FRIHOST • FORUMS • FAQ • TOS • BLOGS • DIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

JavaSrcipt - programowanie, strony z gotowcami

cirrus
Cześć,

Pomyslałem, że zapoczątkuję nowy temat, który mam nadzieję będzie dla wszystkich przydatny. wiekszość ludzi, którzy mają tu serwer to jak sie domyślam twórcy stron internetowych. Czesc tych stron jest robiona przy pomocy systemow portalowych ale jak mniemam nie brakuje również osób, które systemy takie uzupełniają o własne projekty - formularze, ciekawe efekty. Do niektórych z nich niezbędny jest javascript.
Ponieważ zainteresowało mnie ostatnio programowanie w tym języku, zapraszam wszystkich, którzy mają coś do powiedzenia na ten tamat do wpisywania się. Zapraszam również tych, którzy mają jakieś pytania dotyczace pisania scriptow w tym jezyku. Moze wspolnie znajdziemy jakies fajne rozwiazanie i czegos sie nauczymy.

Mile widziane będą również linki do stron poświeconych tematyce JavaSrcipt.

Zapraszam do dyskusji Wink
ChesterB
bardzo duzo sie nauczylem z tej strony, bardzo dobra...
cirrus
Skoro dużo się nauczyłeś z tej stronki to albo jesteś mało ambitny, albo temat nie do końca Cie interesuje Smile
WMP
Mozę zóbmy liste kto umie js i może bedizecie pisac skrypty forumowiczon które by sie przydały? Mi by sie przydał skrypt wysiwtlajacy losowy tekst z danej tabeli w mysql
skoczek_2002
To php by robiło jest odpowiedni generator gdzieś o tym czytałem... Proponuje poszukać czegoś o tym u jakeigoś doświadczonego bardziej programisty niż ja...
mtx
http://www.hotscripts.com/Flash/index.html
Black & White
WMP wrote:
Mozę zóbmy liste kto umie js i może bedizecie pisac skrypty forumowiczon które by sie przydały? Mi by sie przydał skrypt wysiwtlajacy losowy tekst z danej tabeli w mysql

Jest mnóstwo takich skryptów w php, a jak wszyscy wiemy php śmiga na frihoście.
Najwięcej jest takich pobierających cytaty z plików tekstowych ale co to za problem zmienić kilka linijek. Wink
cirrus
Jak jest tych stron tak duzo, to propouje wrzucic w tym watku tak z 4-5 najfajniszych adresow stron ze skryptami. Wszystkim sie to na pewno bardzo przyda
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.