FRIHOST FORUMS SEARCH FAQ TOS BLOGS COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


[RESOLVED] Images not showing up





pevensie
I'm having problems with images not showing up randomly all over my hosting account. They all worked just fine yesterday...any suggestions on what the problem might be?
mathiaus
Not a clue without any more deails.
I mean were they hosted at frihost? what codes did you use, have you changed or added a <base href=""> into your pages, changed the css or anything?
If not a link would prove useful Wink
dan751
Do you have hotlink protection activated? That could be why the images are not showing up.
pevensie
I haven't changed anything at all.
http://www.dawntreadervoyage.com
oh - I see - I was playing around with .htaccess and added hotlink protrection. >< Thanks for the suggestion! This topic can be closed.
Related topics
problem with images NOT showing up, plz help...
Opera 9.0 Technology Preview 2
PhpBB Ranks <RESOLVED>
[OFFICIAL] Naruto - No more new threads about this
the 9/11 truth
A problem...[Resolved]
Forum rank images; a lot of images, a lot of frih$
Images / Formatting to the top of the page *Resolved*
HOW MUCH WOULD A LIVE SPACE TV CAMERA/CHANNEL COST?
Disappearing Images?
Static Webpage not showing Pictures properly
PHPBB Member Rank Images
Problem with hover over images in slimbox.js
Background images not displaying in FF
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Support and Web Hosting -> Web Hosting Support

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.