Zauwarzyłe tu że około 12 cały theme znikn±ł vyła biała strona reklamy i litery. Dopiero potem stopniowo pijawiały sie graficzki itp. Ciekawe o czym to ¶wiadczy bo ja tak miałem na swoim phpbb2 i nie wiedizałem co zrobić bo czekałem ale nicw końcu pomogła ponowna instalacja forum. Jak znacie odpowieć z ty bugiem to piszcie
Bug z theme
Najwyrazniej admini cos robili na serwie albo net ci zamulal i sie nie wczytywala grafika i css. Wazne, ze teraz wszsytko dziala ok.
| Timczak wrote: |
| Zauwarzyłe tu że około 12 cały theme znikn±ł vyła biała strona reklamy i litery. Dopiero potem stopniowo pijawiały sie graficzki itp. Ciekawe o czym to ¶wiadczy bo ja tak miałem na swoim phpbb2 i nie wiedizałem co zrobić bo czekałem ale nicw końcu pomogła ponowna instalacja forum. Jak znacie odpowieć z ty bugiem to piszcie |
Mnie się nigdy nic takiego nie zdarzyło. Ale może dlatego, że nie byłem dokładnie o 12. Ale znika codziennie o 12? Może jakiś restart robią... Albo, wina leży rzecziwiście po Twojej stronie. Mnie się wydaje, że nie ma żadnego buga, bo nie słyszałem o bugu w phpBB, który o 12 likwiduje grafiki
Pzdr
Cáno