanawiam się nad jednym, a mianowicie chciałbym na stronie otworzyć donwload i zamieszczać w nim tapety z gier. Lecz nie wiem jak jest z prawami autorskimi. Czy mogę wsiąść z pierwszej lepszej strony tepete i dać ja do siebie? Czy musze zrobić cos jeszcze? Może ktoś z was wie? Zapraszam również, do dlaczego wyciągania + i - co do Wortalu 
Po zmianie grafik dla newsow jest o wiele lepiej niz bylo. Jednak dalej upieram sie przy swoim: nowinki i newsy to to samo, a poza tym, albo jezyk angielski, albo polski.
W panelu login jest: zapomniałeś hasło?, a powinno być zapomniełeś hasła?
Zobacz sobie na godzine - wedlug mnie masz 7 godzin do tylu.
Jezeli ranking gier jest nieczynny, to go ukryj, a nie pisz przy nim OFF.
Jak ktos juz ci wczesniej pisal - usun kropke po TAK OCENIAMY GRY.
Zobacz jeszcze w menu wspolpraca - wyglada nieciekawie (taka duza przerwa miedzy gora a pierwszym wpisem).
Poza tym chyba OK.
W panelu login jest: zapomniałeś hasło?, a powinno być zapomniełeś hasła?
Zobacz sobie na godzine - wedlug mnie masz 7 godzin do tylu.
Jezeli ranking gier jest nieczynny, to go ukryj, a nie pisz przy nim OFF.
Jak ktos juz ci wczesniej pisal - usun kropke po TAK OCENIAMY GRY.
Zobacz jeszcze w menu wspolpraca - wyglada nieciekawie (taka duza przerwa miedzy gora a pierwszym wpisem).
Poza tym chyba OK.
| Quote: |
| Warning: fopen(ips.txt): failed to open stream: Permission denied in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 28
Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 29 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 30 Warning: fopen(notowanie.txt): failed to open stream: Permission denied in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 34 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 39 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 40 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 39 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 40 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 39 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 40 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 39 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 40 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 39 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 40 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 39 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 40 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 39 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 40 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 39 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 40 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 39 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 40 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 39 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 40 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 39 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 40 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 39 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 40 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 39 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 40 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 39 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 40 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 39 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 40 Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/neogryok/domains/gryok.be/public_html/lista/lista.php on line 42 Dziękujemy za oddanie głosu! |
To byłoby na tyle
Trrzeba czytać napisy:
Ranking Gier
Zagłosuj [OFF]
Zobacz wyniki [OFF]
Poprostu nie jest to gotowe i prubuje a jest to dostępne bo testuje
Ale dzieki co do tej propozycji jaką dostałem na PM to po świętach się zastanowie. 
Ranking Gier
Zagłosuj [OFF]
Zobacz wyniki [OFF]
Poprostu nie jest to gotowe i prubuje a jest to dostępne bo testuje
Po co w logu zrobione jest ta rozpiska tego, co masz na stronie jeśli zaraz pod logiem masz menu z tym samym?
Nic więcej nie mogę powiedzieć, przecież to tylko lekkie przeróbki szablonu więc czegokolwiek bym nie ocenił jest oceną twórcy szablonu, a nie Ciebie.
Nic więcej nie mogę powiedzieć, przecież to tylko lekkie przeróbki szablonu więc czegokolwiek bym nie ocenił jest oceną twórcy szablonu, a nie Ciebie.
Co do tej "rozpiski" to był kaprys grafika i mi to nie przeszkadza a nawet podoba się. A co do tego "thema" to nie wiem, o co ci chodzi. Większość stron jest postawiona na "themach" jakiś ludzi. Bo po to oni robią ten styl by inni mogli go używać. A grafikiem nie jestem, więc nie stworze jakiś widocznych zmian. Chociaż... każdy dział jest robiony oddzielnie z wykorzystaniem "dodatkowych stron" a nie w sposób takie jak ustawiają się artykuły. Stwierdziłem ze jest to nieczytelne i niepotrzebnie trzeba szukać danej "recenzji". Została zrobiona każda pod strona z dana litera i potem odnośniki do całego alfabetu. Więc przy tym było trochę roboty. Thema w najbliższym czasie nie mam zamiaru zmieniać gdyż ten jest OK.
