Witam. Poszukuję grafików 3d którzy zrobili by grafike(nie animacje) do systemu gier rpg.
Graficy 3d
Zglos sie za pol roku to moze wkoncu pov-reya opanuje to cos Ci zrobie
Na razie byloby ciezko.
Pozdrawiam.
Na razie byloby ciezko.
Pozdrawiam.
hehe za pół roku to gry będa już nei przez przeglądarke lecz przez klienta 
na czym by to miało polegać
A co robisz konkretnie tym razem WMP ??
Miło by to polegać na stworzeniu obrazków do gry internetowej. Np. zilustrować labirynt, świątynie, podziemia...
Skoczek kombinuje cos na projekt
Skoczek kombinuje cos na projekt
w takim razie zapodaj jakś projekt jak będziesz miał a ja ci powiem czy będę mógł ci pomóc
hmmm... myśle ze dałoby sie zrobić... ale opisz co to dokładnie ma być i jak ma to wyglądać... jaką rozdzielczość potrzebujesz...
Dobra...
Graliście kiedys w gre na silniku Vallheru? Jeśłi nie to wpiszczie w goofle Vallheru i macie gry.
Rozmiar to taki podobny do dyskietki
tylko ze wieksza szerokość. Więc takei małe.
Graliście kiedys w gre na silniku Vallheru? Jeśłi nie to wpiszczie w goofle Vallheru i macie gry.
Rozmiar to taki podobny do dyskietki
daj takie pytanie na forum max3d.pl
Jesli chodiz o ta gierkie to by mial byc cos w postaci ogame, the crims itp
Jesli chodiz o ta gierkie to by mial byc cos w postaci ogame, the crims itp
@up
Raczej cos w stylu www.redoran.net lub www.vallheru.org
To są wspaniałe gry przez przeglądarkę sam niedawno zajołem się pisaniem modów do silnika Vallehru i kiedy dostane konto na frihost posataiw tu mam nadzieję juz w pełni skończoną i bez bugów grę TMMORPG .
Pozdrawiam
^^ozi
Raczej cos w stylu www.redoran.net lub www.vallheru.org
To są wspaniałe gry przez przeglądarkę sam niedawno zajołem się pisaniem modów do silnika Vallehru i kiedy dostane konto na frihost posataiw tu mam nadzieję juz w pełni skończoną i bez bugów grę TMMORPG .
Pozdrawiam
^^ozi