Tak tak, to prawda. Za jedyne 35FRIH$ możecie dostać takie cudo(nazwa@cyberworld.frih.net)
Oferta: NIELIMITOWANE konto pocztowe(!!!)
hehe lewe interesy sie robi
nieładnie
a powiedz coś bliżej o tych kontach ??
jaka pojemność itp
nieładnie
a powiedz coś bliżej o tych kontach ??
jaka pojemność itp
| Chemik wrote: |
| hehe lewe interesy sie robi nieładnie a powiedz coś bliżej o tych kontach ?? jaka pojemność itp |
====INFO====
Pojemność: -
POP3/SMTP: mail.cyberworld.frih.net
Obsługa: DirectAdmin(SquirrelMail), Outlook Express, CHYBA Mozilla Thunderbird, CHYBA program do obslugi mailownic na cpanelu.
Cena: 35FRIH$
Gwarancja zwrotu!
============
I po co to komu? nei lepszy www.gmail.com?
ale hmm.... no własnie po co nie;limitowane
. Jak i tak mam poczte na tlenie i tam mam 1Gb.... jeszcze nie mam zapełnionego w 1% 
ja tez mam na tlenie i tam jest bardzo dobrze... 1GB w pełni wystarcza... 
i taka dygresja - jesli ktos uzywa wlasnego adresu z frihost jako domeny do przekierowania emaila na blizej nieokreslony serwer z "nielimitowaną przestrzenia dyskowa" to jak mi zagwarantuje ze moje wazne maile z poufnymi informacjami nie sa w jakis sposob kopiowane i pozostawiane na jego koncie frihost lub co lepiej niech mi zagwarantuje ze nie bedzie ich przegladal, czytal i wykorzystywal w swoim celu.
a poza tym to majac frihost nie jest problemem przekierowac sobie adres na gmail lub tlen (tlen obsluguje wap
i zaparkowawszy sobie domenke (koszt 30zł/rok) typu .com, .net, .org, .biz mozemy poslugiwac sie wlasnym adresem email o jakiejtylko wymarzymy sobie nazwie o pojemnosci 1GB+wap lub 2,6GB - i mamy pewnosc ze nasze maile sa bezpieczne (o ile ufamy o2 i google)
przyklad: marcin@chorazy.net
a poza tym to majac frihost nie jest problemem przekierowac sobie adres na gmail lub tlen (tlen obsluguje wap
przyklad: marcin@chorazy.net
Gmail rzadzi.. co mi z nielimitowanego konta.. liczy sie predkosc serwera ,jak najwieksza wielkosc wysylanych maili i oczywiscie jak najmniejsza awaryjnosc
Ale strasznie sie zmienily czasy...kiedys pamietam byla radocha konto 2mb na polboxie , potem takie 20mb na portalach..a teraz wszedzie praktycznie dostaje sie 1GB
z polskich skrzynek pocztowych najlepsze stanowczo o2
Ale strasznie sie zmienily czasy...kiedys pamietam byla radocha konto 2mb na polboxie , potem takie 20mb na portalach..a teraz wszedzie praktycznie dostaje sie 1GB
z polskich skrzynek pocztowych najlepsze stanowczo o2
A widzieliscie 30gigs.com? Podobnie jak na gmailu trzeba tam miec zaproszenie. Mozna je zdobyc na forum tej strony. Jezeli zatem komus potrzebna taka giga przestrzen to polecam.
Ja mam na gmailu - dziala dobrze i raczej szybko sie nie zapelni
Ja mam na gmailu - dziala dobrze i raczej szybko sie nie zapelni
Patrzcie co wynalazłem... 1 Terabit ... www.mailnative.net
mi sie cosik nie ładuje
a fajnie by było
tylko jakis nowy system plików by musiał powstać bo NTFS nie uciągnie
Ja na gmail mam 20 % zawalonego, musze zorbic w koncu porządki!
rany czlowieku to co ty tam trzymasz?? ja jakos zamykam sie w 2 MB
ps
jak ktos chce to mam jeszcze kupe zaproszen do gmail. kolo 100
ps
jak ktos chce to mam jeszcze kupe zaproszen do gmail. kolo 100
Ja sie bawię tylko gmailem...
po co są wogóle te zaproszenia?? Jak i tak bez problemu można je zdobyć :]
A WP zrobiło prezent użytkownikom, słyszeliście?
Na 10 urodziny 3GB na koncie pocztowym
Na 10 urodziny 3GB na koncie pocztowym
Moje pierwsze konto pocztowe miałem na o2 i nie narzekałem.
Jednak później szukałem serwera na którym bede mógł mieć swój nick, bo moja nazwa musiałabyć unikalna
Korzystam teraz z onet'u i jest dobrze!
Jednak później szukałem serwera na którym bede mógł mieć swój nick, bo moja nazwa musiałabyć unikalna
Korzystam teraz z onet'u i jest dobrze!
Onet kiepski jest...
Być może, ale tak jak mówiłem zalezało mi tylko na odpowiedniej nazwie konta. I tak mam przekierowanie.
No to spox... Ale alias na frihoście mogłeś zrobic sobie...
a ja mam na gmail.com i to mi starcza. też darmowe i w sumie to też nielimitowane, bo kto wykorzysta 2gb

gmail jest wystarczajacy, a po zatym wp.pl dalo teraz 3 gigowe skrzynki 
ale gamil ma taką przewagę nad wp.pl, że spam nie przychodzi. to jest coś wspaniałego
a filtr jest an prawdę dobry. ja w ogóle się spamem nie przejmuję