FRIHOST FORUMS SEARCH FAQ TOS BLOGS COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


Audio problems





Dark-Tech
i have audio problems i have no sound in AIM, or in FLASH videos
I still have audio in music, videos and games, ALso if i try to use CREATIVE recorder i get a error message


i uninstalled the drivers and reinstalled the drivers,
uninstalled creative and reinstalled creative still no luck
Donutey
this may seem obvious, but make sure the sound is turned on in those programs, and right click the sound tray icon and make sure all the channels are turned up/ not muted... i've done it before where the speaker volume is all the way up, only to figure out realplayer has changed the mp3 volume...

ALSO, what's your audio card? is it system integrated or a separate pci card? go to start run, dxdiag, then click the sound 1 tab, and see what model you have... (under name)
Dark-Tech
Sound 1 : modem #0 line playback emulated,
Sound 2 : Creative SB live! series

all volume controls are correctly turned on,

and that error message i showed in the previous post occurs on launch of Creative recorder
Dark-Tech
Thankyou and nevermind
i had to se the SB series device to default for it to work yay me
Related topics
Yahoo developing an audio search engine!
Facing Many Problems
New forum area (computer problems)
Internet Download Manager
All-In-One convert, author and burn AVI/DivX/Xvid/DV to DVD
Problems With Index Page
FTP problems --> Use Filezilla and/or active mode
Audio problems / comp lag
Windows Movie Maker problems.
[RESOLVED] Audio Codec Problems
Ubuntu - no audio on sigmatel STAC92XX soundcard
SP1 for Vista
Sound problems
Audio streaming to flash
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Computers -> Computer Problems and Support

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.