FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Lost: Zagubieni

ChesterB
Witam
Co sadzicie o tym serialu? wg mnie jest on bdb, bardzo ładnie zrobiony i do tego taka piekna wyspa Very Happy juz sie nie moge doczekac na odcinek 02x04 Cool
jakie jest wasze zdanie?

Pozdro
Ramelof
ChesterB wrote:
Witam
Co sadzicie o tym serialu? wg mnie jest on bdb, bardzo ładnie zrobiony i do tego taka piekna wyspa Very Happy juz sie nie moge doczekac na odcinek 02x04 Cool
jakie jest wasze zdanie?

Pozdro

nie widziałem a czy jest jaka¶ możliwo¶c pobrania tego drog± legaln±
ChesterB
nie, legalna nie... Cool
Bigrazer
a co to za serial??
ChesterB
http://www.filmweb.pl/Film?id=133834

Gm
Kudlaty
nie wiem nie ogl±dałem... Razz jak obejrze choć jeden odcinek... :p
ale teraz.. wydaje mi sie ze moze byc dosc ciekawe
cos
może ma ktoś link ed2k do tego serialu Question jeżeli tak, to bardzo proszę o podanie, bo chciałbym to obejrzeć
dendi14.24
Serial świetny. Trzyma w napięciu do samego końca. Każdy odcinek jest zaskakujący. Bardzo polecam wszystkim.
Omoel
A mnie sie wydaje nudnawy... To wszystko bylo. Z dziesięć razy Smile . Ale trzeba powiedziec ze jak na razie to [jaki by nie byl] ogladam wszystkie odcinki Very Happy . A to juz cos, nie? Very Happy
Lochium
Osobiscie film z kazdym odcinkiem staje sie ciekawszy. Wszysko jest ze soba powiazane i wszyskiego pewnie dowiemy sie w ostatnim odcinku
serwismix
A mnie się podoba ten film. Jest najlepszy. Tylko niestety lecli równolegle z gotowe na wszystko więc patrze na nie;) Ale lost jest super;P
Calemb
LOST: Zagubieni?? Fajny filmik. Ciekawa, choć nieco rozciągnięta fabuła. Wiadomo juz, że John jest dość tajemniczy kolo i ma cos ztą wyspą wspólnego... Fajne przygody i wogóle...
ChesterB
Wczoraj oglądałem świeży odcinek 02x10, okazał się bardzo ciekawy i mówiący troche o Panu Eko...
Sneven
Film ma bardzo ciekawą fabułę, co się super ogląda Smile.
Jeśli ktoś nie oglądał to niech poogląda, polecam Smile
draqo
Tak to świetny film. Jest to najlepszy jaki widziałem Wink a widziałem sporo.
Chemik
spoko film, tera go bedą wszędzie chyba puszczać Razz
najpierw w AXN, tera TVP1 zara bedzie polsat , tvn , telewizja niepokalanów RazzRazzRazz Laughing
Lochium
Fabułą filmu jest bardzo ciekawa. Większość zdarzeń opiera sie na historiach bohateró kiedy nie byli jescze uwizeni na wyspie. Całość zdarzen tworzy jednolita, spójną całość. Należy jednak pamietac aby ogladac wszyskie odinki bo mozna "wypasc z gry"
kr3tu
Czasami obejrzę pierwszy odcinek, w czasie drugiego na polsacie leci konkurencyjny serial ^^, więc wolę się przerzucić. Słyszałem, że lost leci także na AXN (czy jak mu tam) niestety tego kanału nie mam...
Ogółem serial nienajgorszy, lecz coś mi się wydaje, że na bezludnej wyspie panienki nie powinny mieć make-up'u.
draqo
Konkurencyjny, czy chodzi o gotowe na wszystko? Wink A lost jest świetny. Niestety nie widziałem wszytskich odcinków, wieć trchę się gubię Wink
hawranek31
Tez mialem problem co wybrac lost czy gotowe bo oba fajne,no ale teraz powtorki polsat walnal w soboty,widocznie ludzie woleli lost albo dzwonil ze niech daja powtorki.

