FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Slovenčina ....

mikolak
Zdravim, ak by mi niekto vedel poradit po slovensky Smile) Ako si mozem vytvorit volnu domenu na tomto servery? diky
Bigrazer
Rozumiem piate przez dziesi±te... nasze języki ¶a podobne nawet Razz
mikolak
Laughing ta tak ako ja Smile ale mali by sme si rozumiet viac, polski - slovensky
WMP
O co pytałe¶?
mikolak
a chcel by som vediet viac o podmienkach webhostingu, ake sluzby ponukaju, ake podmienky by som mal splanat, a naco su vlastne tie body, ktore dostavam za prispevky do fora užívateľov webhostingu. ci si mozem redistrovat domenu alebo len subdomenu na tomto hostingu... Smile
WMP
hmm, je¶li pytasz o dodanie domeny lub subdomeny to można
Dr4goN
mikolak wrote:
Zdravim, ak by mi niekto vedel poradit po slovensky Smile) Ako si mozem vytvorit volnu domenu na tomto servery? diky

Acha. Więc pytasz czy można założyć domenę to można ale subdomenę.
Piotrek
mikolak wrote:
a chcel by som vediet viac o podmienkach webhostingu, ake sluzby ponukaju, ake podmienky by som mal splanat, a naco su vlastne tie body, ktore dostavam za prispevky do fora užívateľov webhostingu. ci si mozem redistrovat domenu alebo len subdomenu na tomto hostingu... Smile

Yes, you can add domain and subdomain.

Tak, możesz dodawać domeny i subdomeny.

A może ma ktoś słowanik polsko-słoweński??Razz
skoczek_2002
Chyba nikt... Choć jakbym pogrzebał to może bym co¶ mioł...
Piotrek
Up, weź poszuakj gdzieś, bo pewnie chłopak nie zna angielskiego, i chce się z kimś dogadać. Wink
WMP
Chłopaki nie mozna zostawic chłopaka z problemem. Mikołajek du you speake English? Du can write in English?
skoczek_2002
A ty takie bykole robisz, ze nie wiem...
Xaros
mikolak wrote:

Hmm, chyba pomyliłeś działy na forum... Rolling Eyes