FRIHOST • FORUMS • SEARCH • FAQ • TOS • BLOGS • DIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Php-fusion(+extreme-pack)

Ramelof
www.extreme-fusion.pl

Extreme pack jest to nakładka na php-fusion. Zawiera to wszystkie dostępne wtyczki. Jest o wiele lepsze od samego php-fusion. Jeżeli ktoś będzie potrzebował pomocy chętnie służę pomocą.
skoczek_2002
Więc, tak to nie jest, żaden nowy php-fusion... Tylko dodatek...
WIĘC Tak... Nie jest zbyt wiele potrzebny... PHP-fusion ma po drugie mało możliwości...
WMP
Jakei daj enowe mozliwosci?
skoczek_2002
Nic praktycznie nowego... po za paroma poprawkami... Które i tak powinny się pojawić...
Postman
skoczek_2002 wrote:
Więc, tak to nie jest, żaden nowy php-fusion... Tylko dodatek...
WIĘC Tak... Nie jest zbyt wiele potrzebny... PHP-fusion ma po drugie mało możliwości...
Czemu ma mało możliwości ??? Podaj mi dla przykładu innego CMS-a.
skoczek_2002
Post-Nuke około 1000 polskich modułów plus 2000 angielskich....

I mnóstwo templatów...
WMP
PostNuke
skoczek_2002
No kapujecie ??
Postman
Ja jednak pozostanę przy PHP-Fusion. Znam go prawie na wylot. Łatwy w obsłudze. No i cały czas się rozwija.
Ramelof
No ale extreme - fusion jest polski i tak samo się prowadzi go jak sam pgp-fusion
skoczek_2002
Boże pedale... EXTREME FUSION, to tylko serwis , który dla każdej nowej wersji robi paczkę...
CO DO BUDOWY PHP - FUSION, to przede wszystkim mało elastyczny(brak multisite, nawet jakiegokolwiek sposobu jego budowy), mała ilość wtyczek... Brak porządnego forum, chyba, że użyjesz hacka do połączenia z IPB, to jest spox... Ale też wnerwia strasznie brak jakiejkolwiek galeri !! Kompletny!! To co oni nazywają galerię, to nie wiem co jest...
Można wklejać obrazki o określonym rozmiarze tylko i w dodatku można je umieścić w galerii poprzez uploadowanie na serwer na którym jest kochany PHP Fusion... Więc kto przy nim zostaje ??