FRIHOST • FORUMS • FAQ • TOS • BLOGS • DIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

skoczek_2002 - koniec stulecia wielkiego smiecia

chorazy
Ze wzgledu na opryskliwy stosunek do wszystkich dorumowiczow, bezustanne spamowanie i grozby, wystosowalem petycje do administratora Bondingsa o zbanowanie uzytkownika "skoczek_2002"

Podanie zostalo rozpatrzone pozytywnie - wiec pozegnajmy kolege gromkim HURA!

Zostal on zbanowany na forum i w momencie gdy jego punkty spadna straci tez konto hostingowe - oto jest kara za spamming.

Niestety musimy byc czujni i jesli powroci on pod inna postacia prosze o szybki kontakt - nie chcemy skoczka-reaktywacji.

Milego forumowania zatem.
ChesterB
super!, wreszcie będzie spokój Cool a może niech Bondings zbanuje jego IP (wiem że może łączyć się przez proxy ale wtedy prędkość spada i może go to zniechęcić)

Pzdr
WMP
ehh, było mu dać jeszcze jedną szanse! Ja STRAJKUJE!
Ramelof
Ja osobiście nie jestem ani za a nawet przeciw jego banowi. Jestem tu od niedawna a nieche misię czytać wcześniejszych tematów
chorazy
co do IP to niestety skoczek laczy sie przez proxy i takie tam inne - wiec nie jest mozliwe zabanowanie go bez blokowania innych Polakow - tak twierdzi Bondings.
cos
skoczek, odszedłeś więc nie pozostaje mi nic jak tylko w swym smutku HURA!!! wykryczeć Laughing
hawranek31
A ja sie ciesze bo mnie opierniczyl delikatnie mowiac w 1 dniu na forum i to bez powodu.

Zreszta wystarczy troche poczytac co on pisal.
fallco
Myslicie ze to dobre rozwiazanie? moze lepiej bylo dac mu nauczke np w postaci ujemnych pkt, albo czasowego zablokowania konta...
Wydaje mi sie za kazdy zasluguje na druga szanse...
cos
fallco wrote:
Myslicie ze to dobre rozwiazanie? moze lepiej bylo dac mu nauczke np w postaci ujemnych pkt, albo czasowego zablokowania konta...

dostał ujemne pkt. nie pamiętasz Question później nadal trollował, zaczepiał i zachowywał się poniżej pewnych standardów
fallco
moze jakby mu admin walnal ostrzezenie to by cos dalo... nie mowie ze byl bez wad, ale czy jest ktos z nas kto ich nie ma ? poza tym czasem sie zachowywal normalnie (szkoda ze tak rzadko)...
kochanek
nie wiem czy jest sie czym chwalic ale ja naciskalem chorazego na PW by cos z tym zrobił jak pretensje macie to do mnie. Mi tam go nie zal .Wkoncu dostal za swoje ... .Jedna osoba tu pisała ze pierwszego dnia została zjechana ja o ile dopbrze pamietam to był drugi dzionek . Ja admin by zablokował proxy to mogło by rzeczywiscie sie okazać ze zablokował by polowe polski Smile

Zemsta jest słodka Smile Very Happy Very Happy Very Happy
cos
mnie pierwszego dnia nazwał kruwą, debilem i chyba jeszcze jakoś. nie pamiętam, ale co do tej kurwy i tego debila jestem pewien. proszę skoczka nie bronić bo na taki los zasłużył Confused
WMP
Macie racje, ze ten chomik sie źle zachowywał. Ale było mu dać jescze szanse, jakieś ostrzerzenie, np. przekierować jego konto na frihost.com . Ale jeśli bo to nei poskutkowało to wtedy bym za nim nie płakał.

edit: A ja cie nazywam szybszym ode mnie o jakieś 30 sek Smile
cos
on dostał ostrzeżenia. w końcu my, userzy tego forum go upominaliśmy, miał ujemne FRIH$, ale on nie potrafił przestać. moim zdaniem dobrze się stało
WMP
jednak... zostaje przy swojim, chodź...
cos
WMP wrote:
chodź...

