Ja należę do osób które słuchaja wszystkiego po trochy chociaz mam bardziej przekonanie do muzyki typy techno/trance. kiedyś nienawidziłem hip-hopu teraz czasami słucham... ale wracając do tematu... czego ja nienawidzę. po pierwsze piosenek Eleni (napewno nie wiecie okogo chodzi... w katolickim radiu to grajom....), arka noego (wkurzaja mnie te dzieciaki), ich troje.... i narazie to wsio co mi przychodzi do głowy :]o własnie ivan i delfin, mandaryna (to praktycznie ich troje ) blue cafee :] a najbardziej to co leci w katolickim radiu podlasie i radiu maryja
Jakiej muzyki nienawidzicie!!!
ja nie nawidze wszelkiej komerchy w muzie technicznej, poprostu zygac mi sie chce jak to widze (scoter, baracuda...)
A ja BAAardzo lubie scootera 
Ja z kolei nie mogę przetrawić hiphopu oraz muzyki komercyjnej w stylu ich troje czy innych powyżej wspomnianych. Mimo, iż jestem fanem muzyki gitarowej, to w miarę toleruję techno. A scootera lubię, ale starego, jeszcze zanim im się skład zmienił i doszedł Axel.
ja jak Bigrazer - lubie właściwie wszystko... oprócz disco-polo i tych wszystkich mandaryn, dod elektrod, wiśniewskich i innych
1. disco-polo
2. mandaryny
3. dody
4. metalu & heavy metalu
5. syfskiego techno
6. ich troje
2. mandaryny
3. dody
4. metalu & heavy metalu
5. syfskiego techno
6. ich troje
mandaryny i tym podobnych badziewi... 
A mnie ostatnio porządnie wkurzyły piosenki samoobrony... a jeszcze bardziej dobiło mnie to że śpiewa ją ich troche.... ehhhh <no commento>
Ich troje jest bardzo aktywnym politycznie zespołem. O ile się nie mylę, przy poprzednich wyborach prezydenckich śpiewali dla Kwaśniewskiego. Ale teraz chyba źle wybrali partię. Choć w sumie to podobne audytorium chyba mają.
To ja powiem... Hip-hop to mój wróg...
| skoczek_2002 wrote: |
| To ja powiem... Hip-hop to mój wróg... |
wyjełeś mi to z gardła
| WMP wrote: | ||
wyjełeś mi to z gardła |
a mi z ust
a tak do tematu to hip-hop mnie najbardziej wkurza, nigdy go nie lubiłem i prawdopodobnie nie będę
| Piotrek wrote: | ||||
a mi z ust a tak do tematu to hip-hop mnie najbardziej wkurza, nigdy go nie lubiłem i prawdopodobnie nie będę |
A mnie nie. Tylko taki hip-hop typu kaliber 44, lub tego yupy. Ale akl lubie posłuchać niektórych kawałków.
Nie lubie Hip-Hopu bo jest zbyt komercyjny. Sznuje zespoły polskie które śpiewały hip-hop zanim był komercyjny. Jednak teraz jak grzyby po deszczu wyskakują kolejne komercyjne badziewia.
Za techno nieprzepadam, bo jak dla mnie ta muza jest zbyt prymitywna
Za techno nieprzepadam, bo jak dla mnie ta muza jest zbyt prymitywna
Techno no mniej więcej cuś takiego.. Facet siedzi przed konsolą miksuje i sztucznie wpuszcza w to różne badziewie... Ot całe techno...
No właśnie...
Techno należy do jednego z gatunków muzycznych który może wykonywać praktycznie każdy. Jeszcze prostszy jest hip-hop
Spotyka się dwóch kumpli zaczynają pić i teksty same wychodzą
Później wystarczy spisać, wyrecytować pobujać się troche i już mam klip 
Techno należy do jednego z gatunków muzycznych który może wykonywać praktycznie każdy. Jeszcze prostszy jest hip-hop
Spotyka się dwóch kumpli zaczynają pić i teksty same wychodzą
strasznie nienawidze hip-hopu i przeklinania w muzyce
Ponc o gustach nie powinno sie dyskutowac, a jednak bez takich dyskusji zycie straciloby jeden ze swoich smaczkow ;]
Ogolnie nie cierpie, nawet w sladowej ilosci, wszelkich polskich boysbandow na poziomie disco-polo gdzie panowie w polskich dresach na tle polskich blokowisk spiewaja o polskiej milosci ;]. Zaraz za tym wszelka bezmyslna tluczka nazywana przez mojego kolege euro-techno (ciekaw jestem skad wzial takie okreslenie), i trzecim takim produktem bedzie wiekszosc hip-hopu gdzie - patrz polskie boysbandy,
tylko tematyke zmieniamy na polskie (wstaw ulubiony epitet) zycie np jeden z moich ulubionych cytatow "Tu jest Polska, tu sie ciezko oddycha"....
