FRIHOST • FORUMS • FAQ • TOS • BLOGS • DIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Age Of Empires 3

luxtu
giera juz na dniach ma wyjsc na swiecie w polsce w grudniu Sad ale na necie juz jest i wlasnie chce sie zapytac czy ktos ja ma i jakie wrazenia bo mi cos nie chula Sad
moze jakies screeny ??
Dr4goN
Ja ja mam. Fajne.
oxwood
screeny możesz sobie pooglądać w każdym serwisie o grach ;D
skoczek_2002
Nie ciekawe... Wolę w swoją twierdzę 1 grać...
fallco
gralem u znajomego i jednak nie jest to jakas rewelacja, zdecydowanie Stronghold rzadzi Very Happy
spider89
ja wlasnie "kupuje" Razz hehe w wolnym tlumaczeniu sciagam na 3 cd jest mam nadzieje ze warto bedzie Smile
Chemik
Heh ja tam wile AoE 2 Smile rox Smile
a tak wogule to Empire Earth 1 była też wypasik Smile
v3nd0r
ja jednak chyba zostane przy starym age 2 , bo jakos nie lubie nowych wydan, nic sie w nich nie zmienia a tylko kase ludzie chca robic, oczywiscie sa wyjatki. Ale mysle ze trudno jest wymyslec cos lepszego, albo poprawic juz i tak wysmienity realizm i wywarzenie gry jaka jest aoe 2 wiec po co zmieniac to co dobre. Nqapewno mozna zmienic grafike, ale mysle ze nie jest ona najwazniejsza. Przyjemosc jest z wygranej walki a nie z pieknej grafiki Razz
v3nd0r
ja jednak chyba zostane przy starym age 2 , bo jakos nie lubie nowych wydan, nic sie w nich nie zmienia a tylko kase ludzie chca robic, oczywiscie sa wyjatki. Ale mysle ze trudno jest wymyslec cos lepszego, albo poprawic juz i tak wysmienity realizm i wywarzenie gry jaka jest aoe 2 wiec po co zmieniac to co dobre. Nqapewno mozna zmienic grafike, ale mysle ze nie jest ona najwazniejsza. Przyjemosc jest z wygranej walki a nie z pieknej grafiki Razz
Timczak
Twierdza jest super tak samo AOE ale 1 nie lubie 2
skoczek_2002
AOE 1 i Twierdza rządzi !! Najlepsze strategie wszechczasów...
Zapraszam na nową stronę twierdzy... www.stronghold.biblioteka.frihost.net
Jeszcze nie gotowa, ale współpracujemy z stronghold.gry-online.pl...
Seentag
Coś ta grafika już mi nie przypada.... Zawsze wychodze z założenia, że te gry z pod znaków 1 i 2 są najlepsze moim zdaniem... Czyli w tym Wypadku AOE 2.

Oczywiście miałem okazje grać w AOE 3 ale zdecydowanie odkładam tą grę, bo to już nie jest gra strategiczna tylko zwyczajnie gra w której liczy się ilość kolorów i jakość,a jeżeli nie dysponujesz odpowiednią konfiguracją komputera niestety możesz co najwięcej pooglądać pokaz slajdów.

Pozdrawiam
ibix
AOE jak każdy inny produkt pana Gates'a zaraz po premierze musiały ukazać się poprawki...
(http://centrumxp.pl/aktualnosci/index.php?id=2257)

ale nie mowie ze produkt jest zły Very Happy
szkoda ze tylko grafika wyglądała znacznie lepiej na zwiastunach i screenach niż w grze
WMP
A pan Gates ochodził urodziny. wiecej http://www.e-drivers.frihost.net/news.php?id=19
Kudlaty
hmmm... dziś zainstalowałem AoE III i nie powiem... bardzo mi sie podoba... ale to w sumie juz od pierwszej częsci mi się podoba ta gra... Razz
jest w niej coś.... coś co ciągnie...
Black & White
Teraz to już robią tylko zmiany grafiki.
Prawie nic się nie zmienia w formule gry i to na duży minus.
No ale zobaczcie jak dawno zrobili Twierdzę i jak się trzyma na Topie, zawsze do klasyki będziemy wracać.
Jak dla mnie takie nowości są tylko na krótko.

Civilisation 2 rządzi Twisted Evil
skoczek_2002
Tak... Twierdza ROX !!
knieja
Ja w sumie niewiele wiem, tylle tylko co z recenzji (niezbyt ambitnych) kumpla (tez niezbyt ambitnego Wink). Gry osobiscie nie widzialem, ale ponoc o wiele lepsza od poprzednich i bardzo wciaga (caly czas ma opis na gadu-gadu, ze gra w Age of Empires III). Dlatego z jego obserwacji wnioskuje, ze gra swietna Very Happy
serwismix
Gra na prawdę świetna w każdym calu. Gdy pierwszy raz zagrałem nie mogłem odejśc od komputera. Grafika świetna. Engine z najnowszych i najlepszych gier, dźwięk świetny, klimat gry również. Polecam wszystkim. Tylko niestety, po dłuższym graniu się nudzi, prznajmniej dla mnie. Teraz już w nią nie gram Wink

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

!!!UWAGA!!! poszukujemy współpracownika.
Szczegóły dendi14.24@interia.pl.
Wkrótce nastąpi otwarcie Serwis MIX!
Quote:
Najważniejsza w życiu to cierpliwośc...
SkorpioN
Ja mam tą giere i jest wyje........piiiiiiii.
SUPER !! ! ! !
Super grafa itp.
Teraz ściągam pełne spolszczenie (ponad 400MB) dzwięk tekst i cała reszta.

