FRIHOST • FORUMS • FAQ • TOS • BLOGS • DIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

naucz sie hakować - GOOGLE

WMP
Witam musze coś tu najpierw zamieścić:

--------------------------------------------------------------------------------------
Ten FAQ został napisany wyłącznie w celach edukacyjnych i wszystko co tu przeczytacie
wykorzystujecie na własne ryzyko!!!
-------------------------------------------------------------------------------------

Dobra, nauczycie sie w tym artykule wyszukiwać poufne informacje dzięki stronie www.google.pl .
Wchodizmy na google.pl.
1. Wyszukamy teraz pliki na serwerze bardzo prostym poleceniem.
Wpisujemy cos takiego
Code:
"Index of /" " Name                    Last modified       Size  Description""tu nazwa pliku moze być z rozszerzeniem, tez moze być katalog"

Przy odrobinie wyobraźni znajdziemy fajne rzeczy, np. wpizemy backup.sql lub backups.sql lub backup/ lub backups/ Smile i mamy backupy strony.

Fajnie jets też bawić sie monitorngiem internetowym nie?
Code:
allinurl:ViewerFrame?Mode=
i sterujemy monitoringiem, podgladając ludzi Smile

Napisze wiecej jak cos wymyśle
kochanek
a jak kogos nie lubimy
Code:

ping xxx.xxx.xxx.xxx -n 1000

gdzie xxx.xxx.xxx.xxx to IP drania

1000 liczna ponowien... czasem tego uzywam bo niełatwo juz znależć shella za free do pingu
hawranek31
Ej ja zielony w to jestem.

1. Gdzie ja tego pinga mam wpisac(wiersz polecen?) i czy to dziala na wszystkich? Czy tylko w sieci. to do kochanek

2. WMP

Quote:
Kod:

a to gdzie w google i niby jak to dziala mam tam ip wpisac?

Dzieki za odpowiedz i niesmiac sie,jak co piszcie na pm,bede bardzo wdzieczny.
kochanek
ping działa na wszystkich ... zamiast ip mozesz wpisac np www.xxx.pl gdzie xxx to nazwa np www.google.pl
wpisuje sie w wierszu polecen dla xp najpier wisujemy cmd by odpalic pozornego dosa ( polecenie działa w dosie i lunux )
WMP
Quote:
Kod:

Poprostu wpisuejsz ten kod i pokazuje ci wszytkie kamery
Inferno
No... Fajoskie...
Arin
WMP wrote:
Witam musze coś tu najpierw zamieścić:

--------------------------------------------------------------------------------------
Ten FAQ został napisany wyłącznie w celach edukacyjnych i wszystko co tu przeczytacie
wykorzystujecie na własne ryzyko!!!
-------------------------------------------------------------------------------------

To nie jest żadne FAQ.. lol :D
WMP wrote:
Dobra, nauczycie sie w tym artykule wyszukiwać poufne informacje dzięki stronie www.google.pl .
Wchodizmy na google.pl.
1. Wyszukamy teraz pliki na serwerze bardzo prostym poleceniem.
Wpisujemy cos takiego
Code:
"Index of /" " Name                    Last modified       Size  Description""tu nazwa pliku moze być z rozszerzeniem, tez moze być katalog"

Przy odrobinie wyobraźni znajdziemy fajne rzeczy, np. wpizemy backup.sql lub backups.sql lub backup/ lub backups/ :) i mamy backupy strony.

Backup strony w pliku *.sql? Misiu, nikt Ci nie mówił że plik sql to czysty tekst? Gratuluję wyobraźni jeśli chcesz tam znaleźć "backup strony" :D.
Poza tym są jeszcze pliki .htaccess xDD. Nie no, naprawdę gratuluję wyobraźni xD.
WMP wrote:
Fajnie jets też bawić sie monitorngiem internetowym nie?
Code:
i sterujemy monitoringiem, podgladając ludzi :)

Hahahah :D

WMP wrote:
Napisze wiecej jak cos wymyśle

Napisz odpowiedź na jedno pytanie - czy ty nie jesteś drugie konto skoczka, albo jego RL kolega, który uprzejmie pozwala mu postować ze swojego konta?

@kochanek
spróbuj moją windę spingować xD. nukowanie było dobre za czasów win 9x.
co to jest "pozorny dos?" xD

Cheers,
Arin.
mtx
o rany...
ale wy tu zagadnienia poruszacie..

naprawdę nie macie co robić?

podglądanie ludzi, pingowanie itd...

może zrobicie jakiś pozyteczniejszy faq?
Arcio
temat jest bezsensowny zenujacy.. poprostu glupota ..zreszta Arin bardzo dobrze sie wyrazil powyzej nt temat...
temat zablokowany
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.