Ogolnie nie cierpie, nawet w sladowej ilosci, wszelkich polskich boysbandow na poziomie disco-polo gdzie panowie w polskich dresach na tle polskich blokowisk spiewaja o polskiej milosci ;]. Zaraz za tym wszelka bezmyslna tluczka nazywana przez mojego kolege euro-techno (ciekaw jestem skad wzial takie okreslenie), i trzecim takim produktem bedzie wiekszosc hip-hopu gdzie - patrz polskie boysbandy,
tylko tematyke zmieniamy na polskie (wstaw ulubiony epitet) zycie np jeden z moich ulubionych cytatow "Tu jest Polska, tu sie ciezko oddycha"....
W sumie ostatnio nie lubiłem Metalu... Ale jak się posłucha, to całkiem spox muza... Jak się mówi Gusta z wiekiem się zmieniają...
ja kiedys tez nie lubiłem metalu... ale od 2 klasy gimnazjum zacząłem go słuchać.... 
w sumie to mogę powiedzieć, że nienawidę najnowszego hip-hopu. lubię te squady, które są prawdziwe - k44, Łona, O.S.T.R., Kasta i kiedys PFK. oprócz tych zespołów w polsce nei ma dobrego hh i trduno. uwielbiam regge i ragge (mustafarai z polski) a regge to przede wszystkim marley. uwielbiam gitary - rock, metal. nienawidzę techno, ale lubię muzykę elektorniczną. popu nie słucham, ale nie mogę powiedzieć, że go nienawidzę. oczywiście mandaryna, doda itd. to wrogowie. ich troje to bym wygnał z kraju 
Wiesz muzyka techniczna to Techno...
Hmm, ja w sumie za techno w ogóle nie przepadam. NIe lubie najbardziej takiego: łup, łup, łup monotonnego. Kiedyś znajomy katował mnie setami z jakiś takich imprez techno. Jemu to się niesamowicie podobało, a dla mnie to była mordęga (pół godzinny kawałek, gdzie co jakieś 10 minut zmienia się tylko rodzaj łup, łup, na umcy, umcy).
Nie lubie też też Starchurskiego, nie podpasowują zespoły typu Makowiecki Band, Gabryliel Fleszar itp. Takie kaławki jakieś takie rozwlekłe z przeciętnym wokalem...
No i Mandaryna of corse
To co zrobiła z Here i go again, White Snake'a to po prostu woła o pomste do nieba...
Żeby taki dobry, stary rockowy kawaęł przedobić na dance to już na prawde nie do pomyślenia
Disco polo bardziej mnie śmieszy niż drażni, hip-hop również (no ten taki "na serio", taki o problemach, jak ciężko jest żyć itp. - może dlatego że jestem otymistą i wole słuchać muzyki ciut bardziej optymistycznej, a nie ciągłych narzekań i szukania momentu na skręcenie blanta
).
No to już chyba starczy, zapewne zraziłem do siebie pół forum
Last edited by Camel on Sat Oct 29, 2005 7:16 am; edited 1 time in total
Nie lubie też też Starchurskiego, nie podpasowują zespoły typu Makowiecki Band, Gabryliel Fleszar itp. Takie kaławki jakieś takie rozwlekłe z przeciętnym wokalem...
No i Mandaryna of corse
To co zrobiła z Here i go again, White Snake'a to po prostu woła o pomste do nieba...