Tak wiec sprawa rozwiazana.
_darcnet_
świetne Exclamation Exclamation Exclamation obejrzałem 20 odcinków (wszystkie z p2m), lecz nie zdążyłem ściągnąć 21-24 ani drugiego sezonu. jeśli ktoś zna stronkę, z której można to opbrać (chodzi głownie o sezon pierwszy, bo drugi znaleźć łatwiej), to proszę o napisanie na pw. film genialny, świetne postaci, fabuła bardzo ciekawa i bardzo dobra gra aktorów. w sumie, to żadnych minusów nei znalazłem.
Calemb
Jak już pisałem to fajny film czy tam serial. Ale od lutego ma wejśc jakis inny .. a co za tym idzie zejdzie z anten LOST! Mam nadzieje, że to było coś na styl pierwszej częsci odcinków. Bo fabułe tak rozwijali i snuli tajemnicze wątki, że myślałem że tasiemiec z tego zrobią. Szkoda by było gdyby wszystko skończyli tak nagle w kilku odcinkach... Ta tajemnicza francuska tak nagle do nich przyszła, inni nagle odpłyneli... COś za szybko to wszystko zrobili..
ChesterB
Wczoraj na AXN leciał pierwszy odcinek 2 sezonu, będzie leciał co tydzień w niedziele jeden odcinek...
atomek
serialow generalnie nie lubie, ale ten wciagnal mnie troche, chociaz ogladam go z doskoku

moja ocena (skala ocen dla seriali) 8/10
_darcnet_
z www.pr0team.net można ściągnąć wszystkie odcinki (od 01e01 - 02e11), przy niektórych trza się namęczyć, bo lecą z rapidshare (jak ktoś ma neo, to ma dobrze - ja do tych szczęśliwców należę).
Calemb
I stało się to co przewidywałem! Urwali w najciekawszym momęcie i nic nie wiadomo! Naszczęście od nowego roku szkolnego ma lecieć dalszy ciąg. Swoją drogą muszą byc nie daleko od jakiegoś stałego lądu, bo ta łódź którą przypłyneli Ci źli była mała co znaczy że ma małą pojemność, a to z kolei że daleko nie wypłyneli:) A Ci na tratwie też daleko ni popłyneli...
Te bunkry i to wszystko wygląda jakby chodziło to o jakieś wojsko, przemytnicy....Ciekawośc mnie poprostu zjada...
rohis
nuuuuuda... <ziew> wole Prison Break Twisted Evil
Sebciio
Lost jest masakryczne Neutral Najlepszy serial ostatnich lat. Niestety na nasza ukochana TVP 1 sobie troche poczekamy... :/ A do AXN nie każdy ma dostęp :/
draqo
Może tu chodzi o kosmitów? Wink Może o jakąś bazę wojskową? Nie wiadomo. Musimy poczekać, a ten tunel (po wysadzeniu pokrwy) wygląda bardzo tajemniczo. Pamiętacie, syn od tego murzyna (zapomniałem jak miał na imie) mówił, żeby tego nie otwierali. Skąd wiedział?
spider89
Widziałem tylko jeden cały odcinek, widocznie mnie nie wciągnęło Wink zobaczymy, moze jak zaczne ogladac druga serie (o ile bedzie) to mi się spodoba, heheh Very Happy
luxtu
ja tego nie rozumiem , wszyscy zachwalaja ten serial ze ladny i piekny a ja kiedys z ciekawosci ogladlem tylko jeden odcinek i to jeszcze nie caly (na jedynce) i wcale ale to wcale mnie to niezaciekawilo ani nie wywarlo jakiegos wiekszego wrazenia...
oto moja opinia Razz
ChesterB
właśnie dlatego, że zaobaczyłeś tylko jeden i w dodatku nie cały odcinek, losta trzeba oglądać od początku...
rohis
ChesterB wrote:
właśnie dlatego, że zaobaczyłeś tylko jeden i w dodatku nie cały odcinek, losta trzeba oglądać od początku...
widzialem pierwsze 4 odcinki albo nawet i 5... mnie nie wciagnelo. Co innego Prison Break - wystarczylo zlukac 2 odcinki to tego samego dnia obejrzalem reszte z wydanych do tej pory (wszystkich 13 - chorowalem Smile) a teraz siedze jak na szpilkach i czekam az zaczna puszczac kolejne Twisted Evil Lost Sux Rolling Eyes
Calemb
Tak jak John(ten od noży) dużo wie np. że ten mały podpalił tratwe. Oni wszyscy coś o tej wyspie wiedzą...pytanie tylką skąd? Na tym włazie też są te pechowe liczby......to wszystko jesta tak pokręcone.... Wszyscy mają ze sobą coś wspólnego, albo widzieli się ze sobą przed wylotem albo na lotnisku, albo widzieli swoje rodziny....
ChesterB
Również uwielbiam Prison Break Smile ale głupi Fox zrobił przerwe do Marca Evil or Very Mad [/url]
draqo
Lost jest to najlepszy film jaki widziałem ostatnio. Bardzo wciąga. To wszystko jest tajemnicze. Wszyscy mają coś ze sobą wspólnego. Teraz czekam na LOST 2. Leci na AXT, ale nie każdy ma dekoder, lub telewizję kablową.
haNn
Ja osobiście jestem zachwycony tym serialem. Te napięcie trzymające przez cały czas, dobzi aktorzy , znakomity reżyser. Niestety skończtyła się 1 seria na TVP a ja nie mam w domu AXn i muszę trochę poczekać na 2 serię w naszej rodzimej TV. Ale za to mamy KAMIENIE ŚMIERCI. JEdnak ten serial wcele nie jest taki dobry i wciągający jak LOST cóż będę musiał znalezć sobie coś inne niż TVP1 w czwartkowy wieczór Rolling Eyes
OKo-dhh
no szkoda że nie ma już w TVP a AXN nie mam a szkoda bo film naprawde godny polecenia najbardziej podobał mi się 5 odcinek
shoox
Bardzo dobry serial, już od pierwszego odcinka mi się podoba, klimat bardzo dobry i ciągłe tajemnice, nawet nie wiadomo co się może wydarzyć. Ostatnie dwa odcinki przegapiłem grając w CoD’a ;] więc nie wiem co się wydarzyło. Uważam iż ten serial naprawdę robi dużą furorę w Polsce i nie tylko, każdemu chyba podoba się takie klimat i wiele tajemnic.