POLECAM WSZYSTKIM FANOM TEJ GRY I TYM KTORZY NIE LUBIĄ STRATEGII!!!!
prezes87
Giera jest wypasiona ale jest też kilka niedociągnięc. Jednak całokształ prezentuje się znakomicie. Gorąco polecam Very Happy
ibix
5 lat czekałem na kolejną cześć Very Happy
dziś stwierdzam ze było warto
argun
skorpion a gdie znalazlez te spolszczenie? czy moglbys to udostepnic? plizka Crying or Very sad
sl4sh
1. pare niedosciagniec, jak juz ktos pisal wyzej, ale da sie żyć
2. hm... gra ma troche za duze wymagania i wielu ludzi sobie nie pogra
3. u mnie śmigało aż miło, gra jest świetna(miałem ver. PL) tłumaczenie głosów, napisów itd. - wszystko wporzo.
4. Jezeli ktos gral w poprzedni części to nie oprze się żeby nie zagrać i w tą, mimo iż w sumie to tak na prawde nowego nie wprowadzono (no moze te towary sprowadzane z kolonii i tam jeszcze pare nowych rzeczy, ale to troche mało jak na 3 czesc tak znanej gry).

5. Przeszedłem całą gre, wrażenia miłe, jednak nie ma to jak AOE I - to było coś....
mtx
Boshe.. co Wy odświeżacie?

tzn cieszę się, że nie zrobiliście nowego tematu, ale mimo wszystko-bez przesady..

ani się obejrzę, a za chwilę będą tematy o wszystkich grach, albo jeszcze lepiej- walkthrou Razz

aoe- ściągam

Last edited by mtx on Sun Oct 22, 2006 8:02 pm; edited 1 time in total
fallco
temat wart odswiezenia zwlaszcza ze niedawno zostal wydany w platynowej kolekcji za 60 zl...

kolejna rzecza jest to ze jest to gra znana i lubiana wsrod graczy...

Jezeli Cie nie interesuje ten temat to po co ten post ? Nie wniosl on nic do dyskusji o aoe, pomimo iz nie jest jednolinijkowy...

a teraz do sedna... sam sie skusilem aby jednak wydac te 60 zl i pamietny poprzedniego spotkania z ta gra nie spodziewalem sie ze mnie wciagnie... a tu prosze... gra ktora ma rok na karku wciaga i naprawde sie podoba, ale musze powiedziec szczerze ze ktos kto robi instrukcje i poradnik do gry powinien uwazac na to co pisze bo mozna tam znalezc takie bledy jak np "łóczników" Very Happy
webek
Ta gra jakoś mi nie przypadła do gustu - wole pograć sobie w starą, dobrą jedynkę lub ewentualnie dwójkę...

W najnowszej części [jak dla mnie] większy nacisk kładziony był na grafikę, niż na rozgrywkę - miałem tą grę - zainstalowałem, ale to nie to samo... zmieniono zasady gry co jak dla mnie poszło na niekorzyść dla tej gry, a poza tym tych zmian nie było aż tak wiele jak na 5 lat czekania... ale to microsoft i takie zabiegi występują u nich na porządku dziennym... no a teraz jakoś ma wyjść dodatek do trójki - War Chiefs - jeśli dobrze pamiętam - zgadnijmy co dodadzą - pewnie jakieś nowe strony konfliktu, dorzucą nową kampanie i dodadzą pare mapek do multi... jak dla mnie strata pieniędzy [i czasu].

Jeśli poszukujecie dobrej strategii to polecam nowego Warhammer'a, co się toczy w przyszłości [40k]. Jest to samodzielny dodatek do Dawn of War [czyli działa bez podstawki]. A pełen tytuł tej wyśmienitej gry brzmi: "Warhammer 40k: Dawn of War - Dark Crusade" - 7 stron konfliktu, niewielkie wymagania i multum godzin zabawy - polecam.
spooki86
Wygrałem tą gre, dziś przyszła pocztą.

Jakby ktoś chciał kupić to zapraszam na aukcje :

http://allegro.pl/item148924694_age_of_empires_iii_nowa_.html
Shaula
Ja grałem ale szczerze mówiąc to 2 część bardziej mi się podobała, za dużo jest efektów 3d... a za mało jednostek
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.