FRIHOST • FORUMS • FAQ • TOS • BLOGS • DIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

problem prosze o pomoc

hawranek31
Witam.

Zostalem przyjety i zostala mi przyznana domena.

Dostalem link do panelu administracyjnego i pisze:

#Username: hawranek
#Password: <check your email>

ale na emaila nie dostalem zadnego hasla,wiec jak mam wejsc do panelu?

Dziekuje za odpoweiedz.
Ramelof
hasło powinno być w wiadomości prywatnej jeżeli go nie masz możaesz zwrócić się do administratora hostingu i dowiedzieć się informacji na ten temat
hawranek31
no nie ma wlasnie pisze chceck your email co znaczy ze ma byc w meilu a tam nie ma,a jak mam sie skontaktowc z tym administratorem?

Kto nim wogole jest?
Ramelof
hawranek31 wrote:
no nie ma wlasnie pisze chceck your email co znaczy ze ma byc w meilu a tam nie ma,a jak mam sie skontaktowc z tym administratorem?

Kto nim wogole jest?

u mnie podpisał się na samym dole wiadomości
skoczek_2002
Adminem jest i będzie Bondings... Do niego napisz, ale obowiązkowo po angielsku...
oxwood
u mnie wiadomość pojawieła się dopiero jak kliknąłem "ACCOUNT" z tego górnego menu Wink
skoczek_2002
Ale geniusz... Tak się rejstruje kochanie...
Kudlaty
no cóż... różnie bywa.... moze mail sie zagubił w siecie... tak czasem przeciesz tez bywa... Razz
hawranek31
kurde pisalem,odpisal by dac inne meile dalem i na tlena nie przyszedl,na interie tez nie,napisalem mu zeby teraz mi na pm poslal haslo.

Zobaczymy co odpisze.
ChesterB
sprawdzałeś w "Spam" ?
hawranek31
sprawdzalem nie ma.

A najlepsze jest to ze na tlena mi dochodza powiadomienia o nowych prywatnych wiadomosciach,a haslo niechce,no kurde.
Ramelof
hawranek31 wrote:
sprawdzalem nie ma.

A najlepsze jest to ze na tlena mi dochodza powiadomienia o nowych prywatnych wiadomosciach,a haslo niechce,no kurde.

możesz jeszcze poprościć admina o skasowanie konta i załóż sobie od początku
hawranek31
Mozna zamknac,wyslal mi na pm wkoncu wszystko,tak jak go prosilem Smile

Pozdrawiam.
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.