Pozdro.
NEO-GRYOK
Z racji tego, że nie posiadam kablówki nie mogłem oglądać 2 sezony na AXM. Ale poszperałem po Internecie i znalazłem stronę z polskimi napisami do całego 2 sezonu Lost Smile . Z racji tego jestem teraz na 12 odcinku a następne będę zaczynał pobierać. Serial rozwija się coraz bardziej, i staje się jeszcze bardziej zawikłany. Ale jedna rzecz w nim denerwuje Sad , a mianowicie to, że końca nie widać a chciałoby się wiedzieć, o co w tym wszystkim chodzi. Będzie oglądalność będą kręcili dalej. Żeby tylko nie zrobili z tego "Mody na sukces Wink ). Ale poczekamy zobaczymy Smile . Na jakiejś stronie czytałem o tym, że 3 sezon prawdopodobnie dotrze do telewidzów w Jesieni.
kla_bor
Serial jest super. Pierwszy sezon wciagnal mnie niesamowicie. Poczatek drugiego wkurzyl bo nie lubie tej policjantki. Teraz juz naszczescie jej duzo nie pokazuja a akcja toczy sie jak zlapali jakiegos goscia, ktory najwyrazniej cos kreci i zle mu z oczu patrzy. Mysle ze zlapali jednego z INNYCH tyle ze Jack go ciagle broni, pewnie gdyby nie Lock i reszta to by wogule go wypuscil z zamkniecia. Najwiekszym pytaniem jakie sobie zadaje jest - do czego jest to odliczanie i co sie stanie? Ostatnio wpadlem na pomysl, moze i glupi, ale wymyslilem ze ciaglosc wpisywanego kodu utrzymuje pole magnetyczne w dzialaniu. Kiedy przestana to naciskac pole sie zdezaktywuje i wyspa zostanie widzialna. Ta wyspa to jakies labolatorium, a technika w nim patrzac po sprzetach nie jest najnowsza wiec mozliwe ze system wpisywania kodu byl najlepszym rozwiazaniem. Druga zagadka jest ta choroba, co to jest i dlaczego nikt z rozbitkow jeszcze nie zachorowal (niby oprocz dziecka, choc objawy znikly).
Film super, masa zagadek, swietna fabula.

