luxtu
giera juz na dniach ma wyjsc na swiecie w polsce w grudniu
ale na necie juz jest i wlasnie chce sie zapytac czy ktos ja ma i jakie wrazenia bo mi cos nie chula
moze jakies screeny ??
moze jakies screeny ??
|
|
Age Of Empires 3luxtu
giera juz na dniach ma wyjsc na swiecie w polsce w grudniu
moze jakies screeny ?? Dr4goN
Ja ja mam. Fajne.
oxwood
screeny możesz sobie pooglądać w każdym serwisie o grach ;D
skoczek_2002
Nie ciekawe... Wolę w swoją twierdzę 1 grać...
fallco
gralem u znajomego i jednak nie jest to jakas rewelacja, zdecydowanie Stronghold rzadzi
spider89
ja wlasnie "kupuje"
Chemik
Heh ja tam wile AoE 2
a tak wogule to Empire Earth 1 była też wypasik v3nd0r
ja jednak chyba zostane przy starym age 2 , bo jakos nie lubie nowych wydan, nic sie w nich nie zmienia a tylko kase ludzie chca robic, oczywiscie sa wyjatki. Ale mysle ze trudno jest wymyslec cos lepszego, albo poprawic juz i tak wysmienity realizm i wywarzenie gry jaka jest aoe 2 wiec po co zmieniac to co dobre. Nqapewno mozna zmienic grafike, ale mysle ze nie jest ona najwazniejsza. Przyjemosc jest z wygranej walki a nie z pieknej grafiki
v3nd0r
ja jednak chyba zostane przy starym age 2 , bo jakos nie lubie nowych wydan, nic sie w nich nie zmienia a tylko kase ludzie chca robic, oczywiscie sa wyjatki. Ale mysle ze trudno jest wymyslec cos lepszego, albo poprawic juz i tak wysmienity realizm i wywarzenie gry jaka jest aoe 2 wiec po co zmieniac to co dobre. Nqapewno mozna zmienic grafike, ale mysle ze nie jest ona najwazniejsza. Przyjemosc jest z wygranej walki a nie z pieknej grafiki
Timczak
Twierdza jest super tak samo AOE ale 1 nie lubie 2
skoczek_2002
AOE 1 i Twierdza rządzi !! Najlepsze strategie wszechczasów...
Zapraszam na nową stronę twierdzy... www.stronghold.biblioteka.frihost.net Jeszcze nie gotowa, ale współpracujemy z stronghold.gry-online.pl... Seentag
Coś ta grafika już mi nie przypada.... Zawsze wychodze z założenia, że te gry z pod znaków 1 i 2 są najlepsze moim zdaniem... Czyli w tym Wypadku AOE 2.
Oczywiście miałem okazje grać w AOE 3 ale zdecydowanie odkładam tą grę, bo to już nie jest gra strategiczna tylko zwyczajnie gra w której liczy się ilość kolorów i jakość,a jeżeli nie dysponujesz odpowiednią konfiguracją komputera niestety możesz co najwięcej pooglądać pokaz slajdów. Pozdrawiam ibix
AOE jak każdy inny produkt pana Gates'a zaraz po premierze musiały ukazać się poprawki...
(http://centrumxp.pl/aktualnosci/index.php?id=2257) ale nie mowie ze produkt jest zły szkoda ze tylko grafika wyglądała znacznie lepiej na zwiastunach i screenach niż w grze WMP
A pan Gates ochodził urodziny. wiecej http://www.e-drivers.frihost.net/news.php?id=19
Kudlaty
hmmm... dziś zainstalowałem AoE III i nie powiem... bardzo mi sie podoba... ale to w sumie juz od pierwszej częsci mi się podoba ta gra...
jest w niej coś.... coś co ciągnie... Black & White
Teraz to już robią tylko zmiany grafiki.
Prawie nic się nie zmienia w formule gry i to na duży minus. No ale zobaczcie jak dawno zrobili Twierdzę i jak się trzyma na Topie, zawsze do klasyki będziemy wracać. Jak dla mnie takie nowości są tylko na krótko. Civilisation 2 rządzi skoczek_2002
Tak... Twierdza ROX !!
knieja
Ja w sumie niewiele wiem, tylle tylko co z recenzji (niezbyt ambitnych) kumpla (tez niezbyt ambitnego
serwismix
Gra na prawdę świetna w każdym calu. Gdy pierwszy raz zagrałem nie mogłem odejśc od komputera. Grafika świetna. Engine z najnowszych i najlepszych gier, dźwięk świetny, klimat gry również. Polecam wszystkim. Tylko niestety, po dłuższym graniu się nudzi, prznajmniej dla mnie. Teraz już w nią nie gram
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
!!!UWAGA!!! poszukujemy współpracownika. Szczegóły dendi14.24@interia.pl. Wkrótce nastąpi otwarcie Serwis MIX!
