FRIHOST • FORUMS • FAQ • TOS • BLOGS • DIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

rangi

mtx
ja mam pytanie dotyczące rang- jak to jest, kiedy się zmieniają, czy to ma wpływ na naliczanie pkt i $ itd..
ktoś mnie oświeci?
mtx
to inne question (nikt mi nie chce do końca odp): czy długość postu ma wpływ na pkt?
Piotrek
Tak długość postu ma znaczenie.

I tak na przyszłość - nie pisz dwóch postów pod sobą Wink
mtx
nie dało się inaczej, bo ja nie lubię edytować (zupełnie jakbym miała coś ukrywać, a nikt nic nie napisał.. no to...)

ale dzięki za odp Smile
Timczak
Dajmy przykład jeżeli napiszesz post na 1 a4 to raczej nie licz na wyższą rangę (to dla takim mało rozmunych)
Camel
Hmm, a od jakiego "pułapu" mozna się spodziewać wyższej rangi (no z Junior Frihoster przykładowo, bo mnie troche irytuje ten junior na początku Wink ).
I czy ma tu znaczenie ilośc postów (bo niezależnie od długości wypowiedzi i tak dostaje się 1 post na swoje konto - skoczek rekordzista ma już 717 Razz , a nikt go nie rozlicza z gługości... Smile ).
No bo z drugiej strony długość postów ma wpływ na punkty...
Ale czy tylko...
ChesterB
[OT]
Apropos skoczka, nie sądzicie że ten gościu przegina? pisze w każdym temacie byle co i z wszystkimi się kłóci...
kochanek
hm... dziwicie sie co do skoczka... o tu chodzi by nabijać sobie punkty na podtrzymanie konta www.... mi sie raz udało 3 $ ale tam tlumaczyłem kolesiowi błąd w php

a co znaczy moje FHiHOST wan.....
Camel
ChesterB wrote:
Apropos skoczka, nie sądzicie że ten gościu przegina? pisze w każdym temacie byle co i z wszystkimi się kłóci...

Wiesz co ChesterB ja tam traktuje go jako swoisty element tego forum, taki można powiedzieć punkt zapalny który uaktywnia się w określonych porach w okreslonym miejscu Smile
Ostatnio przycichł nawet i zaczynam się martwić Wink czy coś mu się przypadkiem nie stało (może się spotkał z kimś z forum face to face Cool ).
skoczek_2002
No co stałem się integralną częścią tego forum... Marzy mi się dociągnąć do 1000 Twisted Evil ...
kochanek
skoczek_2002 wrote:
No co stałem się integralną częścią tego forum... Marzy mi się dociągnąć do 1000 Twisted Evil ...

oby Cię ambicje nie przerosły Twisted Evil
Camel
O pojawił się nasz milusiński Wink
Hmm, 1000 powiedasz...
Ale 1000 punktów czy 1000 postów???

Po 1000 masz bodajrze rangę - Addicted Frihoster Twisted Evil

Last edited by Camel on Wed Nov 02, 2005 1:01 pm; edited 1 time in total
Camel
Ludzie, patrzcie mam tarczę kapitana Ameryki przy randze Shocked
Dzizas, jak nie Junior to z tarczą Wink
No to teraz kilka postów i siup na kolejną rangę Cool
Arin
Camel wrote:
Ludzie, patrzcie mam tarczę kapitana Ameryki przy randze :shock:
Dzizas, jak nie Junior to z tarczą :wink:
No to teraz kilka postów i siup na kolejną rangę 8)

Pssst, pssst. Na forach pisze się dla jakości, a nie dla ilości postów...

<slapping_forehead>

Cheers,
Arin.
skoczek_2002
Ale na tym forum trochę inaczej... Mi się marzy 1000 postów... Hihihihih... Ale jazda by była.... Najlepszy na polskim forum, potem na całym forum...
Arin
skoczek_2002 wrote:
Ale na tym forum trochę inaczej... Mi się marzy 1000 postów... Hihihihih... Ale jazda by była.... Najlepszy na polskim forum, potem na całym forum...

Może kiedyś jakiś admin się zlituje i avatarka "FriHost Wannabe" przyklei Ci permanentnie. Ale jazda by była....

Cheers,
Arin.
cos
skoczek_2002 wrote:

masz rację, pisze się inaczej, ale ty akurat rzesadzasz Evil or Very Mad
kochanek
a propos jakosci ... . jeden z modernatorów narzekał w PW do mnie ze miusiał zasiegnac opini o moich postach od LANG Moda bo nie rozumie polskiego . Jestem za to jak stwierdził na pograniczu dobrej jakosci postów Smile .
To po jakiego grzyba jest polski room ?