Poza Lost wciagniety jestem w Prison Break, Desperate Housewives i Gillmore girls. Dwa ostatnie zupelnie inna bajka ale ogladam to z dziewczyna i musze powiedziec ze to naprwde warte polecenia seriale.
Lochium
Jak już pewnie większość wie, a jak nie to informuje że drugi sezon Zagubieni wyświetla telewizja AXN w każdą niedziele o 20. W moim prywatnym odczuciu drugi sezon jest robiony nieco na siłę, zaś pierwszy był poprostu wspaniały. Producenci pod wplywem sukcesu pierwszej serii zdecydowali sie na drugą, i oby na tym poprzestali, gdyż wszysko staje sie powoli nudne. Drugą sprawą która mnie irytuje jest ciągly nienaggany wyglad wszystkich boheterów podczas tak długiego pobytu na wsypie. Nie możliwe jest ciągłe chdzenie w czsytych, uprasowanych ubraniach na okraglo.
Calemb
Ja widziałem kilka następnych odcinków na AXN'ie. I powiem, że w tym serialu tyle wątków zaczętych, że jak autorzy skończą to jakoś w miare sensownie to bedzie prawdziwy majstersztyk ?
mathie
Ogaladalem I czesc (kilka odcinkow) i musze przyznac ze mnie zaciekawil ten serial ...pelno zagadek itp...

Nie wiem tylko na jakim programie leci LOST2 ??
Wiecie moze ??
Lochium
Rozpoczecie przez autorów wielu wątków może mieć dla nich złe konsekwencje. Wątpie aby wszysko wyjaśniło się w drugiej serii. Trzecie seria to będzie pasmo porażek i spadku oglądalności
kla_bor
To prawda. Juz jest ponad polowa drugiej serii, a dalej nic nie wiadomo. Pozatym akcja filmu leciutko sie dluzy, co nie znaczy ze przestal byc wciagajacy, ale poprostu bohaterowie mogli by zaczac dzialac, robic cokolwiek w kierunku zbadania tajemnicy. Siedza teraz w jakims bunkrze (tajnej bazie) i nic. Tylko mieszkaja sobie i naciskaja przycisk, reszta na plazy sie obija. Tajemnicza choroba jakos zanikla, "Inni" sie nie pokazuja, nawet smiesznych momentow nie ma.

No to ponarzekalem, tymczasem czekam na nastepny 17 odcinek 2 serii. Moze cos sie w koncu wydazy, przeciez "podejzany typ" dal do zrozumienia ze cos knuje. A grupka bohaterow poszla w glab wyspy szukac balonu. Mysle ze nawet jak ten balon istnieje to niczego to niedowodzi, przeciez balonem mogl leciec ktos inny, duzo wczesniej, dawno zabity przez innych. Tak czy inaczej moze film sie na nowo rozkreci, i wroci do niepowtarzalnego klimatu.
rpgfan
bardzo dobry serial ale ostatni odcinek i zakończenie nic nie wyjaśnia ale zadaje nowe pytania
mateuszjp
rpgfan wrote:
bardzo dobry serial ale ostatni odcinek i zakończenie nic nie wyjaśnia ale zadaje nowe pytania

Wlasnie dlatego wyszedl Lost 2Very Happy Najlepsze to jest w tym ze ten film jest jedna wielka tajemnica:) Wszystkie rzeczy w filmie prowadza do jednego, bo maja ze soba duzo wspolnego!!
Ale ciekawe kiedy na TVP1 dadza pewnie za rok a mzoe pozniej!! Niestety jak sie nie ma Cyfry to sie nie pooglada bo tam jest AXN!!!
Pozdro
pokemon
Za AXN jak gdzies slyszalem trzeba placic dodatkowo co miesiac ( chyba 5zl czy jakos tak).
Jesli kogos ten film zainteresowal to mozna sie do mnie zglosic, podam wszystkie namiary jak mozna latwo, szybko i przyjemnie pozyskac ten film a nawet jest mozliwosc pozyskania filmu z lektorem z AXN.
Wczoraj lub przedwczoraj wyszedl 18 odcinek drugiej serii i pare godzin po wyemitowaniu w amerykanskiej telewizji pojawia sie pierwsza wersja (w formacie avi) i napisy, a po jakims czasie wersja rmvb, ktora zajmuje o wiele mniej miejsca, a jakosc jest praktycznie taka sama.
Zainteresowanych prosze o kontakt ze mna. Very Happy
Calemb
Sądze że teraz ten temat trochę sie wyczerpał, bo ni ekażdy ma AXN i bedzie tu trwała dyskusja miedzy 3 czy 4 osaobami
pokemon
No, ja w kazdym razie sadze, ze zbierze sie jak najwiecej fanow tego serialu, bo w internecie mozna znalezc takze wersje z programu AXN.
Tak wiec trzeba byc dobrej mysli. Very Happy
zaufmenik
Można już kupić Lost na DVD, jak narazie to tylko 1 sezon, ale już niedługo skończy się w telewizji 2 sezon, więc w sklepie te z sie pojawi ta część.

