Siema... Mam takie pytanko... Jak dlugo czekali¶cie na host z tej strony?? Bo ja czekam jush 3 dzień i nic:/
Hosting
ja czekam od dziś ok 12 w nocy.. (chociaż nie wiem jakiego czasu..)
jak dotychczas również nic..
ale nie stresuj mnie, że się tak długo czeka...
jak dotychczas również nic..
ale nie stresuj mnie, że się tak długo czeka...
mam nadzieje ze jednak w koncu dostane ten hosting... staram sie byc cierpliwy, bo z tego co czytalem na tym forum to ten hosting jest bardzo dobry wiec czekam z ciekawosci rowniez zeby zobaczyc czy ten hosting rzeczywiscie jest taki dobry no bo w necie jest sporo darmowych hostingow ale bardzo malo hostingow oferuje zgodnosc pracy z mambo, a z tego co czytalem na tym forum to tutaj mambo dziala bez zarzutow... Jestem ciekaw... Cierpliwosci...
http://members.lycos.co.uk/efi80/
masz zainstalowane mambo obejrzyj sobie.. o dziwo żadnych reklam... hmmmmmmm....
masz zainstalowane mambo obejrzyj sobie.. o dziwo żadnych reklam... hmmmmmmm....
A czy patrzyli¶cie tam gdzie zamiszcane s± pro¶by o host do których były zastrzeżenai? ja też długo czekałem aż w końcu tam spojżałem. W razie potrzeby piszcie do admnina Bondings on umie polski mnie pomógł z hostem. 
jak np admin wyjechał na ¶więta to raczej troche poczekacie ;P No chyba, że kompa będzie i tam używał 
to trzeba do kogos pisac by załozyli ci hosting ?
ja uzbierasz te 10 punktów, klikasz na "ACCOUNT" i czekasz aż admini sprawdz± poprawno¶ć twoich postów. Jak odrzuc± podanie, to możesz zobaczyćto w dziale odrzuconych.
dzieki ...
ciekawe czy admin przyjmie moj opis strony jaka chce załozyc
| mtx wrote: |
| ja czekam od dziś ok 12 w nocy.. (chociaż nie wiem jakiego czasu..)
jak dotychczas również nic.. ale nie stresuj mnie, że się tak długo czeka... :( |
może trochę pokory, co?
ten serwis jest tak świetny, oferuje takie możliwości i rozwiązania techniczne że nawet miesiąc się opłaca czekać na przyznanie konta. więc uszanujcie, że to wszystko jest dawane za kompletną darmochę. pisanie pmów do admina tylko Wam zaszkodzi. odpowiednia ilość postów, podanie, i czekać co będzie w odpowiedzi. jeśli odrzucą - napiszą dlaczego.
naprawdę, trochę pokory.
Cheers,
Arin.
wychwalacie wychwalacie .. ja bede czekał.... a gdzie moge zlokac jakis link prosze ze zostałem odrzucony ?
FriHost Wannabe -> osoba o wysokich aspiracjach, osoba chc±ca być kim¶ innym
ehehehe ciekawe
FriHost Wannabe -> osoba o wysokich aspiracjach, osoba chc±ca być kim¶ innym
ehehehe ciekawe
Dla mnie ¶mieć... nie mogę się doczekać 1000 posta ja jestem Senior...
| skoczek_2002 wrote: |
| nie mogę się doczekać 1000 posta |
a ja tutaj nei piszę dla postów tylko dla pkt.
| cos wrote: | ||
a ja tutaj nei piszę dla postów tylko dla pkt. |
źle napisałem. ja nie spamuję dla postów tylko dla pkt.
Hehe...
Wiesz naprawde nie mogę się doczekać...
Wiesz naprawde nie mogę się doczekać...
| Hehe...
Wiesz naprawde nie mogę się doczekać... |
czego
1000 POSTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| Dla mnie ¶mieć... nie mogę się doczekać 1000 posta ja jestem Senior... |
Ty jesteś Kotku spamer. Senior spamer.
Moze tak ogolny protest niech admini sie nim zajma najlepiej jeszcze mu niech www usnuna !!!!!!!!a człowiek sie pochamuje
| kochanek wrote: |
| Moze tak ogolny protest niech admini sie nim zajma najlepiej jeszcze mu niech www usnuna !!!!!!!!a człowiek sie pochamuje |
może nie usuną, ale zbanują na np. 7 dni. ja w to wchodzę
to czekamy na poparcie !!!! wszytkim zaitersowanym dziekujemy