Mnie się strona podoba, chociaz narazie jest mało treści ale myśle ze to się zmieni. Będe zaglądał na nią od czasu do czasu 
Mnie się również strona podoba. Fajna szata graficzna i w ogóle. A z treścią to tak zawsze jest na początku. Z czasem jej będzie przybywać, a strona będzie się rozbudowywać. Wiem to z własnego doświadczenia;D
Dzięki
co do treści cały czas ja powiększam. Codziennie są aktualizacje a tak, co dwa dni jest nowa recenzja. Wkrótce mam zamiar pomyśleć, o Donwloadzie. mtx pomaga mi w moderowaniu forum i wielkie dzięki dla niej za to. Jeszcze do zespołu szukam kogoś, kto uzupełniał by dział kody.
Moja stronka jest o komputerach. O grach (konkurencja;)), sprzęcie itd. Na razie mam troche mało treści ze względu na to, że jestem sam do robienia strony. Więc szukam jeszcze jednej, czy dwóch.
A więc otwieramy
Dziś otwarłem na stronie Download. Na razie skromnie "Tapety" ale za niedługo postaram się dowiedzieć więcej i prawdopodobnie będą pathe, trainery, mody itp. Nie chciał bym naruszać jakiegoś prawa więc wole się wcześniej coś o tym dowiedzieć. Wortal się rozwija w newsach na stronie można zobaczyć podsumowanie po 1 miesiącu. Potrzebny mi jest button a nikt w dziale "Marketplejs" się nie odzywa spróbuje przetłumaczyć tekst na ANG może w ogólnym "Marketplejs" się ktoś znajdzie.
robisz to sam? bo jeśli tak, to nie widzę przyszłości strony. podoba mi się ten vortal, treści, jak już mówiło wielu, mało, ale, jak też już zostało to słusznie zauważone, będzie jej przybywało. z tym, że jeżeli stronę tworzysz sam, to neistety obawiam się, że nie postoi ona zbyt długo. sam pracuję w vortalu o bezpieczeństwie w necie i jak sobie pomyslę, że sam miałbym napisać arty o osiemnastu programach to myślę sobie, że nie sprostałbym temu
ps. zapraszam na www.viruscenter.pl
ps. zapraszam na www.viruscenter.pl
Wcale nie taki sam, bo ja mu pomagam
jak chcesz to mogę Ci poprzesyłać linki do darmowych gier.. powrzucaj i już coś będzie..
jak chcesz to mogę Ci poprzesyłać linki do darmowych gier.. powrzucaj i już coś będzie..
Takk wortal ożył. Zmieniłem trochę wygląd działu kody co przyśpiesza ich produkcję
. A dodatkowo dziś otworzyłem grę opartą na Vallheru "Gildia GRY OK". Teraz czas na graczy. I wielkie podziękowania dla "mtx" świetnie sprawdza się w roli moderatora.
Nie jest źle, a z czasem się napewno rozwinie 
Tak teraz się trochę odnowiło
. Aktualizowałem Fusiona Extreme packa II, do nowego Extreme packa III. I polecam go wam wszystkim, bezproblemowa aktualizacja i wiele nowych przydatnych funkcji
. Strona zaczęła się rozwijać znalazłem recenzenta który na razie przechodzi okres testowy. I Skorpion zadeklarował że będzie prowadził dział kody. Przydał by się jeszcze jakiś dodatkowy recenzent i na pewno osoba zajmująca się donwloadem. Napisałem ogłoszenie na stronie webhelp.pl może ktoś się zgłosi.
No nie powiem bo mi tam sie nawet podoba stronka, troszeczke za ciemna- lubie raczej jasne kolory, no ale chodzi tu tez o tresc.
Ogolnie stronka jest bardzo fajna.
Ogolnie stronka jest bardzo fajna.