FRIHOST • FORUMS • FAQ • TOS • BLOGS • DIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

skoczek_2002 >.<

Czy masz juz dosyc Skoczka?
Tak.
100%
 100%  [ 21 ]
Nie.
0%
 0%  [ 0 ]
Nie wiem kto to jest.
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 21

Arin
Spontaniczna idea wysunięta przez kogoś w którymś wątku. Osobiście alergicznie reaguję na wszelkie objawy chronicznego trollowania z nawrotami spamu okraszonymi czystym wioskowym idiotyzmem. Więc wypowiedzcie się i Wy.

Czy macie już dosyć skoczka?

Cheers,
Arin.
fallco
mnie on nie przeszkadza, ale jak bym byl moderatorem to za span mialby u mnie przesrane... mysle ze troche ostrzezen by zebral... ale trzeba przyznac ze czasem gada z sensem Smile
Timczak
nie sądzicie że gdyby za nadmierne nabijanie postów odejmowali punkty to on by miał by coś około -50 pkt? Mnie zacżeło to przeszkadzać odkąt jestem na tym forum czyli od połowy sierpnia on tu jest miał wtedy 200postów, i już spamował to naprawde denerwujące wtedy w forum polish było około 20 tematów.
cos
zgadzam się. skoczka trza albo utemperować albo wyrąbać Laughing
Arin wrote:

Spontaniczna idea wysunięta przez kogoś w którymś wątku.

to byłem ja, ale niestety nie miałem czasu żeby takowy wąke założyć
kochanek
gdsyby tylko nie obrażał innych by mi nie przeszkadał, pozatym troszke arogancki i niewychowany ....lecz troche mysli bo nie przeklina bo wie ze za to mzoe wylecieć
cos
kochanek wrote:
gdsyby tylko nie obrażał innych by mi nie przeszkadał, pozatym troszke arogancki i niewychowany ....lecz troche mysli bo nie przeklina bo wie ze za to mzoe wylecieć

przeklina. mnie na dzień dobry od kurw, chujów i debili wyzwał
fallco
Moze po prostu trza mu dac nauczke... ?
kochanek
fallco wrote:

w jaki sposob petycja do admina do modernatora ?
jakieś inne pomysły
cos
kochanek wrote:
fallco wrote:

w jaki sposob petycja do admina do modernatora ?
jakieś inne pomysły

innych nie ma, ponieważ nie mamy tutaj włądzy. skoczek pisał, że jeden z adminów mówi po polsku. trza dać mu link do tego tematu i bdzie dobrze Laughing skoczek może (ale niestety nie musi) odpaść.
ps. jestem ciekaw jak skoczek zareaguje na ten topic. pewnie powie, że gdyby to on był modem to by zamknął gdyż jest on bezsensowny i sprzyja spamowaniu Laughing
Arin
cos wrote:

innych nie ma, ponieważ nie mamy tutaj włądzy. skoczek pisał, że jeden z adminów mówi po polsku. trza dać mu link do tego tematu i bdzie dobrze

Taki właśnie mam zamiar - tylko trzeba poczekać aż zagłosuje troszkę więcej osób.

Cheers,
Arin.
cos
jak na razie jest na prawdę dobry wynik Laughing 100% Very Happy Laughing
skoczek_2002
Wiecie admin mnie nie wywali... Mam tutaj najwięcej pkt... Raz Chorąży mi odjął 100 pkt za spamowanie i nic mi się nie stało... Rolling Eyes
A ty cos też nie jesteś taki święty... Wnerwia mnie twoje poczucie ze ja jestem stolica mądrości, a wy macie mi służyć...
I wogóle te tematy mnie nieźle bawią Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ... Uśmiać przynajmniej się mogę z was...
Arin
skoczek_2002 wrote:
Wiecie admin mnie nie wywali... Mam tutaj najwięcej pkt...

Rotfl me up rotfl me down
Keep me rotfling on the ground

skoczek_2002 wrote:
A ty cos też nie jesteś taki święty... Wnerwia mnie twoje poczucie ze ja jestem stolica mądrości, a wy macie mi służyć...
I wogóle te tematy mnie nieźle bawią

Do mnie rozmawiasz? Wyobraź sobie że jak na razie 11 osób nie bawią Twoje idiotyczne wstawki w *każdym* temacie, bez względu czy masz czy nie masz czegoś do powiedzenia.

Dam Ci radę. Masz konto na FH. Zainstaluj sobie phpBB w jakimś katalogu, i trolluj sobie na swoim forum ile w quotę wlezie :].

