FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Mambo

mp2006
czy na tym serwerze można postawić mambo?? czy będzie on dobrze działać??
spider89
a dlaczego mialoby zle dzialac ? wszystko hula sam mam mambo na tym serwerze Smile
WMP
na tm serwerze spróbuje postawić nawet Vbulletin ciekawe czy pójdize ale powinno
Timczak
mambo można postawić tu przez fantastico. Ja mam tu stronkę na mambo i działa bez zarzutu dzięki szybkiemu transferowi szybkododaj± się moduły
Ramelof
mombo dobry cms ale jak chcesz zrobić rozbudowan± stronę skorzystaj z takich cmas jak md-pro czy postnuke
WMP
lol i vbulletin chodiz!!!! HAHAHAAHA ALE SIE CIESZE PIERWSZY RAZ MAM VBULLETIN !
cos
WMP wrote:
lol i vbulletin chodiz!!!! HAHAHAAHA ALE SIE CIESZE PIERWSZY RAZ MAM VBULLETIN !

i jak ci się podoba Question
ChesterB
w regulaminie pisze że nie można instalować IPB i vbulletin Twisted Evil
WMP
Tak, lol, kto by cyztał głupie regulaminy. A czy jest wzmianka czy mozna je insalowac i nieurzywać. Bo to tylko moje forum testowe. Zle ze IPB to głupota
cos
WMP wrote:
Tak, lol, kto by cyztał głupie regulamin.
się zgadzam
WMP wrote:
Zle ze IPB to głupota
o co ci chodziło Question
ChesterB
mnie to leje, tylko ostrzegałem że mog± Ci konto za to usun±ć Wink
WMP
i tak wywalam tego vbullein, za skomplikowane i po angielsku Sad
skoczek_2002
CO do IPB to posiadam legalnego 2.0.0 Unlimited Traya i legalnego, bo już niepłatnego IPB 1.3... Plus mam 1.2 Final, który można dowolnie za darmo rozpowszechniać... One powinny być dozwoone do instalacji...
Arcio
jest jakis vBulletin darmowy?
mtx
oglądałam mambo, ale jakoś nie przypadł mi do gustu.. a szkoda.. bo szukam usilnie portalu php
skoczek_2002
vBulletine WMP ukradł ... Piractwo się szerzy...
Jakub
Je?li kto? instalowa? Mambo to prosze niech napisze jak zlikwidowac b??d "Register Globals:
OFF:
ON " ma by? OFF a ja mam ca?y czas on :/

Jak to zmieni? !!??
Timczak
Pprostu zamiast je wyłączać deaktywuj je też troche nad tym myślałem. Mambo jest fajne ale trudne w administarcji :/
Kangur
vBulletin i Invision Power Board przez regulamin jest zabroniony, ale teraz żadko kto słucha regulaminów. Ciekawe czy phpBB by Przemo działą ?
ChesterB
Kangur wrote:
vBulletin i Invision Power Board przez regulamin jest zabroniony, ale teraz żadko kto słucha regulaminów. Ciekawe czy phpBB by Przemo działą ?

1. Regulamin można olać, ale to nic przyjemnego jak wchodzisz sobie na swoją strone a tam "Account Suspended" Cool
2. phpBB działa na frihoście (większość skryptów działa [nie miałem jeszcze żadnych problemów z php na frihoście])

Pozdrawiam
notskel
Znacie jakies inne darmowe portale podobne do mambo (ale moze mniej rozbudowane)??
Ramelof
extreme-pack III http://extreme-fusion.pl
jportal 2
notskel
a jest w polskiej wersji jezykowej?
Kwaki
jportal to ogólnie polski cms Smile
draqo
Istnieje dużo różnych cms-ów. Kilka z nich było opisane w Ekspercie (nie pamiętam numeru). A oto niektóre z nich:
Php-nuke - odradzam, gdyż ma wiele dziur, poprzez które można wykraść login i hasło.
jportal2 - dosyć rozbudowany cms, dla początkujących,
mambo - obecnie najpopularniejszy cms na świecie, i wreszcie
post-nuke - najlepszy na świecie cms. Posiada bardzo dużo modułów. Polecam.

Last edited by draqo on Fri Dec 30, 2005 12:19 pm; edited 1 time in total
pawelsz
Ja tam preferuje siąść przy kompie włączyć dowolny edytor tekstu ( chociaż ja używam Dreamweaver Mr. Green ) i napisać samodzielnie kod strony... Może i nie jest to najprostsze rozwiązanie, ale daje najwięcej satysfakcji. Z gotowych CMSów mogę polecić PostNuke - sam go przez pewien czas używałem.
Kwaki
http://www.cms.rk.edu.pl/ tu masz strone z opisami cmsow i roznymi tutkami Razz
Ramelof
notskel wrote:
a jest w polskiej wersji jezykowej?

i extreme i jportal są polskie
Black & White
pawelsz wrote:
Ja tam preferuje siąść przy kompie włączyć dowolny edytor tekstu ( chociaż ja używam Dreamweaver Mr. Green ) i napisać samodzielnie kod strony... Może i nie jest to najprostsze rozwiązanie, ale daje najwięcej satysfakcji. Z gotowych CMSów mogę polecić PostNuke - sam go przez pewien czas używałem.

Pewnie, ale żadko kto napisze system cms, a samo html, xhtml nie wystarcza.
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.