skoczek_2002
ja znam jedyn± tylko wart± uwagi rzecz...
www.prizee.com - grasz w gierki i zarabiasz euro...
A wy znacie jakie¶ ??
www.prizee.com - grasz w gierki i zarabiasz euro...
A wy znacie jakie¶ ??
|
|
Zarabianie w internecieskoczek_2002
ja znam jedyn± tylko wart± uwagi rzecz...
www.prizee.com - grasz w gierki i zarabiasz euro... A wy znacie jakie¶ ?? Arcio
heh na pewno program partnerski allegro
było kilka tych stron ze placili za wysylanie do Ciebie maili z reklamami.. musze sobie przypomniec adresy mtx
www.centrumreklamy.com
www.skarbonka.net www.kasapionasa.com PS jak ktoś by chciał, to mam tam konta, chętnie zaproszę, żeby się wpisał do moich poleconych Timczak
Można by pomy¶leć o google adverb oni przysyłaj± kasę od ilo¶ci kliknięć i sumy a nie czasu
oxwood
a kto¶ tak wogóle co¶ porz±dnego zarobił?? i ew. wypłacał już kase?
hawranek31
Na tym nie da sie pozadnie zarobic,chyba ze masz mase poleconych i oni tez klikaja i czytaja itp.
Od tak moze w rok zarobisz pare euro ,badz kilkanascie zlotych. Chyba nie warto sie w to bawic. Arin
http://www.google.com/adsense/
Jedyne warte poświęcenia czasu. Cheers, Arin. marines
a dostałę¶ już z raz wypłatę? skoczek_2002
Nie bo gram 6 dni i mam co¶ koło eurosa...
knieja
Nie ufam strona ktore sie tym zajmuja... Niby wszyscy sie rejestruja i zarabiaja, ale jakos ja nie mam tej pewnosci i sie nie moge przekonac... Zajme sie tym moze kiedys jak bede bezrobotny i nie bede mial juz co robic to poprobuje
chorazy
prawdziwe pieniadze sa w internecie - ale wiadomo - nie ma nic za darmo wiec zawsze trzeba miec swoj wklad. Pomijam wszelki klikbanerowe sposoby.
Zwroce wasza uwage na pokera online - mozna zarobic pod warunkiem ze umie sie grac - tzw freerolle to rodzaj gry turniejowej bez stawki wlasnej w ktorej do wygrania jest kilkaset $ - wystarsczy poszukac w internecie. Mozna oczywiscie splacic sobie jakas mala sumke (np 10zł) i sprobowac zarobic w grze - mozna wierzcie mi. Duze pieniadze mozna natomiast zdobyc juz tylko majac wlasny wklad i troszke ryzykujac - ale jest to jak najbardziej dobry biznes - rynki kapitalowe - rodzinna GPW na poczatek bo najtaniej. Jako ciekawostke podsune termin FOREX - poszukajcie poczytajcie. To zadna filozofia zalozyc sobie konto w banku w N.Yorku. Dzieki temu rodzajowi rynku walutowego mozna doskonale legalizowac lewe wplywy WMP
chorazy... Nie ma sie co bać tych #@%$#^ przecierz nei potrafia zaznaczac fragmentu w stronach www
Frost
nie ufam takiemu darmowemu rozdawaniu pieniedzy ;/
rohis
zarabianie przez neta? to moze zaklady bukmacherskie?
Frost
ja sie w takie cos nie bawie rohis
Frost
niestety nie w tym przypadku rohis
chorazy
zeby zaczac na gieldzie papierow wartosciowych obracac kontraktami terminowymi (tutaj mozna najwiecej zyskac/stracic i najszybciej - akcje sa tylko na dluzsze terminy) wystarczy jakies 500 zł - moze mniej.
ramlez
ja kiedys napotkalem sie na taki tekst ale nigdy tego nie testowalem takze nie wime czy zadziala
sorki ze tak wkleilem w calo¶ci ale nie mialem zabardzo czasu na czytanie ponowne tego i wyszukiwanie linków. anom01
Polecam http://bux2get.com
Dodajesz Bannery na strone jak ktos kliknie dostajesz do 6$ Kaitaye
Zdecydowanie zaklady bukmacherskie (ja juz mam opracowany system, rusze z tym jak bede miec staly dostep do neta), reklamy na portalu malo oplacalne (skad wezmiesz tyle wejsc na swoja strone?), inne malo wiarygodne lub nie warte zachodu. Co innego, jesli chodzi o sprzedarz np. swoich stron www albo grafik/skryptow.
skin
Jeszcze jest pokerstars:D.
