FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Menadzery sportowe!

fallco
Grywa ktos w gry tego typu ?
Jezli tak to piszcie o swoich osiagnieciach w poszczegolnych grach i wasze ulubione gry Smile

Ja gram w menadzery pilkarskie, dawniej CM a teraz FM Smile
Moj najwiekszy sukces to zwyciestwo Wolves w lidze mistrzow a sezon pozniej mistrzostwo Anglii po zacietej batalii do ostatniej kolejki z Chelsea po 5 sezonach gry i rownoczesne zwyciestwo w Mistrzostwach Swiata prowadzac Irlandie, final z Brazylia wygrany 5:1 Twisted Evil teraz inwestuje w mlodziez i jakos w srodku tabeli poki co, ale za 2 sezony mysle ze bede regularnie grywal w lidze mistrzow Smile

Drugim manadzerem w ktorego grywam to NHL Eastside Hockey Manager 2005, wydany przez SI (ten sam co wydaje FM), niestety ciezko go zdobyc legalnie w kraju i trze z niemiec sprowadzic lub ze stanow Sad tam najwiekszym sukcesem jest dla mnie wygranie pucharu stanleya prowadzac Mighty Ducks of Anaheim po dwoch sezonach gry i prawie gruntownej przebudowie skladu ( w drugim sezonie srednia wieku spadla mi z 29 lat do 24,5) i ten mlody sklad jest swietny, dobrze jest trafic w drafcie Twisted Evil
cos
ja też gram w dawniej CM a tera FM'a. w cm'ie największym osiągnięciem był półfinał ligi mistrzów (chyba w drugim sezonie) wisłą, a w fm'ie awans ŁKS'em do pierwszej ligi w pierwszym sezonie a w drugim mistrzostwo polski
skoczek_2002
A grał kto¶ może LPM'a ?? Mi się ten manager bardzo spodobał... Mojim największym osiagnięcie było wprowadzenie Wisły do Mistrzostw ¦wiata...
cos
ja LPM'a nienawidzę. jest to jeden z najgorszych managerów. nie ma ani grama realistyczności, nudne i nieprofesjonalnie wykonane
skoczek_2002
Ale można się ubawić Cos... Po drugie jest darmowy... A nie chce crackować jakich¶ zachodnich...
v3nd0r
LPm to jest taki chlam ze szkoda slow...
Kiedys probowalem sie przekonac do CM, bo zawsze krecily mnie trudne gry, a nie watpliwie on jest taka gra... Ale po 2 3 meczach czy 2-3h juz jakos nie chcialo mi sie w to grac, ale nie powiem pewnie duzo satysfakcja bylo by doprowadzenia jakiejs malo znanej druzyny np. do mistrziostwa kraju badz wygrania jakiejs waznej imprezy...

te statystyki sa po prostu swietne jesli tak mozna powiedziec, slyszalem nawet ze ludzie z aruszami kalkulacyjnymi w to graja...
oxwood
LPM miałem zainstalowne tak z ok 15 minut Razz

Troszku grałem w CM'a ale jak się save'y robiły zbyt duże to sobie darowałem, bo wkońcu jak długo można wygrywac Wink

Teraz przerzuciłem się na managery online Razz Polecam http://hattrick.org
knieja
Ja grywalem w wiele gier tego typu, ale zawsze pogralem kilka sezonow i zaczelo mi sie nudzic... Ile w koncu mozna robic praktycznie to samo bez sensu... Wiem, wiem powiecie, ze wszystko sie zmienia, ze sa nowe transfery, nowe turnieje, osiagniecia, inna taktyka..., ale i tak sprowadza sie to do wykonywania tych samych czynnosci za kazdym razem... No niestety, tak koncza wszystkie (prawie) gry... Pogra sie troche i na polke...
fallco
Wszystko zalezy jakie sie ma podejscie Smile ja jak gram w menadzery to zawsze szukam mlodych talentow i probuje co sezon tak z pieciu nowych graczy... nie wiem czemu zawsze sledze losy sprzedanych pilkarzy, jak sobie radza itp
WMP
a ja takich rzeczy nie poswadam na kompie, w ogóle nie posiadam zadnych gier (pewnie my¶licie ze jestem dzik Smile)) )
fallco
nie, moze Ci po prostu nic procz sapera nie chodzi Smile
co do gier to uwazam ze sa potrzebne ludziom ale oczywiscie w ograniczonych ilosciach... najczesciej na grach rozwija sie logiczne myslenie (nie chodzi tu o gry typu quake)
WMP
Dlaczego? Quejk jest bardzo rozwijajacy. Nasz ochroniarz w szkole umówił sie na turniej i teraz daje "Quejkowiczom" luz!

You have exceeded the allotted amount of posts and will not earn anything for your post znów mnei dopadło juz 3 razy
knieja
WMP popieram... Gry na kompie sa zbedne.. Sam praktycznie tez z nich nie korzystam, tylko od czasu do czasu w cos pogram, wylacze i skasuje... Czasem zatrzymam sie na dluzej...

A wracajac do menadzerow, to sa one dobre na dluzej, ale tylko w necie, kiedy jest z kim pograc, ale niestety prawie zawsze platne...
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.