SkorpioN
Ja mam tą giere i jest wyje........piiiiiiii.
SUPER !! ! ! ! Super grafa itp. Teraz ściągam pełne spolszczenie (ponad 400MB) dzwięk tekst i cała reszta. POLECAM WSZYSTKIM FANOM TEJ GRY I TYM KTORZY NIE LUBIĄ STRATEGII!!!! prezes87
Giera jest wypasiona ale jest też kilka niedociągnięc. Jednak całokształ prezentuje się znakomicie. Gorąco polecam
ibix
5 lat czekałem na kolejną cześć
dziś stwierdzam ze było warto argun
skorpion a gdie znalazlez te spolszczenie? czy moglbys to udostepnic? plizka
sl4sh
1. pare niedosciagniec, jak juz ktos pisal wyzej, ale da sie żyć
2. hm... gra ma troche za duze wymagania i wielu ludzi sobie nie pogra 3. u mnie śmigało aż miło, gra jest świetna(miałem ver. PL) tłumaczenie głosów, napisów itd. - wszystko wporzo. 4. Jezeli ktos gral w poprzedni części to nie oprze się żeby nie zagrać i w tą, mimo iż w sumie to tak na prawde nowego nie wprowadzono (no moze te towary sprowadzane z kolonii i tam jeszcze pare nowych rzeczy, ale to troche mało jak na 3 czesc tak znanej gry). 5. Przeszedłem całą gre, wrażenia miłe, jednak nie ma to jak AOE I - to było coś.... mtx
Boshe.. co Wy odświeżacie?
tzn cieszę się, że nie zrobiliście nowego tematu, ale mimo wszystko-bez przesady.. ani się obejrzę, a za chwilę będą tematy o wszystkich grach, albo jeszcze lepiej- walkthrou aoe- ściągam fallco
temat wart odswiezenia zwlaszcza ze niedawno zostal wydany w platynowej kolekcji za 60 zl...
kolejna rzecza jest to ze jest to gra znana i lubiana wsrod graczy... Jezeli Cie nie interesuje ten temat to po co ten post ? Nie wniosl on nic do dyskusji o aoe, pomimo iz nie jest jednolinijkowy... a teraz do sedna... sam sie skusilem aby jednak wydac te 60 zl i pamietny poprzedniego spotkania z ta gra nie spodziewalem sie ze mnie wciagnie... a tu prosze... gra ktora ma rok na karku wciaga i naprawde sie podoba, ale musze powiedziec szczerze ze ktos kto robi instrukcje i poradnik do gry powinien uwazac na to co pisze bo mozna tam znalezc takie bledy jak np "łóczników" webek
Ta gra jakoś mi nie przypadła do gustu - wole pograć sobie w starą, dobrą jedynkę lub ewentualnie dwójkę...
W najnowszej części [jak dla mnie] większy nacisk kładziony był na grafikę, niż na rozgrywkę - miałem tą grę - zainstalowałem, ale to nie to samo... zmieniono zasady gry co jak dla mnie poszło na niekorzyść dla tej gry, a poza tym tych zmian nie było aż tak wiele jak na 5 lat czekania... ale to microsoft i takie zabiegi występują u nich na porządku dziennym... no a teraz jakoś ma wyjść dodatek do trójki - War Chiefs - jeśli dobrze pamiętam - zgadnijmy co dodadzą - pewnie jakieś nowe strony konfliktu, dorzucą nową kampanie i dodadzą pare mapek do multi... jak dla mnie strata pieniędzy [i czasu]. Jeśli poszukujecie dobrej strategii to polecam nowego Warhammer'a, co się toczy w przyszłości [40k]. Jest to samodzielny dodatek do Dawn of War [czyli działa bez podstawki]. A pełen tytuł tej wyśmienitej gry brzmi: "Warhammer 40k: Dawn of War - Dark Crusade" - 7 stron konfliktu, niewielkie wymagania i multum godzin zabawy - polecam. spooki86
Wygrałem tą gre, dziś przyszła pocztą.
Jakby ktoś chciał kupić to zapraszam na aukcje : http://allegro.pl/item148924694_age_of_empires_iii_nowa_.html Shaula
Ja grałem ale szczerze mówiąc to 2 część bardziej mi się podobała, za dużo jest efektów 3d... a za mało jednostek