Jak na razie gram tylko na wirtualne pieniądze, niestety ja jestem zbyt impulsywny, daje się ponieść chwili i boje się, że gdybym grał na realne pieniądze to bym wszystko przegrał. Kaitaye
Mozliwe, chociaz kuzyn mojego znajomego kupil sobie za wygrane mieszkanie. Wliczone jest w to ryzyko, nie raz i nie dwa przegral taka sume ze ja to pewnie bym sobie cos zrobil. Jak to mówia - do odwaznych swiat nalezy
radek32
Zarabianie w internecie jest możliwe ale nie na tych stronach . Moze właściciele tych stron zarabiaja ,ale na pewno nie zwykła osoba . Mój znajomy prowadzi nawet działalnośc gospodarczą polegająca na pracy w internecie , i nawet nie musi wychodzić z domu żeby mieć konkretną kase . z tego co wiem to on ma ponad 5000 miesięcznie , a więc jest możliwośc zarobienia .
Te strony które są pokazane tutaj to jest sposób na zarobek dla dzieciaków który bedzie się cieszył tym ze ma 1 euro w 6 dni . Jeżeli kogoś interesują takie pieniądze to lepiej skorzystać ze stron oferujcych prace online . Przykładowo ostatnio widziałem ofertę gdzie jakiś gość płacił za dodawanie filmików na stronę ( 10 filmików 2 złote ,100 filmików 20 zł ) TimsManter
Gdy ma się stronę internetowa, to warto korzystać z serwisu adf.ly - skracanie linków i zarabianie na reklamach.
anom01
Polecam http://cashbux.info za 10 klikniec dostaje sie 1$ wiec sie oplaca.
SucharXXV
Ja już przeżyłem wszystko giełdę, forex zakłady bukmacherskie klikanie w reklamy sufbary i inne pierdoły i stwierdzam że po 10 latach prób zarabianie najlepsza jest reklama w internecie w stylu google AdSense tylko że tu trzeba stranę z dużym ruchem ale są też inne firmy które pozwalają zarabiać na reklamach nie potrzebujący strony tylko wkładu wlasnego i odrobiny zaangażowania ten program to BannersBroker poczytajcie trochę w necie na jego tema janie znalazłem żadnego negatywnego komentarza jeśli ktoś jest zainteresowany wyjaśnieniem zapraszam na gg10201055
Na czym polega BB w uproszczeniu: BannersBroker kupuje tanio wyświetlenia stron internetowych i sprzedaje je po wyższej cenie. Na chwile obecną ma ponad 200 tysięcy takich stron internetowych (partnerów) i będzie ich dużo więcej. Na tych stronach umieszcza reklamy. Masz świetną okazję promocji swojego biznesu w intrenecie zarabiając na tym. Jeśli jednak nie posiadasz e-biznesu to właśnie BB może nim być. Możesz reklamować banery BannersBroker i jeszcze Ci za to zapłacą. Właśnie to jest zasada działania BB! Google nie dzieli się pieniędzmi ze swoimi członkami, a BannersBroker tak! Możesz reklamować i zarabiać jednocześnie, albo tylko zarabiać i nic nie musisz reklamować. Cokolwiek zrobisz i tak na tym korzystasz ! Timczak
Czy tylko mi się wydaję czy powyższy post to stricte reklama. Ale mam inne pytanie. Czy realnie jest szansa utrzymania chociaż domeny z reklam? Jeśli tak to jaki ruch mniej więcej byłby wymagany?
Sparkle
W przypadku adsense nie potrzebne są aż tak wielkie wyświetlenia tylko kliknięcia w reklamy, i odrazu zaznaczę iż nie warto samemu nabijać, sam raz w ten sposób dobiłem sobie tylko 90ojro bo brakowało do wypłaty i zablokowali mi :/ , w sumie co sie dziwić, człowiek młody i głupi. Timczak
90 euro to już sporo. Ale mnie bardziej interesuje jaki czas/ ruch itd jest niezbędny do osiągnięcia takiego wyniku. Powiedzmy, że mam 35 stałych użytkowników. Regularnie wchodzących na moje forum. Jasne można ich zachęcić do klikania, ale jak realnie to się prezentuje?