choć co?
WMP
chodź... jak słysze wasze skargi, nei dziwie się...
fallco
chyba chdizło o wyraz "choć"...
a ja sie zapytam tak: czy warto gadac na taki temat ?
WMP
chyba tak

wedłóg mnie, warto
fallco
chyba tylko po to aby sobie postow troche ponabijac Smile
ChesterB
po odjęciu punktów, groził mi że usunie pliki z mojego konta...
kochanek
w sumie kazdy juz sie wyżalił więc temat winno sie zamknac bo posadza nas o spam
WMP
Nie ma sie o co bać, jetsem na straży Smile
Dr4goN
@WMP - powinienes chyba zmienic sygnature na:
Teraz ta wojownicza kaczka wygrala ze skaczacym chomikiem...
A tak apropo to fajnie. Jednego mniej...
spider89
"Taka była wola plemiania, musisz odejść" - takimi o to słowami żegnam się z tobą Razz Hehe, a tak dokładnie co do tematu to prawie każdemu zalazł za skórę w polskiej części forum więc niech się nie dziwi Razz Pozdro
knieja
hehehehhehe - wreszcie sie zrobi jakis spokoj i porzadek.... Gdzie nie spojrzalem jego posty... Wuchta postow, bez celu ladu i skladu Wink
Postman
jestem zadowolony z odejścia tego forumowicza. Jest to człowiek zarozumiały, gburny, obrażający innych forumowiczów. Uzywa wulgaryzmów, nie stosuje zasad net-etykiety. Może ta decyzja wpłynie na jego postępowanie i czegoś nauczy.
Postman
fallco wrote:

Szanse to on miał i tak go to nic nie nauczyło. Kara powinna być długa i uciążliwa.
luxtu
a kto to byl ?? Laughing
Timczak
fallco wrote:
moze jakby mu admin walnal ostrzezenie to by cos dalo... nie mowie ze byl bez wad, ale czy jest ktos z nas kto ich nie ma ? poza tym czasem sie zachowywal normalnie (szkoda ze tak rzadko)...

i ty w to wierzysz jestem na tym forum odkąd on był (regneliśmy się tego samego dnia) wiadać różnice postwó Razz jednak częsćciowo cię popieram będzie tu teraz trochę nudno Sad
kochanek
nudno a wierzycie ze on tu nie wróci .... jestem pewniem ze on tu juz jest ale narazie siedzi cicho jak mysz Smile i szykuje jakas glupia zemste ale co biedak moze .... wyklepac swoje wypociny na klawiaturze ....
PS> badzmy czujni Very Happy
rohis
tak tylko ze koles nazbieral tych punktow na 2 lata :dVery Happy:dVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy
kochanek
tymbardziej powinno mu zalezec by utrzymac porzednie frih$ ale ze to cżłek jaki jest to nie moja wina ...
Xaros
Czyli te jego wszystkie posty to sam spam... Luz Wink
Cult
Myśle że większość miała go dość. Nie raz zwracano mu uwage. Mi walnął tekst że on tu kiedyś modkiem był i że wogóle jakiś kozak z niego.
Co do tego programowania, ciekawe czy rzeczywiście coś umiał czy tylko ściemniał Razz
Upomniej było aż nadto.
Ten człek to zero, więc zamknijmy ten temat Razz
Xaros
Czemu zaraz zamykac? Kazdy kto cche moze go tu pobluznic czy cos w tym stylu. Nie zebym namawial do przeklinania na forum ale tak nadmeinilem Razz
WMP
kochanek wrote:
nudno a wierzycie ze on tu nie wróci .... jestem pewniem ze on tu juz jest ale narazie siedzi cicho jak mysz Smile i szykuje jakas glupia zemste ale co biedak moze .... wyklepac swoje wypociny na klawiaturze ....
PS> badzmy czujni Very Happy

Nie przyjdize bo sie obrzaził
mtx
Ja bym na jego miejscu się nie pchała, chyba, że już grzeczny będzie. Ale wtedy do czasu jak się nie rozpastwi, to niech robi co chce..

czy ja jestem jedyną osobą, która miała z nim kontakt, postowała 'z nim' i nie została zmieszana z błotem?? Czyżby udało mi się? Smile

Chyba, że o jakimś obraźliwym poście nic nie wiem Razz
Kudlaty
mnie tu w sumie pare dni nie było... ale widze ze juz nie ma tego skoczka... według mnie to dobrze ze go zbabnowano... mi nie do końca zaszedł za skóre.. w sumie nie miał czym... i tak go zlewałem... wiec... ale ciesze sie ze go zbanowano bo to co robił na forum to... w sumie jak chciał tak postować to mógł sobie otworzyć własne forum i tam nabijać posty...
oxwood
luxtu wrote:
a kto to byl ?? Laughing

też się zastanawiam Twisted Evil

A na poważnie, mi za skórę nie zalazł, ale wkurzało mnie trochę, że co nie wejdę w jakiśtemat, to przynajmniej jeden jego post (niektóre na temat inne wprost przeciwnie). Tak jakby wszystko wiedział Very Happy
Bigrazer
OOo Ja powróciłem na forum po dłuższej przerwie... I widze bardzo pozytywne zmiany. Nie ma skoczka :]. Dawno mi sie nie podobał Very Happy. No ale trzeba tak robić, a ile on miał wogóle lat?? To chyba dzieciak był, bo naprawde tak sie zachowywał.
ChesterB
w ankiecie na wiek napisał że ma 12 lat Laughing
Postman
ChesterB wrote:

