FRIHOST • FORUMS • FAQ • TOS • BLOGS • DIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Punkty...

v3nd0r
Hm nie wiem czy to jakis blad w sql, czy moze cos innego a moze po prostu zmienili zasady odejmowania pkt. Ale jak dla mnie jest to i tak dziwne, wiem byelm troche nie aktywny, wczoraj patrze mam -6 pkt, wszytsko aldnie pieknie. A tu dzisaj wchodze na pcozte i co widze, mam maila z warningiem -10, i sobie mysle co jest grane... Wiec wchdoze na forum i patrze faktycznie, ale mysle przeciez to nie zmoliwe ze odjeli mi z 10-12 pkt jakim cudem taki spadek pzrez jeden dzien.
No i za chwile znowu rebootnal sie server mysql jak zwykle to robil Razz

Ale i tak nie wiem dlacego taki olbrzymi spadek, nikt nie usuwal moich postow, chyba ze sie myel Razz nie wiem mzoe my amcie cos podobnego?
fallco
heheheh, mnie tylko informowal ze mam -5 pkt kiedy mialem ich ponad 10 :/ troche sie zdziwilem ale jak sie zalogowalem na forum to okazalo sie ze nic mi nie ubylo na szczescie bo ostatnio mam bardzo malo czasu na pilnowanie konta...
spider89
W sumie niewiem jak to jest ale ostatnio przez jakieś 3-4 dni miałem tyle samo punktów a wczoraj dostałem maila że mam -5 Razz Wydaje mi się że czasem spada szybciej a czasem wolniej....ale nie jestem pewien Wink
fallco
zapewne nikt tego nie wie na 100% Very Happy ale jednak mogliby zrobic jasne wytyczne bo taki stan rzeczy na dluzsza mete moze byc meczacy...
Timczak
Tak Sql musi mieć błąd dostałem maila że mam -20 a miałem -7 dziwne nie? Wink
Ramelof
ja mam normalnie nic mi nie ubywa
skoczek_2002
Był kiedyś reset do 45... Ale nie wiem jak teraz jest...
Kudlaty
mi przeważnie spada z dnia na dzień jakieś 7pkt.... :/
GKH
oj trzeba pilnować konta trzeba Smile
oxwood
no niestety Wink ale coś za coś Very Happy
WMP
a moze poprostu adminowi nei dałeś w łape Smile

Ja kidyś nawalałem postów ze miałem 90 dziennie iteraz wogule mi nie spada, a jak spada to o 2 na 2 dni :0
skoczek_2002
Heh... Fajno...
cos
skoczek_2002 wrote:
Heh... Fajno...

możesz przestać spamować Question
Kudlaty
hmmm chyba znów był reset pkt. co nie??
bo znów mam 45
GKH
Ja zauwazyłem że zmienili punktacje w poszczególnych tematach Shocked
hawranek31
A ja sie zastanawiam dlaczego Frih punktow mam mniej niz tych drugich?
spider89
Hehe, a mi teraz stoją w miejscu już pare dni (napewno nie spadaja Razz ) ciekawe kiedy ubedzie tyle ile mialo Razz taki nagly skook zrobia Razz
Cult
faktycznie dzieja sie z tymi punktami dziwne rzeczy.
Ja jakos spamuje ile wlezie a ciezko sie z minusa wydostac Razz
cos
hawranek31 wrote:
A ja sie zastanawiam dlaczego Frih punktow mam mniej niz tych drugich?

dlatego, że punkty frih są punktami, które zdobyłeś ogólnie, a punkty zwykłe spadają Wink [/img]
chorazy
Kult - ty sie chlopie nie przyznawaj ze spamujesz bo ci cos moge zrobic na forum - to tak jakbys poszedl na policje z zakrwawionym norzem w reku i powiedzial ze to ty zarznales sasiada - Wink zartuje oczywiscie Wink