Cheers,
Arin.
skoczek_2002
Wiesz, mam forum i nie troluje się tam, bo mam odpowiedzialną funkcję admina... Wogóle to forum projektu, którego jestem organizatorem drugim...

Ten tekst był w kontekście Cosa...
cos
skoczek_2002 wrote:
Wiesz, mam forum i nie troluje się tam, bo mam odpowiedzialną funkcję admina... Wogóle to forum projektu, którego jestem organizatorem drugim...

Ten tekst był w kontekście Cosa...

po pierwsze "kontekscie" a po drugie, że niby ja uważam ciebie za stolicę mądrości Question
Arin
skoczek_2002 wrote:
Wiesz, mam forum i nie troluje się tam, bo mam odpowiedzialną funkcję admina...

Aha, więc trollujesz tutaj, bo tu Cię nikt nie zrobił adminem?

-LOL-

Cheers,
Arin.
Timczak
Moga ci punkty poloecieć nie za spamowanie ale za obrażanie innych i arogancje.
P.S nareszcie ktoś poruszył mocno jego sprawę
kochanek
Code:
 ... Uśmiać przynajmniej się mogę z was...
obyś nie smiał sie pierwszy ...

po raz kolejny popieram przedmowce .Arogancja jest u niego na wysokim poziomie . A tu kolega skoczek grozi nam wszystkim (piszacym w tym poscie Arrow http://frihost.com/forums/viewtopic.php?p=102325#102325

@ skoczek

posiadasz forum wlasne to tu tez sie zachowuj jak to by było twoje
Black & White
A może odwiedzimy wszyscy forum skoczka i trochę pospamujemy?? Twisted Evil
kochanek
panowie panowie nie badzny tacy sami jak on .Skorka nie warta wyprawki.
Black & White
Niewiem jak wy ale ja wcale nie podchodzę do tego zupełnie na serio, nie znam skoczka, nie znam was, a to czego nie znam traktuje z dystansem.
No ale spam cholernie przeszkadza, a taka forma jaką pokazuje skoczek, jakoś do mnie nie przemawia.
Ps. Spamować też trzeba umieć
kochanek
dobra wiadomość wczoraj napisałem do chorazy a dzis juz widac odp.

skoczkowi odjęto wszystkie FRIH$

mozna to uznac za nasz maly sukces Dancing
WMP
lol!!!!
skoczek_2002
Wiecie co? Naprawdę mnie rozśmieszacie...
Mogę się uśmiać, bo za oknem brzydka pogoda... Cos wyjaśnie ci kontekst, ty traktujesz się czasem jak stolicę mądrości... Ale bez przesady z resztą niech ktoś zamknie ten temat, bo to tylko spamowisko...
ChesterB
większą karą by była ranga "Spamer" Laughing
skoczek_2002
Mam dziurę... DZIAŁA !! Zaraz się pobawię... A nikt po za mną i mojim kumplem o niej nie wie...
Arin
skoczek_2002 wrote:
Wiecie co? Naprawdę mnie rozśmieszacie...
Mogę się uśmiać, bo za oknem brzydka pogoda... Cos wyjaśnie ci kontekst, ty traktujesz się czasem jak stolicę mądrości... Ale bez przesady z resztą niech ktoś zamknie ten temat, bo to tylko spamowisko...

Wiesz co? Skuliłbyś ogon, i byś wreszcie przeprosił wszystkich za swoj idiotyzm. Jezu....

Arin.
skoczek_2002
Wiesz Arin ja tu nie mam zamiaru nikogo przepraszać... Ja tu byłem wcześniej !

P.S.
Serwer robi się przeciążony Użycie procesora zaczyna uzyskiwać poziom krytyczny, ciągłe rebooty systemu powodują, że wysiada...
ChesterB
skoczek_2002 wrote:
Mam dziurę... DZIAŁA !! Zaraz się pobawię... A nikt po za mną i mojim kumplem o niej nie wie...

ruszysz coś na moim koncie, cokolwiek a bądź pewien że bekniesz za to...
Arin
skoczek_2002 wrote:

I co z tego? Nie widzisz że wszyscy Cię mają dosyć? Zachowujesz się jak rozkapryszony szczeniak, który wszystkiego w życiu miał za dużo, i który teraz sądzi że wszystko jest jego i uważa się za centrum wszechświata.

