FRIHOST • FORUMS • FAQ • TOS • BLOGS • DIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Oferta: NIELIMITOWANE konto pocztowe(!!!)

Dr4goN
Tak tak, to prawda. Za jedyne 35FRIH$ możecie dostać takie cudo(nazwa@cyberworld.frih.net)
Chemik
hehe lewe interesy sie robi Laughing
nieładnie Razz
a powiedz coś bliżej o tych kontach ??
jaka pojemność itp Smile
Dr4goN
Chemik wrote:
hehe lewe interesy sie robi Laughing
nieładnie Razz
a powiedz coś bliżej o tych kontach ??
jaka pojemność itp Smile

====INFO====
Pojemność: -
POP3/SMTP: mail.cyberworld.frih.net
Obsługa: DirectAdmin(SquirrelMail), Outlook Express, CHYBA Mozilla Thunderbird, CHYBA program do obslugi mailownic na cpanelu.
Cena: 35FRIH$
Gwarancja zwrotu!
============
WMP
I po co to komu? nei lepszy www.gmail.com?
Bigrazer
ale hmm.... no własnie po co nie;limitowane Razz. Jak i tak mam poczte na tlenie i tam mam 1Gb.... jeszcze nie mam zapełnionego w 1% Razz
Kudlaty
ja tez mam na tlenie i tam jest bardzo dobrze... 1GB w pełni wystarcza... Razz
chorazy
i taka dygresja - jesli ktos uzywa wlasnego adresu z frihost jako domeny do przekierowania emaila na blizej nieokreslony serwer z "nielimitowaną przestrzenia dyskowa" to jak mi zagwarantuje ze moje wazne maile z poufnymi informacjami nie sa w jakis sposob kopiowane i pozostawiane na jego koncie frihost lub co lepiej niech mi zagwarantuje ze nie bedzie ich przegladal, czytal i wykorzystywal w swoim celu.

a poza tym to majac frihost nie jest problemem przekierowac sobie adres na gmail lub tlen (tlen obsluguje wap Wink i zaparkowawszy sobie domenke (koszt 30zł/rok) typu .com, .net, .org, .biz mozemy poslugiwac sie wlasnym adresem email o jakiejtylko wymarzymy sobie nazwie o pojemnosci 1GB+wap lub 2,6GB - i mamy pewnosc ze nasze maile sa bezpieczne (o ile ufamy o2 i google)

przyklad: marcin@chorazy.net
Arcio
Gmail rzadzi.. co mi z nielimitowanego konta.. liczy sie predkosc serwera ,jak najwieksza wielkosc wysylanych maili i oczywiscie jak najmniejsza awaryjnosc
Ale strasznie sie zmienily czasy...kiedys pamietam byla radocha konto 2mb na polboxie , potem takie 20mb na portalach..a teraz wszedzie praktycznie dostaje sie 1GB Very Happy
z polskich skrzynek pocztowych najlepsze stanowczo o2
cirrus
A widzieliscie 30gigs.com? Podobnie jak na gmailu trzeba tam miec zaproszenie. Mozna je zdobyc na forum tej strony. Jezeli zatem komus potrzebna taka giga przestrzen to polecam.
Ja mam na gmailu - dziala dobrze i raczej szybko sie nie zapelni Wink
skoczek_2002
Patrzcie co wynalazłem... 1 Terabit ... www.mailnative.net
Chemik
Smile
mi sie cosik nie ładuje Razz
a fajnie by było Razz
tylko jakis nowy system plików by musiał powstać bo NTFS nie uciągnie Laughing
WMP
Ja na gmail mam 20 % zawalonego, musze zorbic w koncu porządki!
grumman
rany czlowieku to co ty tam trzymasz?? ja jakos zamykam sie w 2 MB

ps
jak ktos chce to mam jeszcze kupe zaproszen do gmail. kolo 100
skoczek_2002
Ja sie bawię tylko gmailem...
Bigrazer
po co są wogóle te zaproszenia?? Jak i tak bez problemu można je zdobyć :]
collector
A WP zrobiło prezent użytkownikom, słyszeliście?
Na 10 urodziny 3GB na koncie pocztowym Smile
Cult
Moje pierwsze konto pocztowe miałem na o2 i nie narzekałem.
Jednak później szukałem serwera na którym bede mógł mieć swój nick, bo moja nazwa musiałabyć unikalna Razz
Korzystam teraz z onet'u i jest dobrze!
skoczek_2002
Onet kiepski jest...
Cult
Być może, ale tak jak mówiłem zalezało mi tylko na odpowiedniej nazwie konta. I tak mam przekierowanie.
skoczek_2002
No to spox... Ale alias na frihoście mogłeś zrobic sobie...
cos
a ja mam na gmail.com i to mi starcza. też darmowe i w sumie to też nielimitowane, bo kto wykorzysta 2gb Question Wink
luxtu
gmail jest wystarczajacy, a po zatym wp.pl dalo teraz 3 gigowe skrzynki Razz
cos
ale gamil ma taką przewagę nad wp.pl, że spam nie przychodzi. to jest coś wspaniałego Exclamation a filtr jest an prawdę dobry. ja w ogóle się spamem nie przejmuję Exclamation Laughing Razz
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.