Jak niektorzy wiedza wczoraj zaczela sie emisja nowego serialu na TVP1.
Wiec moje pytanie jak Wam przypadl do gustu?
Mi sie bardzo podobal i mam nadzieje ze akcja bedzie sie rozwijac dalej tak szybko i ze beda wielkie emocje.
Na razie serial jest dla mnie bardzo ciekawy.
Bardzo dobrze ze leci tez w okresie zimowym,bo ogladanie go przy zachodzacym sloncu nie mialo by juz takiego efektu.
Pozdrawiam i polecam bardzo ten serial tym ktorzy nie ogladali mowie zalujcie.
a ja powiem, jak zrobie z tego kolejny 500 odcinkowy cykl to bedzie wielkim gownem...
poki co zapowiada sie dosc fajnie, ale to narazie nic nie znaczy...
1. Zrobiłem już temat o Lost, po co powielac?
2. Serial jest ¶wietny, widziałem cały 1 sezon i dostępne odcinki 2.
widzialem 6 czy 7 odcinkow, wiecej nie dalem rady. po prostu nie rpzypadl mi do gustu... nie wiem czym sie tu podniecac. 
Widziałem jeden odcinek... Nudny jak każde gówno masowe...
a mi sie podoba - wiadomo ze to taki kolejny amerykanski gniot
ale ciekawy pomysl - i trzyam w napieciu - boje sie tylko ze to nie jest temat na kilka sezonow i chcac niechcac sie wypali po pewnym czasie - no bo co jeszcze moze sie stac na malej wysepce - zrobi sie z tego ScienceFiction bez pokrycia.
Pierwsze slysze
o takim serialu... Emituja go jeszcze?? Jesli tak to kiedy?? I o ktorej rzecz jasna ? 
W czwartki od 20:10 na TVP1
Jak narazie lecialy 2 odcinki.
Polecam narazie bardzo ciekawy.
Mi sie bardzo podobał narazie ten serial
ma ktos zgrane na dysku pierwsze odcinki
obejzal bym sobie
serial spoko. caly pierwszy sezon doslownie wymiata, z drugim (jak narazie) troche gorzej, szczegolnie poczatek, ale po ogladnieciu 6go odcinka musze powiedziec ze cos sie zaczyna dziac. polecam
Nie nawidzę seriali. To s± złodzieje czasu. Człowiek jak pracuje po¶więca swój wolny czas na bardziej pożyteczne rzeczy. Sam sposób kręcenia tych tasiemców budzi wiele zastrzeżeń. Rozwinięty w±tek i nie ma końca, trzeba najpierw zobaczyć kilka innych i dopiero powrót do pierwszego i jeszcze nie koniec. Polonistka w szkole natychmiast wywaliłaby mnie z lekcji gdybym tak przedstawiał opis ksi±żki. Tak się zastanawiam, czego teraz może dobrego nauczyć się młodzież. Telewizja w założeniu miała uczyć
.
Dla mnie bomba. Wczoraj [24.11] były dwa odcinki [7,8] i naprawdę wiele tam się dzieje a uroku dodaje ta urocza wyspa, która kryje wiele tajemnic. Najbardziej tajemniczą postacią jest ten rzeźnik, zaczęło się od cudu (zaczął chodzić) i potem do samolotu przemycił masę noży. Pierwsze polowanie w jego wykonaniu było bardzo dziwne a mianowicie jakaś wielka bestia podążała w jego kierunku (po gałęziach drzew) wszyscy myśleli, że już po nim a on wrócił z zabitym dzikiem
. Hero jak się to mówi
. Bardzo interesująca postać. Najbardziej ciekawi mnie ten sygnał nadawany od 16 lat, Irakijczyk próbował go przechwycić, ale ktoś mu w tym przeszkodził nie mogę zrozumieć, dlaczego. Polecam ten film wszystkim naprawdę wciąga. Prawdopodobnie są 24 odcinki tego serialu.
Trzeba przyznac ze bardzo wciagajacy ten serial.
Kiedys w czwartki nic nie lecialo a teraz mamy Lost i to na TVP1
Hehe.