ja mam pytanie dotyczące rang- jak to jest, kiedy się zmieniają, czy to ma wpływ na naliczanie pkt i $ itd..
ktoś mnie oświeci?
to inne question (nikt mi nie chce do końca odp): czy długość postu ma wpływ na pkt?
Tak długość postu ma znaczenie.
I tak na przyszłość - nie pisz dwóch postów pod sobą 
nie dało się inaczej, bo ja nie lubię edytować (zupełnie jakbym miała coś ukrywać, a nikt nic nie napisał.. no to...)
ale dzięki za odp 
Dajmy przykład jeżeli napiszesz post na 1 a4 to raczej nie licz na wyższą rangę (to dla takim mało rozmunych)
Hmm, a od jakiego "pułapu" mozna się spodziewać wyższej rangi (no z Junior Frihoster przykładowo, bo mnie troche irytuje ten junior na początku
).
I czy ma tu znaczenie ilośc postów (bo niezależnie od długości wypowiedzi i tak dostaje się 1 post na swoje konto - skoczek rekordzista ma już 717
, a nikt go nie rozlicza z gługości...
).
No bo z drugiej strony długość postów ma wpływ na punkty...
Ale czy tylko...
[OT]
Apropos skoczka, nie sądzicie że ten gościu przegina? pisze w każdym temacie byle co i z wszystkimi się kłóci...
hm... dziwicie sie co do skoczka... o tu chodzi by nabijać sobie punkty na podtrzymanie konta www.... mi sie raz udało 3 $ ale tam tlumaczyłem kolesiowi błąd w php
a co znaczy moje FHiHOST wan.....
| ChesterB wrote: |
| Apropos skoczka, nie sądzicie że ten gościu przegina? pisze w każdym temacie byle co i z wszystkimi się kłóci... |
Wiesz co ChesterB ja tam traktuje go jako swoisty element tego forum, taki można powiedzieć punkt zapalny który uaktywnia się w określonych porach w okreslonym miejscu
Ostatnio przycichł nawet i zaczynam się martwić
czy coś mu się przypadkiem nie stało (może się spotkał z kimś z forum face to face
).
No co stałem się integralną częścią tego forum... Marzy mi się dociągnąć do 1000
...
| skoczek_2002 wrote: |
No co stałem się integralną częścią tego forum... Marzy mi się dociągnąć do 1000 ... |
oby Cię ambicje nie przerosły 
O pojawił się nasz milusiński
Hmm, 1000 powiedasz...
Ale 1000 punktów czy 1000 postów???
Po 1000 masz bodajrze rangę - Addicted Frihoster 
Last edited by Camel on Wed Nov 02, 2005 1:01 pm; edited 1 time in total
Ludzie, patrzcie mam tarczę kapitana Ameryki przy randze
Dzizas, jak nie Junior to z tarczą
No to teraz kilka postów i siup na kolejną rangę 
| Camel wrote: |
Ludzie, patrzcie mam tarczę kapitana Ameryki przy randze :shock:
Dzizas, jak nie Junior to z tarczą :wink:
No to teraz kilka postów i siup na kolejną rangę 8) |
Pssst, pssst. Na forach pisze się dla jakości, a nie dla ilości postów...
<slapping_forehead>
Cheers,
Arin.
Ale na tym forum trochę inaczej... Mi się marzy 1000 postów... Hihihihih... Ale jazda by była.... Najlepszy na polskim forum, potem na całym forum...
| Ale na tym forum trochę inaczej... Mi się marzy 1000 postów... Hihihihih... Ale jazda by była.... Najlepszy na polskim forum, potem na całym forum... |
Może kiedyś jakiś admin się zlituje i avatarka "FriHost Wannabe" przyklei Ci permanentnie. Ale jazda by była....
Cheers,
Arin.
| Ale na tym forum trochę inaczej... Mi się marzy 1000 postów... Hihihihih... Ale jazda by była.... Najlepszy na polskim forum, potem na całym forum... |
masz rację, pisze się inaczej, ale ty akurat rzesadzasz 
a propos jakosci ... . jeden z modernatorów narzekał w PW do mnie ze miusiał zasiegnac opini o moich postach od LANG Moda bo nie rozumie polskiego . Jestem za to jak stwierdził na pograniczu dobrej jakosci postów
.
To po jakiego grzyba jest polski room ?
