FRIHOST • FORUMS • FAQ • TOS • BLOGS • DIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Epuls.pl

Xaros
Siemka, kto z was zna ten serwis Question Jest to połaczenie interaktywnego czatu, forum, albumu, blogu itp. Pewnie wiekszosc z was ten serwis juz dawno temu poznala, ale ja tak z ciekawosci sie zapytalem... Wink
ChesterB
serwis dla dzieci...
ramlez
mnie on jakoś nie przekonał nie wime czemu u mnie strasznie wolno chodził i wogołe zbieranie tych pkt i wysylanie fotek ehhh ja jestem len i nie dla mnie takie serwisy

@ChesterB - fajny avatar Razz kto to :>
PaLa
Witajcie Smile
U mnie również wolno chodzi, widać taki słabiutki serwer mają ale mam tam konto od tamtego roku, czasem wejde, napisze coś itp.
Bardziej poważny serwis to http://fotka.pl/ szczerze polecam, szybko chodzi i wogóle Smile.

Pozdrawiam
PaLa
ChesterB
Allison Mack ze Smallville Smile
ramlez
ChesterB wrote:
Allison Mack ze Smallville Smile

dzięki Very Happy zaraz wklepie do googli po inne tapetki :d zobaczymy jak wygląda na innych Wink
WMP
co to za epuls.pl, Jakieś badziwie totalne. Przypomina mi to blogi an wp lub onecie. ehh, jak mozna coś takiego wsatwiac do neta! ZBoczeńcy, jeszcze jakieś zdjećie biora! Zaraz ich shakuje!

Allison Mack niezła laska Smile
Xaros
Heh jelsi chodiz o fotka.pl to jest badziewiasty serwis, za wszystko trzeba placic
Arcio
fotka jest lepsza od epuls ale i tak mozna se ja wsadzic w dupe Wink

epuls..powolny kiczowy i moderatorzy bez mozgu
Xaros
ale za darmo Wink
Arcio
jak ja pamietam fotke to wlasnie kiedys byla platna..teraz udostepnili naprawde wiele rzeczy a opcje na fotka.pro nie sa znowu tak bardzo konieczne i wspaniale zeby trzeba bylo wydawac na nie pieniadze
GKH
zarejestrowałem sie na epuls ale nie używam go :p
nie interesuje mnie on
kochanek
korde internetowe miłosci ...hehhe bo poto pewno sie wysyła fortki by pokazywc innym ... swego czasu jakies 3-4 lata temu zamiesciłem jedna jak paliłem gwoździa( czytaj mocne) no i trszoek wtedy nachlany byłem ah te czasy) i zdjecie wywali po 2 godzinach ... ktos mowił o modach bez mozgu ... wszedzie tacy sa bez urazy arcio Smile

a ja sie tylko chcialem pochwalic swiatu jak pale gwoździa
Arcio
kochanek a mysl o mnie co chesz.. nie dbam o to... wazne zebys nie zasmiecal forum i nie obrazal innych Twisted Evil

ja tez uwazam ze w takich serwisach jak epuls powinno znalezc sie troche wiecej rozrywki jakies fajne zabawne zdjecia a nie czysto legitymacyjna fotka..przeciez nie zakradam konta bankowego tylko konto czysto rozrywkowe
kochanek
Arcio uprzedziłem ze bez urazy .... nie znam tutejszym modernatorów wiec nie mnie oceniac .( nie smiece nie bede skoczkiem Laughing ) Posiedze tu troszke i mzoe wtedy sie wypowiem ale w to watpie bo moge sobie zaszkodzic Smile

co do eplus i fotka_pl .....to jest dla "szukam partnerki /partnera . Przynajmiej ja teak sadze.
WMP
a ja sądze aby to rozwalić. Banda zboczeńców....
Arcio
jakie w tym zboczenie ze ktos szuka sympatii a nawet miłości przez internet?
WMP
Tak, jak ten ktoś szuka to wedłóg meni nie zna sie, ale sa takei osoby o których teraz głośno które szukają ofiary przez neta
kochanek
Arcio wrote:
jakie w tym zboczenie ze ktos szuka sympatii a nawet miłości przez internet?

zadne ... poprostu niektorzy sa ludzmi statrej daty i nie akceptuje takiego rozwiazania

piszac starej daty mialem na mysli tzw. wychownie po staremu (pasem po du***)
Xaros
Epuls na swojej stronie glownej pisze:
Quote:
EPULS to portal zapełniający rozrywkową lukę w polskiej sieci.

Tworzony cały czas z pasją przez ludzi młodych. Skierowany do wszystkich - bez względu na wiek oraz przekonania.
Z EPULSem przeżyjesz miłość, łzy, smutki i radości życia. Wystrzegamy się sztuczności i między innymi dlatego jesteśmy serwisem przyjaznym.
Poznaj nas... Jest nas już przeszło 250 tysięcy i cały czas, dzięki ludziom takim jak Ty, rośniemy w siłę.