>.<
Arin.
cos
skoczek_2002 wrote:

to, że byłeś wcześniej nie znaczy, że możesz spamować i nie dane jest ci przepraszać Exclamation
skoczek_2002
Wiecie, co wy przyleźliście tutaj... Gracie mi na nerwach i to zdecydowanie za bardzo...
ChesterB
do Ciebie nie przyszliśmy, nie jesteś tutaj żadna ważną osobą więc w czym problem?
skoczek_2002
W tym, żebyście się zamknęli... Gdzie ten Moderatorek wielki... Jeśli nie chce stracić stanowiska, to niech zamyka ten temat...

ChesterB:
Niech no ja się dowiem gdzie jest zapisany twoje konto... Wykasuje je całe... plus konto w Cpanelu...
cos
skoczek, czyżbyś uważał, że jesteś tutaj ważny Question wydaje mi się, że masz takie same prawa jak inni, ale zawsze mogę się mylić Laughing a tak na poważnie, nie ma znaczenia kto tu był pierwszy. ty się rządzisz i uważasz za najlepszego. spamujesz i trollujesz pomimo tego, że już nie raz zwracano ci uwagę. straszysz nas tym, że poskarżysz się adminowi. mały skoczek, szczeniak, poskarży się mamusi Laughing
ps. ChesterB, czy twój nick nei ma przypadkiem jakiegoś związku z tym imieniem i nazwiskiem: Chester Bennington (jeżeli ktos nie wie o co chodzi to niech sprawdzi ten i ten link) Question
Postman
Ciekawe wyniki ankiety:
http://www.frihost.com/forums/viewtopic.php?t=15182
20 głosów na tak. Ani jeden głos na nie. To chyba o czymś świadczy.
ChesterB
skoczek_2002 wrote:
W tym, żebyście się zamknęli... Gdzie ten Moderatorek wielki... Jeśli nie chce stracić stanowiska, to niech zamyka ten temat...

ChesterB:
Niech no ja się dowiem gdzie jest zapisany twoje konto... Wykasuje je całe... plus konto w Cpanelu...

i jeszcze się chwalisz?! dziennie 2 razy robie backup i ściągam więc prosze kasuj sobie Very Happy tylko że jak skasujesz to sam stracisz swoje, dodatkowo moge Cie podac na policje za włamanie i wyrządzenie szkód.

@Cos, tak Wink
WMP
Dobra czas abym sie wypowiedział:

lol

Smile

Co do tej walonej dzióry to skoczku nic nei zdziałasz, chyba ze do neij wskoczysz.Smile

Co do tego tematu to uważam ze poprostu go tak krytykujecie za to ze pisze najwiecej postów z całego polskeigo forum. W ankiecie zaznaczyłem opcje "Tak" bo denerwuje mnei to ze ciągle widze skoczka. ALe to nie jest odrazu powód aby go tak krytykować. Poprostu dba o swoje konto, tak jak umie najbardziej. Nie wiem jak sie nata dlaej wypowieczie ale to mnie juz nei obachodzi. Napisałem co wiedziałem.
Arin
WMP wrote:
Co do tego tematu to uważam ze poprostu go tak krytykujecie za to ze pisze najwiecej postów z całego polskeigo forum.

Spójrz na przykład tutaj na dwa pierwsze posty napisane przez Skoczka.

Cheers,
Arin.
WMP
Masz przekonywujace argumenty... ale napisał je po tym jak powstał ten temat. To go wnerwiło
cos
WMP, zła wiadomość. skoczek napisał to czwartego a ten topic powstał piątego. przykro mi, ale się myliłeś. a poza tym nie uważam, że trollowanie jest dobrą zemstą Laughing Very Happy
WMP
lool, przyznaje sie ze nei patrzyłem na daty, bo byłem święcie przekonany ze ten temat wyszedł wczesniej
skoczek_2002
Wolę WMP... Starego dobrego przyjaciela...
WMP
nie tak starego Smile
chorazy
Wlasnie pisze do administratora w tej sprawie - oczywiscie jesli wykreslimy skoczka z forum to on moze zalozyc nowe konto ale mysle ze akcje zakroimy na szeroka skale i razem z Bondingsem dobierzemy sie do "spamera"

A tak swoja droga to skoczek naucz sie: wszystko co napiszesz moze byc uzyte przeciwko tobie wiec nigdy nie groz nikomu pisemnie.

Bede dazyl do dyscyplinarnej likwidacji wszelkich kont na frohoscie nalezacych do skoczka.

Pozdrowienia dla wszystkich - temat uwazam za zamkniety.
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.