Ps. własnie dołaczyłem do grona z hostem www by frihost.com Smile
skoczek_2002
Wiesz nie spodobałeś mu się... Mnie aktywowali, bez pytania chorążego, bo z tego co pamiętam to robił to bondings...
Arin
mtx wrote:
ja mam pytanie dotyczące rang- jak to jest, kiedy się zmieniają, czy to ma wpływ na naliczanie pkt i $ itd..
ktoś mnie oświeci?

Gdyby to pytanie było nadal aktualne to kilka dni temu pojawił się stosowny post na Announcements and Rules.

Cheers,
Arin.
mtx
dziękuję Smile

wreszcie się dokształciłam Razz

czyli skoczek powinien postarać się o 2000 albo i więcej Very Happy

ja też miałam 2 razy informacje, że moje posty są za krótkie, ale teraz też dołaczyłam do grona :d

ale jak można pisać długie posty na takim forum? przecież to nie esejem, tylko rozmowa, a nikomu się nie chce pisać nie wiadomo ile..

w każdym razie dzięki za odp..
FantiZ
Jak miło, ze ktos pomyślał o tych, co dopiero odkrywają uroki FriHost. Czytając was wszystkich i tak nie rozumiałem połowy, gdyz, wy pojawiliscie się znacznie wczesniej i mozna powiedziec, że juz jesteście wyjadaczami, a ja coż, pirwszak, który dowiedział sie o tym forum od administratora swojego forum, bo musimy je przenieś. Ciekawe co z tego wyjdzie. Co do rang, to zaraz sobie popatrzeb, bo mnie własnie cielkawi co oznacza dobrej jakości post i co ma długośc do tej jakości i przede wszystkim jakie są tutaj rangi i co ciekawego one oznaczają.
Zatem dziękuje temu, kto pomyslał o nowicjuszach Very Happy
ramlez
Arin wrote:
mtx wrote:
ktoś mnie oświeci?

Gdyby to pytanie było nadal aktualne to kilka dni temu pojawił się stosowny post na Announcements and Rules.

Cheers,
Arin.

DZięki za tego linka również Smile ale wracając do skoczka który chciał osiągnąć magiczny 1000 Smile to juz go nie osiągnie Smile hehe przynajmniej nie szybko (do czasu aż go nie odblokują)
Quote:
- Banned User - A Banned User, not allowed access to the forum.
Very Happy

Aha a pozatym na każdym forum liczy sie jakość postów jęśli chodzi o to forum to szczególnie na początku kiedy jeszcze nie ma sie założonego konta Sad (mi właśnie przyszła odp że nie mam 5 wartościowych postów) ale to nie oznacza że puźniej możemy pisać takie pierdoły jak skoczek bo bedziemy mieć taką range jak on Very Happy
ramlez
Arin wrote:
mtx wrote:
ktoś mnie oświeci?

Cheers,
Arin.

DZięki za tego linka również Smile ale wracając do skoczka który chciał osiągnąć magiczny 1000 Smile to juz go nie osiągnie Smile hehe przynajmniej nie szybko (do czasu aż go nie odblokują)
Quote:
- Banned User - A Banned User, not allowed access to the forum.
Very Happy

Aha a pozatym na każdym forum liczy sie jakość postów jęśli chodzi o to forum to szczególnie na początku kiedy jeszcze nie ma sie założonego konta Sad (mi właśnie przyszła odp że nie mam 5 wartościowych postów) ale to nie oznacza że puźniej możemy pisać takie pierdoły jak skoczek bo bedziemy mieć taką range jak on Very Happy
mtx
czemu wrzucił Ci się ten post 2 razy??

ps jakiś czase temu miałam ten sam problem co wy z rangami, postami itd.. dlatego ten temacik...
ramlez
mtx wrote:
czemu wrzucił Ci się ten post 2 razy??

]
Surprised reż się dziwie Rolling Eyes ale nie wiem czemu tak sie stało napewno nie pisałem 2 posta pod sobąi to jeszcze takiego samego! Evil or Very Mad .....dziwne... Cool

Co do rang to mi to lotto Razz nieszczególnie zwracam na to uwagę chociaż czasami też mnie wkurzają.
mtx
czasami tak jest, jak masz wyrzuconą stronkę, że nie dodał posta i wysyłasz jeszcze raz

albo jak coś się psuje w konfiguracji...
Bigrazer
A czy ktoś zna progi postów jakie trzeba osiągnąc na dana range na tym forum??
Bigrazer
Arin
Bigrazer wrote:

Przecież pisze jak wół w rzeczonym przeze mnie poście...

Cheers,
Arin.
mtx
znowu dwa posty pod rząd.. no co jest??
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.