Nic dodać nic ująć. Fakty mówią same za siebie. Musi się jeszcze dużo
nauczyć, a przedwszystkim szacunku do innych ludzi.
kochanek
Bigrazer wrote:
OOo Ja powróciłem na forum po dłuższej przerwie... I widze bardzo pozytywne zmiany. Nie ma skoczka :]. Dawno mi sie nie podobał Very Happy.

z tej wypowiedzi wynika ze juz od dawna dawna wkurzał wszystkich . 12 lat to jeszcze hm... łagodnie mowiac szczeniak ... niech go zycie dopadnie to mu sie odechce zyc Sad
Arcio
nie piszcie juz o tym frajerku bo wejsdzie jako guest i sie zaszczyci ze ktos go wspomina haha ..teraz jego kariera rozpocznie sie w "dzieciaki z klasa" pokaze swoja madrosc..
WMP
ChesterB wrote:

BO ma tyle, przynajmneij mi tak mówił. Ja mam 13 lat i jakos jestem bardziej dojrzały od niego, hmm, zdziczałe!

Arcio wrote:
nie piszcie juz o tym frajerku bo wejsdzie jako guest i sie zaszczyci ze ktos go wspomina haha ..teraz jego kariera rozpocznie sie w "dzieciaki z klasa" pokaze swoja madrosc..

Jak sie dostanie do dzieciaków z klasą
WMP
Skoczek kazał mi napisac:

Quote:

DO ZOBACZENIA W PIEKLE I TAK LEPSZEGO HOSTA W DODATKU SPONSOROWANEGO ZNALAZŁEM...
Arcio
boze ta dzieciarnia
ZNALAZLE LEPSZEGO HOSTA ..A TY NIEEEEEE Wink

a Ty WMP sie pilnuj bo podpadasz
Inferno
Dobrze, że odszedł. Jednak czasem ludziom w tym wieku chormony buzują i dostaję odpał i wariują.
cos
ChesterB wrote:

a ja mam lat 13 i co Question też uważacie, że jestem niedojrzayły, żem spammer itd. Question btw. znam wielu 12-latków, którzy są bardziej dojrzali od niejednego 16-latka Laughing po prostu skoczek to taki rozpieszczony bachor Laughing
ps. wydaje mi się, pewien nie jestem, że powrócił pod nickiem Inferno Laughing
--==EDIT==--
znalazłem przeglądając forum Laughing http://frihost.com/forums/viewtopic.php?t=5975 Laughing poczytajcie posty skoczka Laughing
Arin
WMP wrote:
Skoczek kazał mi napisac:

Quote:

DO ZOBACZENIA W PIEKLE I TAK LEPSZEGO HOSTA W DODATKU SPONSOROWANEGO ZNALAZŁEM...

wiedziałem xD wiedziałem że się znacie z RL xD.
kochanek
czyli skoczek zyje Laughing niewatpie by znalał bo pewno takich hostów jest pełno Smile
Bigrazer
Taka mała aluzja. Jeżeli on mial 12 lat... to złamał regulamin. Jeżeli sie rejerstruje na forum trzeba zaznaczyć opcję że sie ma powyżej 13 lat!! :]
Inferno
No cóż skoczkiem nie jest, ale jego przyjacielem. Mówił mi żebym zapytał admina, czy nie mógłbym mi dać jego konta, bo ma Cpanel, a na nim mi bardzo zależy.
Co do tego co mówisz BigRazer raczej bym się nie zdziwił, że dużo ludzi zaznacza powyżej 13, bo wymagają często jakiegoś formularza i odesłania go faksem.
cos
Inferno wrote:
No cóż skoczkiem nie jest, ale jego przyjacielem.

wątpię... poczytałem twoje posty i widzę, że styl jest bardzo podobny do skoczka a nawet taki sam Laughing grą w skojarzenia się zdradziłeś i grami, które cię poruszyły. skoczek, witaj... Laughing nie chcieli cię a tu, ale ty i tak powórciłeś... tak bardzo się przyzwyczaiłeś do spamowania tutaj Question
Inferno
To nie jest żaden dowód po pierwsze panie cos.
Jesteśmy kolegami i moze z tego powodu myślimy podobnie.
Po drugie potrzebuje mocnego dowodu w stylu IP...
cos
Inferno wrote:
Po drugie potrzebuje mocnego dowodu w stylu IP...

mam ci udowodnić kim jesteś Question Laughing witaj skoczek, nic się nei zmieniłeś Laughing ale nikt cię tu nie chce Rolling Eyes Sad
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.