Ps. własnie dołaczyłem do grona z hostem www by frihost.com 
Wiesz nie spodobałeś mu się... Mnie aktywowali, bez pytania chorążego, bo z tego co pamiętam to robił to bondings...
| mtx wrote: |
ja mam pytanie dotyczące rang- jak to jest, kiedy się zmieniają, czy to ma wpływ na naliczanie pkt i $ itd..
ktoś mnie oświeci? |
Gdyby to pytanie było nadal aktualne to kilka dni temu pojawił się stosowny post na Announcements and Rules.
Cheers,
Arin.
dziękuję
wreszcie się dokształciłam
czyli skoczek powinien postarać się o 2000 albo i więcej
ja też miałam 2 razy informacje, że moje posty są za krótkie, ale teraz też dołaczyłam do grona :d
ale jak można pisać długie posty na takim forum? przecież to nie esejem, tylko rozmowa, a nikomu się nie chce pisać nie wiadomo ile..
w każdym razie dzięki za odp..
Jak miło, ze ktos pomyślał o tych, co dopiero odkrywają uroki FriHost. Czytając was wszystkich i tak nie rozumiałem połowy, gdyz, wy pojawiliscie się znacznie wczesniej i mozna powiedziec, że juz jesteście wyjadaczami, a ja coż, pirwszak, który dowiedział sie o tym forum od administratora swojego forum, bo musimy je przenieś. Ciekawe co z tego wyjdzie. Co do rang, to zaraz sobie popatrzeb, bo mnie własnie cielkawi co oznacza dobrej jakości post i co ma długośc do tej jakości i przede wszystkim jakie są tutaj rangi i co ciekawego one oznaczają.
Zatem dziękuje temu, kto pomyslał o nowicjuszach 
| Arin wrote: |
| mtx wrote: | ja mam pytanie dotyczące rang- jak to jest, kiedy się zmieniają, czy to ma wpływ na naliczanie pkt i $ itd..
ktoś mnie oświeci? |
Gdyby to pytanie było nadal aktualne to kilka dni temu pojawił się stosowny post na Announcements and Rules.
Cheers,
Arin. |
DZięki za tego linka również
ale wracając do skoczka który chciał osiągnąć magiczny 1000
to juz go nie osiągnie
hehe przynajmniej nie szybko (do czasu aż go nie odblokują) | Quote: |
| - Banned User - A Banned User, not allowed access to the forum. |
Aha a pozatym na każdym forum liczy sie jakość postów jęśli chodzi o to forum to szczególnie na początku kiedy jeszcze nie ma sie założonego konta
(mi właśnie przyszła odp że nie mam 5 wartościowych postów) ale to nie oznacza że puźniej możemy pisać takie pierdoły jak skoczek bo bedziemy mieć taką range jak on 
| Arin wrote: |
| mtx wrote: | ja mam pytanie dotyczące rang- jak to jest, kiedy się zmieniają, czy to ma wpływ na naliczanie pkt i $ itd..
ktoś mnie oświeci? |
Cheers,
Arin. |
DZięki za tego linka również
ale wracając do skoczka który chciał osiągnąć magiczny 1000
to juz go nie osiągnie
hehe przynajmniej nie szybko (do czasu aż go nie odblokują) | Quote: |
| - Banned User - A Banned User, not allowed access to the forum. |
Aha a pozatym na każdym forum liczy sie jakość postów jęśli chodzi o to forum to szczególnie na początku kiedy jeszcze nie ma sie założonego konta
(mi właśnie przyszła odp że nie mam 5 wartościowych postów) ale to nie oznacza że puźniej możemy pisać takie pierdoły jak skoczek bo bedziemy mieć taką range jak on 
czemu wrzucił Ci się ten post 2 razy??
ps jakiś czase temu miałam ten sam problem co wy z rangami, postami itd.. dlatego ten temacik...
| mtx wrote: |
| czemu wrzucił Ci się ten post 2 razy?? |
]
reż się dziwie
ale nie wiem czemu tak sie stało napewno nie pisałem 2 posta pod sobąi to jeszcze takiego samego!
.....dziwne...
Co do rang to mi to lotto
nieszczególnie zwracam na to uwagę chociaż czasami też mnie wkurzają.
czasami tak jest, jak masz wyrzuconą stronkę, że nie dodał posta i wysyłasz jeszcze raz
albo jak coś się psuje w konfiguracji...
A czy ktoś zna progi postów jakie trzeba osiągnąc na dana range na tym forum??
A czy ktoś zna progi postów jakie trzeba osiągnąc na dana range na tym forum??
| Bigrazer wrote: |
| A czy ktoś zna progi postów jakie trzeba osiągnąc na dana range na tym forum?? |
Przecież pisze jak wół w rzeczonym przeze mnie poście...
Cheers,
Arin.
znowu dwa posty pod rząd.. no co jest??