FRIHOST FORUMS SEARCH FAQ TOS BLOGS COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


SSL support is enabled on server 4!





clubdeinovaristi
SSL support is enabled (at least) on server 4!
Try to get the URL: http://184.95.62.146/~yourhomeusername/
This is pretty strange, because every post about SSL say it is disabled on Frihost.
So, I ask you to decide:
- Remove SSL support (I suppose there is a reason why you say it is disabled)
- Maintain SSL support with the website name 'localhost'
- Maintain SSL support and create a self-signed certificate or ask for one at Cacert.org, StartCom.org or in another website for the right website (https://184.95.62.146/ or https://frihost.org/ for server 4)
- Maintain SSL support and let users upload their own certificate
Thank you!
Bondings
SSL is enabled on DirectAdmin (for websites) by default with a self-signed certificate. The link you mentioned ( https://frihost.org/ ) shows this - you simply need to accept the certificate since it is a self-signed one. The ip/~username/ link to the default website has nothing to do with ssl.

The reason users are not able to upload their own certificate is because that would need a separate ip address per website - while all accounts share the same main ip address.

If you wish you can use the ssl (https) version of your website but there is no guarantee it will continue to work and please note that most browsers are making it very hard to use self-signed certificates so it might be good to use it yourself but a lot of your website users would not be able to make it work.
clubdeinovaristi
Bondings wrote:
The ip/~username/ link to the default website has nothing to do with ssl.

It's the only way to use SSL because https://mysite.example.com/ points to the default page and not to the default page.
Bondings
Ok you are indeed right. It is not configured correctly and isn't working as it is showing the default Apache page instead of a directory.
clubdeinovaristi
Bondings wrote:
Ok you are indeed right. It is not configured correctly and isn't working as it is showing the default Apache page instead of a directory.


Will you fix it?
Related topics
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Support and Web Hosting -> Frihost Support

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.