FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Zarabianie w internecie

skoczek_2002
ja znam jedyn± tylko wart± uwagi rzecz...
www.prizee.com - grasz w gierki i zarabiasz euro...

A wy znacie jakie¶ ??
Arcio
heh na pewno program partnerski allegro Very Happy
było kilka tych stron ze placili za wysylanie do Ciebie maili z reklamami.. musze sobie przypomniec adresy
mtx
www.centrumreklamy.com

www.skarbonka.net

www.kasapionasa.com

PS jak ktoś by chciał, to mam tam konta, chętnie zaproszę, żeby się wpisał do moich poleconych Smile
Timczak
Można by pomy¶leć o google adverb oni przysyłaj± kasę od ilo¶ci kliknięć i sumy a nie czasu
oxwood
a kto¶ tak wogóle co¶ porz±dnego zarobił?? i ew. wypłacał już kase?
hawranek31
Na tym nie da sie pozadnie zarobic,chyba ze masz mase poleconych i oni tez klikaja i czytaja itp.

Od tak moze w rok zarobisz pare euro ,badz kilkanascie zlotych.

Chyba nie warto sie w to bawic.
Arin
http://www.google.com/adsense/

Jedyne warte poświęcenia czasu.

Cheers,
Arin.
marines
skoczek_2002 wrote:
ja znam jedyn± tylko wart± uwagi rzecz...
www.prizee.com - grasz w gierki i zarabiasz euro...

a dostałę¶ już z raz wypłatę? Laughing
skoczek_2002
Nie bo gram 6 dni i mam co¶ koło eurosa...
knieja
Nie ufam strona ktore sie tym zajmuja... Niby wszyscy sie rejestruja i zarabiaja, ale jakos ja nie mam tej pewnosci i sie nie moge przekonac... Zajme sie tym moze kiedys jak bede bezrobotny i nie bede mial juz co robic to poprobuje Smile
chorazy
prawdziwe pieniadze sa w internecie - ale wiadomo - nie ma nic za darmo wiec zawsze trzeba miec swoj wklad. Pomijam wszelki klikbanerowe sposoby.
Zwroce wasza uwage na pokera online - mozna zarobic pod warunkiem ze umie sie grac - tzw freerolle to rodzaj gry turniejowej bez stawki wlasnej w ktorej do wygrania jest kilkaset $ - wystarsczy poszukac w internecie. Mozna oczywiscie splacic sobie jakas mala sumke (np 10zł) i sprobowac zarobic w grze - mozna wierzcie mi.

Duze pieniadze mozna natomiast zdobyc juz tylko majac wlasny wklad i troszke ryzykujac - ale jest to jak najbardziej dobry biznes - rynki kapitalowe - rodzinna GPW na poczatek bo najtaniej.

Jako ciekawostke podsune termin FOREX - poszukajcie poczytajcie. To zadna filozofia zalozyc sobie konto w banku w N.Yorku. Dzieki temu rodzajowi rynku walutowego mozna doskonale legalizowac lewe wplywy Wink ale ja tego nie powiedzialem WinkWszelkie szersze informacje na ten temat mozecie sami zglebic w internecie i maja one raczej spor± warto¶ć dla zainteresowanych wiec wybaczcie ze nie zdradzam szczegolow.
WMP
chorazy... Nie ma sie co bać tych #@%$#^ przecierz nei potrafia zaznaczac fragmentu w stronach www Smile
Frost
nie ufam takiemu darmowemu rozdawaniu pieniedzy ;/
rohis
zarabianie przez neta? to moze zaklady bukmacherskie? Very Happy niezle mozna na tym wyjs ale tez i stracic;]
Frost
rohis wrote:
zarabianie przez neta? to moze zaklady bukmacherskie? Very Happy niezle mozna na tym wyjs ale tez i stracic;]

ja sie w takie cos nie bawie Razz to prawie tak jak grac w lotka
rohis
Frost wrote:
rohis wrote:

