Hm nie wiem czy to jakis blad w sql, czy moze cos innego a moze po prostu zmienili zasady odejmowania pkt. Ale jak dla mnie jest to i tak dziwne, wiem byelm troche nie aktywny, wczoraj patrze mam -6 pkt, wszytsko aldnie pieknie. A tu dzisaj wchodze na pcozte i co widze, mam maila z warningiem -10, i sobie mysle co jest grane... Wiec wchdoze na forum i patrze faktycznie, ale mysle przeciez to nie zmoliwe ze odjeli mi z 10-12 pkt jakim cudem taki spadek pzrez jeden dzien.
No i za chwile znowu rebootnal sie server mysql jak zwykle to robil
Ale i tak nie wiem dlacego taki olbrzymi spadek, nikt nie usuwal moich postow, chyba ze sie myel
nie wiem mzoe my amcie cos podobnego?
heheheh, mnie tylko informowal ze mam -5 pkt kiedy mialem ich ponad 10 :/ troche sie zdziwilem ale jak sie zalogowalem na forum to okazalo sie ze nic mi nie ubylo na szczescie bo ostatnio mam bardzo malo czasu na pilnowanie konta...
W sumie niewiem jak to jest ale ostatnio przez jakieś 3-4 dni miałem tyle samo punktów a wczoraj dostałem maila że mam -5
Wydaje mi się że czasem spada szybciej a czasem wolniej....ale nie jestem pewien 
zapewne nikt tego nie wie na 100%
ale jednak mogliby zrobic jasne wytyczne bo taki stan rzeczy na dluzsza mete moze byc meczacy...
Tak Sql musi mieć błąd dostałem maila że mam -20 a miałem -7 dziwne nie? 
ja mam normalnie nic mi nie ubywa
Był kiedyś reset do 45... Ale nie wiem jak teraz jest...
mi przeważnie spada z dnia na dzień jakieś 7pkt.... :/
oj trzeba pilnować konta trzeba 
no niestety
ale coś za coś 
a moze poprostu adminowi nei dałeś w łape
Ja kidyś nawalałem postów ze miałem 90 dziennie iteraz wogule mi nie spada, a jak spada to o 2 na 2 dni :0
| skoczek_2002 wrote: |
| Heh... Fajno... |
możesz przestać spamować 
hmmm chyba znów był reset pkt. co nie??
bo znów mam 45
Ja zauwazyłem że zmienili punktacje w poszczególnych tematach 
A ja sie zastanawiam dlaczego Frih punktow mam mniej niz tych drugich?
Hehe, a mi teraz stoją w miejscu już pare dni (napewno nie spadaja
) ciekawe kiedy ubedzie tyle ile mialo
taki nagly skook zrobia 
faktycznie dzieja sie z tymi punktami dziwne rzeczy.
Ja jakos spamuje ile wlezie a ciezko sie z minusa wydostac 
| hawranek31 wrote: |
| A ja sie zastanawiam dlaczego Frih punktow mam mniej niz tych drugich? |
dlatego, że punkty frih są punktami, które zdobyłeś ogólnie, a punkty zwykłe spadają
[/img]
Kult - ty sie chlopie nie przyznawaj ze spamujesz bo ci cos moge zrobic na forum - to tak jakbys poszedl na policje z zakrwawionym norzem w reku i powiedzial ze to ty zarznales sasiada -
zartuje oczywiscie
A co do punktow - to sytuacja w ktorej znikajacych punktow jest wiecej niz pozostalych jest bardzo prosta - admin lub moderator np ja - moze ci odebrac troche FRIH$ na przyklad za spamowanie - i wtedy daje to taki wynik. Tak wiec jak widac bywa i tak.
hmmm no w sumie ciekawy sposób na spamerów.... no ale cóż... powinniśmy jakoś zadbać o to forum... w normalnych tematach zawsze można napisać więcej i więcej zarobić punktów.... szkoda tylko że nie można zarobić więcej niż 2.5 na jednego posta, ale no... jeśli jest tak jak jest to się nie dziwie ze jest tylko 2.5 bo gdyby za posta można było dostać więcej to spam byłby zrobiony nawet w jednym mailu...
Chorąży dziekuje za odpowiedz,teraz juz wiem dlaczego mam mniej FRIH$ niz ogolnych.
A tak staralem sie nieofftopowac 
| Cult wrote: |
faktycznie dzieja sie z tymi punktami dziwne rzeczy.
Ja jakos spamuje ile wlezie a ciezko sie z minusa wydostac  |
U mnei jeste odwrotnie 
Coś mi się wydaje że znowu bug mie dosięgnoł z -6 do -14 :/ A co do tego resetu. To jest po to żebyś nie nabił sobie 100 pkt i potem przez 6 miecha nie wchodził
O to chodzi... Ale pisz szybko...
ja mam question.. wraz ze wzrostem ilości pkt uzyskuje się wyższą rangę?
Wraz ze wzrostem ilości postów... Ja niedługo dojadę do Tysiąca... Hihih...
a ktoś mi poda jakie są rangi i ich progi?
czy pynkty mają wpływ na otrzymanie hosta?? tzn. mialem te 10pkt do tego hostingu i jeszcze nie dostalem hostu czy ma to cos wspolnego z punktami??
nie ..to mam byc 5 ale sensowynych wyczerpujacych postów na konkretny temat
np. nie dostaneisz konta za cos takiego: skoczek_2002 napisał: Heh... Fajno... 
a kto sprawdza 'poprawność' postów??
| mtx wrote: |
| a ktoś mi poda jakie są rangi i ich progi? |
Proszę:
Frihost wannabe 25
Junior Frihoster 50
Adolescent Frihoster 100
Frihoster 200
Senior Frihoster 500
Addicted Frihoster 1000
Frihost freak 2000
| mtx wrote: |
| a kto sprawdza 'poprawność' postów?? |
administrator i bodajze dwoch innych moderatorow
angielsko, czy polsko języczni
PS a kto u nas jest??
no Ci główni.. moderujacy ogolne forum a nie działy obcojezyczne
a u nas.. Chorąży i ja 
czyli wy decydujecie o tym czy dany post się liczy?? możecie odemować pkt, czy donosicie szefostwu?
pytam z ciekawości
no jezeli ktos pisze na forum polskim i potem ubiega sie o konto to weryfikuje go admin..ktory conieco zna Polski jezyk.
My jestesmy po to aby dbac o przadek an tym forum i utrzymywac mila atmosfere
nie mozemy odejmowac ptk. natomiast mozemy modyfikowac FRIH$y gdy ktos spamuje,pisze bez sensu lub ubliza innym
a weryfikacja trwa... jak długo?
i jak można zostać również modem, gdyby się mi nagle zachciało 
Ja własnie teraz zauważyłem, że jak sie pisze w starych tematach , może dawno nieaktywnych to się więcej punktów dostaje
U kogoś widziałem -69.91 Punktów, z forum go usuną czy jak ?
hosting napewno mu usuneli
jeśli z forum nie usuneli go to musi ponabijać posty 
za takie wygrzebywanie martwych tematów i dopisywanie zlepku bezsensownych wyrazów - będę Wam ciął frih$. żeby potem nie było płaczu.
-close-