Witam.
Zostalem przyjety i zostala mi przyznana domena.
Dostalem link do panelu administracyjnego i pisze:
#Username: hawranek
#Password: <check your email>
ale na emaila nie dostalem zadnego hasla,wiec jak mam wejsc do panelu?
Dziekuje za odpoweiedz.
hasło powinno być w wiadomości prywatnej jeżeli go nie masz możaesz zwrócić się do administratora hostingu i dowiedzieć się informacji na ten temat
no nie ma wlasnie pisze chceck your email co znaczy ze ma byc w meilu a tam nie ma,a jak mam sie skontaktowc z tym administratorem?
Kto nim wogole jest?
| hawranek31 wrote: |
no nie ma wlasnie pisze chceck your email co znaczy ze ma byc w meilu a tam nie ma,a jak mam sie skontaktowc z tym administratorem?
Kto nim wogole jest? |
u mnie podpisał się na samym dole wiadomości
Adminem jest i będzie Bondings... Do niego napisz, ale obowiązkowo po angielsku...
u mnie wiadomość pojawieła się dopiero jak kliknąłem "ACCOUNT" z tego górnego menu 
Ale geniusz... Tak się rejstruje kochanie...
no cóż... różnie bywa.... moze mail sie zagubił w siecie... tak czasem przeciesz tez bywa... 
kurde pisalem,odpisal by dac inne meile dalem i na tlena nie przyszedl,na interie tez nie,napisalem mu zeby teraz mi na pm poslal haslo.
Zobaczymy co odpisze.
sprawdzalem nie ma.
A najlepsze jest to ze na tlena mi dochodza powiadomienia o nowych prywatnych wiadomosciach,a haslo niechce,no kurde.
| hawranek31 wrote: |
sprawdzalem nie ma.
A najlepsze jest to ze na tlena mi dochodza powiadomienia o nowych prywatnych wiadomosciach,a haslo niechce,no kurde. |
możesz jeszcze poprościć admina o skasowanie konta i załóż sobie od początku
Mozna zamknac,wyslal mi na pm wkoncu wszystko,tak jak go prosilem
Pozdrawiam.