PRAWIE robi znaczna różnice...
Frost
rohis wrote:
Frost wrote:
rohis wrote:

niestety nie w tym przypadku Razz
rohis
Frost wrote:
rohis wrote:
Frost wrote:
rohis wrote:

niestety nie w tym przypadku Razz
ja osoboscie w to nie gram ale z tego co slyszalem to majac 1000pln i grajac progresywnie tak czy siak wychodzi sie calkiem pozytywnie no i ofkoz na swoje. wiec tylko zmotac 1000pln i jazda do buka hahaha moze sie znajdzie jakis odwazny?:>
chorazy
zeby zaczac na gieldzie papierow wartosciowych obracac kontraktami terminowymi (tutaj mozna najwiecej zyskac/stracic i najszybciej - akcje sa tylko na dluzsze terminy) wystarczy jakies 500 zł - moze mniej.
ramlez
ja kiedys napotkalem sie na taki tekst ale nigdy tego nie testowalem takze nie wime czy zadziala
Quote:
Chcesz zrekompensować sobie koszty internetu ?
Twój internet może sam na siebie zarobić ! Mi się udało, znalazłem ciekawy moim zdaniem sposób.
Przeczytaj uważnie:
Jest wiarygodny i rzetelny sposób na zarobienie 48$ miesięcznie (ok. 165zł). Na więcej nie licz, przynajmniej na razie...
Wkład pracy jest niewielki, ryzyko żadne, nic nie inwestujesz, poniżej wszystko w skrócie wyja¶niam:

Firma Pay-Bucks oferuje nam cztery centy za każde wyszukane słowo w wyszukiwarce poprzez ich stronę. Dzienny limit to 40 płatnych przeszukań na osobę. A oto kalkulacja:

Wyszukuj±c 40 słów dziennie:
0,04x40 daje nam 1.60$ w ci±gu dnia a w skali miesi±ca to już 48$

Słowa wpisywane w wyszukiwarkę nie mog± się powtarzać w skali jednego dnia, po wy¶wietleniu listy wyników powinno się odczekać 15sek. (dla pewno¶ci zaliczenia) i tak do 40 słów dziennie. W każdym momencie można sprawdzić stan konta.

A oto schemat postępowania:

1) Bardzo wskazane jest założenie osobnego e-maila, najlepiej na tlen.pl, gdyż może przychodzić na skrzynkę trochę "¶mieci". Skrzynka na tlen.pl sprawdza się znakomicie przy automatycznej korespondencji.

2) Aby Twoje zarobione pieni±dze nie były tylko wirtualn± liczb± na ekranie firma Pay-Bucks musi je gdzie¶ przelać. Najlepszym, rekomendowanym i sprawdzonym rozwi±zaniem jest założenie całkowicie bezpłatnego e-mail-owego konta w banku internetowym PayPal. Nie jest to skomplikowane, choć strona jest anglojęzyczna, oto wskazówki:
- wejdĄ na stronę: https://www.paypal.com/pl/mrb/pal=KGH5HF89362SE
strona jest szyfrowana algorytmem AES 256bit, powinna pokazać się żółta kłódka w przegl±darce.
- odszukaj przycisk "Sign Up Today" po wci¶nięciu, którego zostaniemy skierowani do pola wyboru rodzaju konta. Wybieramy konto "Personal Account" oraz kraj, w którym mieszkamy. Po wybraniu opcji wciskamy "continue" i zostajemy skierowani do wła¶ciwego formularza rejestracyjnego, który wypełniamy następuj±co:

* First Name: twoje imię
* Last Name: twoje nazwisko
* Address 1: twój adres, ulica i nr domu
* Address 2: to pole może pozostać puste
* City: miasto twojego zamieszkania
* State/Province/Region: województwo
* Postal Code: twój kod pocztowy
* Country: kraj twojego zamieszkania
* Country of Citizenship: twoje obywatelstwo
* Home Telephone: numer twojego telefonu
* Work Telephone: to pole może pozostać puste
* Email Address: twój adres e-mail
* Re-enter Email Address: ponownie ten sam adres e-mail
* Password: hasło
* Re-enter Password: ponownie to samo hasło
* Security Question 1: pytanie zabezpieczaj±ce (konieczno¶ć)
* Answer 1: odpowiedĄ na pytanie zabezpieczaj±ce
* Security Question 2: pytanie zabezpieczaj±ce (konieczno¶ć)
* Answer 2: odpowiedĄ na pytanie zabezpieczaj±ce
* Yes I also agree...: twój wybór
* Do you understand...: zaznaczamy, iż rozumiemy
* Turing Number: wpisujemy widoczny numer
* Wciskamy "SignUp"