Serial nie ma co jak dla mnie wypas.
Koperek~PL
Ja oglądałem!

Serial supper! Bardzo mi się spodobał. Akcja extra, wszystko jest takie tajemnicze i w ogole fabuła calkiem ciekawa. Film bardzo trzyma w napięciu. Wraz z rodziną obejrzałem wszystkie odcinki, tej 'pierwszej' częsci, która była wyświetlana na 'jedynce' czy 'dwójce'. Obecnie czekam, aż w koncu zaczną pokazywać na 'dwójce?' te dalsze przygody rozbitków.
Pewnie poczekam sobie do jesieni. No i dobrze! Bo będę miał chociaz czym się zająć w te zimne, brudne, deszczowe dni:P

A ja mam pytanie:

Oglądał może ktoś 'Kamienie śmierci' ?? Też bardzo mi się spodobał Razz Kryminał taki jakis - suppppper Very Happy

Pozdrawiam Koper'ek!
Camel
Ogladałem kilka odcinków....
Całkiem fajny.
Na pewno inny niż wszystkie (brak właściwie głwnego bohatera, nawet grupy bohaterów....).
Feodaron
Ja ogladalem prawie cały pierwszy sezon ale w pamieci szczegółnie w pamięci utkwiła mi historia tego troche otyłego bohatera, jak wygrał na loteri podając magiczne liczby. Trza przyznac ze film ten miał specyficzny klimat, który nie pozwalał odeść od telewizora a gdy skończył się jeden odcinek to nie można było się doczekać kolejnego za tydzień na 1 TVP.

Pozdro All
Falstaff
Mi lost bardzo sie podoba i juz wiem co sie wydarzy na końcu Very Happy
webek
Ja jakoś nie przepadam za tym serialem - wole obejrzec film jakiś i naraz wszystko wiem, a nie musze czekać cały tydzień żeby akcja ruszyła dalej...

Poza tym m jak miłość jest lepsze Razz
hawranek31
Tak tak m jak milosc rulez Smile

A tak na poważnie to juz za niedlugo ruszy 2 seria na TVP, niestety nie mam AXN i musze czekac na TVP, moglem sciagnac sobie 2 edycje z netu ale to juz nie to:)

PS. Ja tam lubie czekac caly tydzien na nastepny odcinek.

Pozdrawiam
Feodaron
To zupełnie tak jak ja, osobiscie wole sie delektować odcinkiem jednym na tydzień niż obejrzeć wszystkie w jeden Weekend. Takie ogladanie daje dużo wiecej emocji i przeżyć nic wszsytko na raz.

Pozdro
jendrex
ahh LOST.. musze czekac do jesieni na druga serie bo na kompie nie mam warunkow do ogladania Smile naprawde warto ogladac a teraz podobny serial jest: Prison Break ;] tez ponoc fajny i trzyma w napięciu
zuk4u
Szczerze mowiac to koniec serii mnie rozczarowal - producenci zapowiadali jak to sie wszystko wyjasni, a stworzyli tylko wiecej pytan.
Trzeba bedzie czekac na 3 serie...
oxwood
Pierwszy sezon byl bardzo fajny, trzymajacy w napieciu, ale drugi to juz nudnawe relacje miedzy czlonkami grupy. Czekam teraz na 3 sezon, bo jak to zwykle w amerykanskich serialach koncza sie w nieodpowiednich momentach (pomijajac mode na sukces Twisted Evil ). A i tak SG: Atlantis ROX
Feodaron
Ja miałem niestety przyjemność obejrzenia tylko 1 Sezonu który bardzo mi się podobal i który znowu leci na TVP 1 od początku Razz niedawno byl chyba 3-ci czy 2-gi odcinek nie pamiętam Razz
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.