FRIHOST FORUMS SEARCH FAQ TOS BLOGS COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


Problem with my Joomla Website





gandalfthegrey
I have hosted my site on FriHost for years without any difficulty. But today, I go to the website and all the menus links are missing.

Replace by the following message:
Warning: Parameter 1 to JHTMLGrid::access() expected to be a reference, value given in /home/MYOWNFOLDER/public_html/MYWEBSITEFOLDER/libraries/joomla/html/html.php on line 87

Any idea what is wrong or how I can fix it?
Bondings
This is happening because I updated php to the latest version (5.3) yesterday.

The solution in your case is to update to the latest version of Joomla (with latest version being the latest 1.5 or 1.6 depending on what you want/need). In any case such an upgrade is also needed to fix security bugs and prevent your website from being hacked.

Normally upgrading should fix the errors, if not then I'll downgrade php to 5.2.
Related topics
Joomla! - Installation Tutorial
Joomla!
Joomla Designer Wanted : Reward Waiting
Joomla supported?
Joomla - Public code question
problem with website appearance
Photo gallery in Joomla
fotoalbum in Joomla
transfer of joomla website incl database
Frihost Website Access Problems
Share joomla templates with projoomla
Website Not working...
SEO your Joomla website
Joomla website idea questions.
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Support and Web Hosting -> Web Hosting Support

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.