- po wci¶nięciu "SignUp" zostaniemy przeniesieni do panelu dodawania posiadanej przez nas karty kredytowej z innego banku (np. INTELIGO), na któr± to będziemy chcieli przelewać nasze fundusze. Nie trzeba robić tego teraz można poczekać aż pojawi± się jakie¶ ¶rodki na naszym koncie i dopiero wówczas dodać kartę!
Je¶li nie chcemy dodać naszej karty teraz przyciskamy "cancel" pojawia nam się okno,
iż rejestracja przebiegła pomy¶lnie i informacja że na podany przez nas e-mail kontaktowy został wysłany list,
który należy odebrać i przycisn±ć link aktywacyjny.
- po odebraniu e-maila od PayPal przyciskamy link "Click here to activate your account", który to nas przeniesie na stronę PayPal gdzie należy już tylko podać w polu "Password" nasze hasło, które wybrali¶my podczas rejestracji celem całkowitej aktywacji naszego konta. Po wpisaniu hasła przyciskamy "confirm" po czym zostaniemy poinformowani, iż aktywacja naszego konta przebiegła pomy¶lnie.
(!) Prowadzenie wyżej opisanego rachunku jest całkowicie bezpłatne
(!) Musisz mieć ukończone 18 lat, aby móc otworzyć rachunek w PayPal

3) Teraz możesz już zarejestrować się w systemie Pay-Bucks:
- wejdĄ na stronę: http://www.pay-bucks.com/ebpts/?r=1111
- wybierz zakładkę: Join
- zostaniesz skierowany do wła¶ciwego formularza rejestracyjnego, który wypełniamy następuj±co:

E-Mail Address: tu wpisz swój adres e-mail
Verify E-Mail Address: ponownie ten sam adres e-mail
Password: twoje hasło
Verify Password: ponownie to samo hasło
PayPal Address: adres e-mail jaki podałe¶ w PayPal
I have read...: zaznacz, iż się zapoznałe¶...
Wciskamy: "Register"

- po przyci¶nięciu "Register" załaduje nam się strona z informacj±, iż rejestracja przebiegła pomy¶lnie oraz że na nasz e-mail został wysłany list z linkiem do aktywacji konta. Po odebraniu poczty od Pay-Bucks należy przycisn±ć link aktywacyjny, który się w niej znajdzie.
Po tej operacji możemy już przyst±pić do naszej pracy. Wciskamy przycisk "Log In" i kolejno wypełniamy pola w ekranie naszego logowania:

Email Address: podajemy swój adres e-mail
Password: podajemy swoje hasło
Wciskamy: "Login

- po zalogowaniu znajdziemy się w dziale "My Account" gdzie s± umieszczone nasze statystyki typu: ile dzi¶ już wyszukali¶my słów, jaki mamy stan konta itp.

Aby rozpocz±ć wyszukiwanie należy wcisn±ć przycisk "Search", który przeniesie nas do wła¶ciwej wyszukiwarki. Wpisujemy w niej słowo (nie wpisujcie bzdurnego ci±gu znaków gdyż Pay-Bucks zwraca na to uwagę) i po przyci¶nięciu "Search!" zostaniemy skierowani na stronę z wynikami naszego wyszukiwania. Używajcie wyszukiwarki "SlickSearch", gdyż ona znajduje najwięcej słów w języku polskim. Po spędzeniu kilku chwil w wynikach możemy wrócić do głównej strony Pay-Bucks (oczywi¶cie odpowiednim przyciskiem) i powtórzyć wyszukiwanie, aż do osi±gnięcia 40 słów.
Generalnie przelewy s± raz na miesi±c, lecz w przypadku małych kwot (poniżej kilkunastu dolarów), kwota przechodzi na miesi±c następny a opłacony zostaniesz po takiej kumulacji.

Jeszcze tylko jedna ważna uwaga:
- nie próbuj z tego samego komputera założyć kilku kont w Pay-Bucks - godzi to w regulamin systemu i Twoje konta mog± zostać zablokowane !

- Życzę powodzenia przy rejestracji i wysokich zarobków Smile

sorki ze tak wkleilem w calo¶ci ale nie mialem zabardzo czasu na czytanie ponowne tego i wyszukiwanie linków.
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.