Ile czba czekać na zmianę plików na serwerze. Wprowadziłem zmianę w pliku wgrałem na serwer a on się jeszcez nie zmienił
Serwer
o co Ci chodzi dokładnie, przecież jak zamieniasz plik to zaraz jest 
pliki musisz wgrywać (w przypadku większości serwerów, w tym frihosta) do katalogu public_html, jeżeli tam wgrałeś to odśwież strone 
odśwież stronę, ew uruchom ponownie przeglądarkę a w ostateczności usuń temp przeglądarki bo nieraz wczytuje stronę z dysku, choć już na serwie jest nowa ;D
hehe. Ja dopiero zaczynam pisać posty.
Zobaczę czy to nie takie trudne przypilnować konta
Oxwood dobrze napisałeś
"Frihost darmowy ale za posty"
Zobaczę czy to nie takie trudne przypilnować konta
Oxwood dobrze napisałeś
"Frihost darmowy ale za posty"
mi pasuje taka wymiana
przynajmniej mam bardzo dobre miejsce na WWW 
Widze że nie wiecie o co mi chodzi. Otóż chodzi mi o to że jak wgrywam plik na serwer po przeróbce (postnuke zmiana theme.html) to muszę czekać jakieś 5 min żeby ten plik się zmienił czy wie ktoś jak to rozwiązać
Chodzi o temp przeglądarki...
Nie koniecznie skoczek. Post- nuke ma taką wadę że jego własny cathe musie się sam wyczyścić zanim odświerzy pliki. To wada post nuke. Developerzy tak zrobili żeby w razie zepsucia pliku można było cofnąć zmianę w 5 min 
Aaaa... Nie doczytałem, że chodziło PNa... To prawda Cos... taka wada cache PNa...
według mnie to nie do końca wada... bo jeśli coś spartolimy to zawsze mamy te 5 min...
No, ale to też wada... Pamiętaj o tym Kudłaty... Ale każdy w sumie przezorny webmaster ma kopię zapasową...