FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

"Lost" - "Zagubieni" -> Co sadzicie o

hawranek31
Jak niektorzy wiedza wczoraj zaczela sie emisja nowego serialu na TVP1.

Wiec moje pytanie jak Wam przypadl do gustu?

Mi sie bardzo podobal i mam nadzieje ze akcja bedzie sie rozwijac dalej tak szybko i ze beda wielkie emocje.
Na razie serial jest dla mnie bardzo ciekawy.

Bardzo dobrze ze leci tez w okresie zimowym,bo ogladanie go przy zachodzacym sloncu nie mialo by juz takiego efektu.

Pozdrawiam i polecam bardzo ten serial tym ktorzy nie ogladali mowie zalujcie.
fallco
a ja powiem, jak zrobie z tego kolejny 500 odcinkowy cykl to bedzie wielkim gownem...
poki co zapowiada sie dosc fajnie, ale to narazie nic nie znaczy...
ChesterB
1. Zrobiłem już temat o Lost, po co powielac?
2. Serial jest ¶wietny, widziałem cały 1 sezon i dostępne odcinki 2.
rohis
widzialem 6 czy 7 odcinkow, wiecej nie dalem rady. po prostu nie rpzypadl mi do gustu... nie wiem czym sie tu podniecac. Rolling Eyes
skoczek_2002
Widziałem jeden odcinek... Nudny jak każde gówno masowe...
chorazy
a mi sie podoba - wiadomo ze to taki kolejny amerykanski gniot Wink ale ciekawy pomysl - i trzyam w napieciu - boje sie tylko ze to nie jest temat na kilka sezonow i chcac niechcac sie wypali po pewnym czasie - no bo co jeszcze moze sie stac na malej wysepce - zrobi sie z tego ScienceFiction bez pokrycia.
knieja
Pierwsze slysze Razz o takim serialu... Emituja go jeszcze?? Jesli tak to kiedy?? I o ktorej rzecz jasna ? Smile
hawranek31
W czwartki od 20:10 na TVP1

Jak narazie lecialy 2 odcinki.

Polecam narazie bardzo ciekawy.
WMP
Mi sie bardzo podobał narazie ten serial
kochanek
ma ktos zgrane na dysku pierwsze odcinki Smile obejzal bym sobie
brqsl
serial spoko. caly pierwszy sezon doslownie wymiata, z drugim (jak narazie) troche gorzej, szczegolnie poczatek, ale po ogladnieciu 6go odcinka musze powiedziec ze cos sie zaczyna dziac. polecam
Postman
Nie nawidzę seriali. To s± złodzieje czasu. Człowiek jak pracuje po¶więca swój wolny czas na bardziej pożyteczne rzeczy. Sam sposób kręcenia tych tasiemców budzi wiele zastrzeżeń. Rozwinięty w±tek i nie ma końca, trzeba najpierw zobaczyć kilka innych i dopiero powrót do pierwszego i jeszcze nie koniec. Polonistka w szkole natychmiast wywaliłaby mnie z lekcji gdybym tak przedstawiał opis ksi±żki. Tak się zastanawiam, czego teraz może dobrego nauczyć się młodzież. Telewizja w założeniu miała uczyć Laughing .
NEO-GRYOK
Dla mnie bomba. Wczoraj [24.11] były dwa odcinki [7,8] i naprawdę wiele tam się dzieje a uroku dodaje ta urocza wyspa, która kryje wiele tajemnic. Najbardziej tajemniczą postacią jest ten rzeźnik, zaczęło się od cudu (zaczął chodzić) i potem do samolotu przemycił masę noży. Pierwsze polowanie w jego wykonaniu było bardzo dziwne a mianowicie jakaś wielka bestia podążała w jego kierunku (po gałęziach drzew) wszyscy myśleli, że już po nim a on wrócił z zabitym dzikiem Smile . Hero jak się to mówi Very Happy . Bardzo interesująca postać. Najbardziej ciekawi mnie ten sygnał nadawany od 16 lat, Irakijczyk próbował go przechwycić, ale ktoś mu w tym przeszkodził nie mogę zrozumieć, dlaczego. Polecam ten film wszystkim naprawdę wciąga. Prawdopodobnie są 24 odcinki tego serialu.
hawranek31
Trzeba przyznac ze bardzo wciagajacy ten serial.

Kiedys w czwartki nic nie lecialo a teraz mamy Lost i to na TVP1

Hehe.
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.