Sieć tętni NASZYM pulsem. Nie bąd­z "żyłą"...

Co do jednego sie zgadzam, ze jest to serwis glownie dla mlodziezy. Tez dziwi mnie to ze nie aktualizuja tej strony glownej, na ktorej pisze ze jest ich juz ponad 250 tys a na liczniku jest ponad 500k.
Koperek~PL
Oj tam marudzicie, że epuls jest nudny ... Smile

Ja korzystam z epulsa. Razz Poznaje wielu ciekawych ludzi.. .ode mnie z miasta, lecz rózniez z po za jego granic.

Jeżeli chcesz możesz sobie wrzucić fotki do komentowania... możesz mieć zdjecie na profilu... Smile Każdy do każdego może wysylac wiadomosci ... Wpisywać się do księgi gości itp... Jest barrrrrrdzo dużo e-klubów, gdzie można porozmawiać na różne tematy.

Serdecznie polecam!

Pozdrawiam Koper'ek!
darczeku
Koperek~PL wrote:
Oj tam marudzicie, że epuls jest nudny ... Smile

Ja korzystam z epulsa. Razz Poznaje wielu ciekawych ludzi.. .ode mnie z miasta, lecz rózniez z po za jego granic.

Jeżeli chcesz możesz sobie wrzucić fotki do komentowania... możesz mieć zdjecie na profilu... Smile Każdy do każdego może wysylac wiadomosci ... Wpisywać się do księgi gości itp... Jest barrrrrrdzo dużo e-klubów, gdzie można porozmawiać na różne tematy.

Serdecznie polecam!

Pozdrawiam Koper'ek!

czy Ty koperku jestes normalny?
po co grzebiesz w starych tematach?
staraj sie dalej a konta nie zobaczysz...
votd
Quote:
serwis dla dzieci...

I otóż to, cieszę się że dobitnie wspomniałeś o "dziecinności". Mimo, że sam mam zaledwie 15, to wyrobiłem już sobie opinię o tym "zawalistym wręcz" serwisie. Wysyłasz fotkę i inni ją oceniają, a oceniają ciebie... po wyglądzie. No comments, naprawdę, to jest całkiem idiotyczne - rozumiem umieścić fotkę "tak dla jaj" żeby inni widzieli jak wyglądasz, ale żeby umieścić i oceniać, co to jest wybory miss?

I co z tego że tu jest chat blog i coś tam jeszcze? A onet nie ma? A wp nie ma?
luxtu
jak dlamnie to jest to kolejny serwis ktory moglby nie istniec... Razz
ibix
dla mnie to troche żenujące jak widze kolesi, ktorzy na pacykowaniu przed lustrem spedzają wiecej czasu niz ich dziewczyny chodzą na solar, włosy na żelu i do tego modny dresik..... by pozniej zrobić sobie fotke za ktora dostaną pozniej noty 10/10.... by być pozniej z tego dumnym Confused
pawelsz
Quote:
jak dlamnie to jest to kolejny serwis ktory moglby nie istniec...

Dokladnie taka sama mam opinie na temat tej strony...

Ocenianie ludzi na podstawie zdjecia <lol> to jest po prostu glupie... Ocenianie zdjec - wejde na cos typu digart.pl i tam ocenie, ale wtedy wiem ze oceniam zdjecie a nie wyglad osoby...

Nigdy nie lubilem tego typu serwisow, zarejestrowalem sie w tym bo mi kolega powiedzial ze to niby fajne... okazalo sie ze nie Razz
sl4sh
Szczerze przyznam, ze nie czytalem poprzednich postow. Chcialem tylko powiedziec, ze strony typu epuls.pl (jezeli chodz o mnie) sa poprostu idiotyczne, dla jakis zakompleksionych ludzi ktorzy cale dnie spedzaja przy kompie szukajac miłosci, przyjazni, kolegow tudzież kolezanek.

Panowie, nie lepiej wstac od kompa, zostawic jakies "E"-znajomosci, wyjsc na miasto, i zagadac do jakiejs ladnej panienki ?
Ta.... trudne co nie ? Ale chyba bardziej sie oplaca niz podjarac sie ze poznalo sie panienke z drugiego konca polski, ktora wyslala nam nie swoje zdjecie tylko np. starszej ,ladniejszej siostry.

Ehh.... zreszta..... kazdy robi to co lubi - prawda ?
webek
Jakoś nie mam przekonania do epulsa - po prostu wydaje mi się to straszną i beznadziejną sprawą - kumpel ma tam konto i często opowiada mi jakich to (cytuje) "przypałów" spotkał na epulsie.
Poza tym ludzie dajcie sobie siana - warto znać osobniki o kodowej nazwie "kulka12" czy "mokrypies"?? Przecież to niedorzeczne...
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.