FRIHOST FORUMS SEARCH FAQ TOS BLOGS COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


Parked domain problems





quick_basic
I have a parked domain and when I access the site it goes to that but when I go to the forum I have it goes back to the domain I had. Does this always happend or did I forget something.
soulman
well, I have the same question, and nothing happened after I changed the Name Server...
quick_basic
If my post is to hard to understand this is what I am talking about, Lets say my domain was people.com. I added a forum for that and I can type people.com/forum but it just goes to my frihost subdomain.
Bondings
Oh, but that's because you didn't add a slash. It should be .../forum/.
Daniel15
Yeah, you need to add the slash.

If you don't add the slash, the web server will try to automatically redirect you to the address with the slash. Unfortunately, it will redirect you to your default domain, which is the FriHost subdomain. In short, add a slash to the end.

Also, there should be an option in your forum software for the forum location. Make sure that this location box says your new location, not the old one.
Related topics
Parking Domain.
Parked Domain
why I cannot use kf97.uni.cc domain admin help me!!
Parked domain
Add a .uni.cc domain as addon
Domain problem. Help me, please!
Parked Domain
Question about parked domain...
Parked Domain Maintenance functions?
[RESOLVED] Add-on or Parked Domain
Parked domain?
.US domain problems
submit parked domain to engine...
domain problems
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Support and Web Hosting -> Web Hosting Support

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.