A co do punktow - to sytuacja w ktorej znikajacych punktow jest wiecej niz pozostalych jest bardzo prosta - admin lub moderator np ja - moze ci odebrac troche FRIH$ na przyklad za spamowanie - i wtedy daje to taki wynik. Tak wiec jak widac bywa i tak.
Kudlaty
hmmm no w sumie ciekawy sposób na spamerów.... no ale cóż... powinniśmy jakoś zadbać o to forum... w normalnych tematach zawsze można napisać więcej i więcej zarobić punktów.... szkoda tylko że nie można zarobić więcej niż 2.5 na jednego posta, ale no... jeśli jest tak jak jest to się nie dziwie ze jest tylko 2.5 bo gdyby za posta można było dostać więcej to spam byłby zrobiony nawet w jednym mailu...
hawranek31
Chorąży dziekuje za odpowiedz,teraz juz wiem dlaczego mam mniej FRIH$ niz ogolnych.

A tak staralem sie nieofftopowac Smile
WMP
Cult wrote:
faktycznie dzieja sie z tymi punktami dziwne rzeczy.
Ja jakos spamuje ile wlezie a ciezko sie z minusa wydostac Razz

U mnei jeste odwrotnie Smile
Timczak
Coś mi się wydaje że znowu bug mie dosięgnoł z -6 do -14 :/ A co do tego resetu. To jest po to żebyś nie nabił sobie 100 pkt i potem przez 6 miecha nie wchodził
skoczek_2002
O to chodzi... Ale pisz szybko...
mtx
ja mam question.. wraz ze wzrostem ilości pkt uzyskuje się wyższą rangę?
skoczek_2002
Wraz ze wzrostem ilości postów... Ja niedługo dojadę do Tysiąca... Hihih...
mtx
a ktoś mi poda jakie są rangi i ich progi?
mp2006
czy pynkty mają wpływ na otrzymanie hosta?? tzn. mialem te 10pkt do tego hostingu i jeszcze nie dostalem hostu czy ma to cos wspolnego z punktami??
Arcio
nie ..to mam byc 5 ale sensowynych wyczerpujacych postów na konkretny temat Wink

np. nie dostaneisz konta za cos takiego: skoczek_2002 napisał: Heh... Fajno... Wink
mtx
a kto sprawdza 'poprawność' postów??
Arcio
mtx wrote:
a ktoś mi poda jakie są rangi i ich progi?

Proszę:
Frihost wannabe 25
Junior Frihoster 50
Adolescent Frihoster 100
Frihoster 200
Senior Frihoster 500
Addicted Frihoster 1000
Frihost freak 2000

mtx wrote:
a kto sprawdza 'poprawność' postów??

administrator i bodajze dwoch innych moderatorow
mtx
angielsko, czy polsko języczni Smile

PS a kto u nas jest??
Arcio
no Ci główni.. moderujacy ogolne forum a nie działy obcojezyczne
a u nas.. Chorąży i ja Wink
mtx
czyli wy decydujecie o tym czy dany post się liczy?? możecie odemować pkt, czy donosicie szefostwu?

pytam z ciekawości
Arcio
no jezeli ktos pisze na forum polskim i potem ubiega sie o konto to weryfikuje go admin..ktory conieco zna Polski jezyk.

My jestesmy po to aby dbac o przadek an tym forum i utrzymywac mila atmosfere Wink
nie mozemy odejmowac ptk. natomiast mozemy modyfikowac FRIH$y gdy ktos spamuje,pisze bez sensu lub ubliza innym
mtx
a weryfikacja trwa... jak długo?

i jak można zostać również modem, gdyby się mi nagle zachciało Smile
GKH
Ja własnie teraz zauważyłem, że jak sie pisze w starych tematach , może dawno nieaktywnych to się więcej punktów dostaje Very Happy

U kogoś widziałem -69.91 Punktów, z forum go usuną czy jak ?
hosting napewno mu usuneli Razz
jeśli z forum nie usuneli go to musi ponabijać posty Razz
Arin
za takie wygrzebywanie martwych tematów i dopisywanie zlepku bezsensownych wyrazów - będę Wam ciął frih$. żeby potem nie było płaczu.

-close-
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.