Żeby taki dobry, stary rockowy kawaęł przedobić na dance to już na prawde nie do pomyślenia
Disco polo bardziej mnie śmieszy niż drażni, hip-hop również (no ten taki "na serio", taki o problemach, jak ciężko jest żyć itp. - może dlatego że jestem otymistą i wole słuchać muzyki ciut bardziej optymistycznej, a nie ciągłych narzekań i szukania momentu na skręcenie blanta
No to już chyba starczy, zapewne zraziłem do siebie pół forum
Last edited by Camel on Sat Oct 29, 2005 7:16 am; edited 1 time in total
Hehe,jak nie cale,ale maz racje nie rozumie wszystkich tych maniakow techno,ale tego ostrego o ktorym mowisz,jeszcze za moich czasow jak biegalem co tydzien na dysk to byly kawalki,a nie teraz wiertara i jada
Nie rozumie tez muzy w ktorej rycza,metal czy jak to tam zwia,Jak rozumie o czym spiewaja to oki(bo Rock lubie)
A tak chyba reszta obleci,bo slucham wszystkiego co mi sie podoba
Nie rozumie tez muzy w ktorej rycza,metal czy jak to tam zwia,Jak rozumie o czym spiewaja to oki(bo Rock lubie)
A tak chyba reszta obleci,bo slucham wszystkiego co mi sie podoba
Disco Polo i heavy-metal nienawidze ( nu-metal bardzo lubie)
| skoczek_2002 wrote: |
| Wiesz muzyka techniczna to Techno... |
ale ja napisałem, że lubię elektoniczną a nie techniczną
| Quote: |
| A ja nie nawidzę Rocka |
Hehe, no nie każdy może lubić rock, ale żeby nienawidzić
Last edited by Camel on Sat Oct 29, 2005 7:33 am; edited 2 times in total
| Quote: |
| ale ja napisałem, że lubię elektoniczną a nie techniczną Exclamation a pomiędzy muzyką elektroniczną a techniczną jest pewna (a nawet wielka) różnica. prawie przepaść |
Ano prawda...
Takim typowym przykładem muzyki elektroncznej jest Michel Żare
Ostatnio nawet pojawi się w Polsce, zasrał kilka kawałków, pomachał flagą i pojechał do domu (inkasujac tym samym kupę kasy).
| Camel wrote: | ||
Ano prawda... Takim typowym przykładem muzyki elektroncznej jest Michel Żare Ostatnio nawet pojawi się w Polsce, zasrał kilka kawałków, pomachał flagą i pojechał do domu (inkasujac tym samym kupę kasy). |
Jare'a nie lubie, ale np. barzdo dobry jest w tym Blur
Obydwóch rodzajów muzyki COS nie lubię niestety i uszanuj moje zdanie...
Ale nie rozumiem co takiego strasznego w Rocku... No chyba, że gościu słuchał Hard Rocka...
Ale nie rozumiem co takiego strasznego w Rocku... No chyba, że gościu słuchał Hard Rocka...
polski hip hop, amerykanscy raperzy, polskie hity list przebojow, amerykanski pop ... nawet do techno nie ma takiej urazy jak do ww gatunkow... KOMERCHA
muzyka country, disco-polo.. OCHYDA!
Nie lubie metalu nie wiem jak tego można słuchać...
nie lubie disco pollo techno ani hausow
a tak pozatym potrafie wysluchac kazdej znosnej muzyki
podobnei jak ja tylko ze hausy lubie
disco-polo i tanie polskie scierwo - hip-hop
disco-polo i tanie polskie scierwo - hip-hop
ja nie trawie hard metal czy jakos tak to sie nazywa ...
pozatym dico-polo a do reszty nie ma zastrzeń
aaaaaa i jeszcze do stylu hiszpańskiej muzyki takie disco-hiszpania
pozatym dico-polo a do reszty nie ma zastrzeń
aaaaaa i jeszcze do stylu hiszpańskiej muzyki takie disco-hiszpania
duzo osob napisalo ze nie lubi techno... w pozo ale co dla Was znaczy techno?? jestm tylko ciekaw 
| luxtu wrote: |
| duzo osob napisalo ze nie lubi techno... w pozo ale co dla Was znaczy techno?? jestm tylko ciekaw |
umc umc umc trrrrrd trrrd jeb! umc umc umc
tutaj jest doklanie opisany kazdy rodzaj muzyki elektronicznej http://www.di.fm/edmguide/edmguide.html jesli ktos nie wie czym jest techno tutaj sie dowie
Oczywiście jest to Polo, mam nadzieje, ze już wyginęło, bo nikt nic nie mówi na ten temat. Choć pewnie przetrwało na wioskach, gdzie ma rzesze słuchaczy, ale co mi tam, jestem z miasta (co widać, słychac i czuć), dlatego nienawidze tego rodzaju muzy. Nawet już się przyzwyczaiłem do HH, czy ostraego Metalu, choc nadal uciekłbym od niego, ale DP to już masakra 
najgorsze techno i muzyka klasyczna 
Raczej nie można powiedzieć jakiej nie znosze, bo sam mam bardzo specyficzny gust…
Czasem robie swoje dźwięki dlatego że nigdzie nie ma takiej muzy
Troszkę mi to nie wychodzi ale, jak nie wyjdzie to mogę twierdzić że nienawidzę swojej
Tak na poważnie nie przepadam za HipHop’em oraz HM
Czasem robie swoje dźwięki dlatego że nigdzie nie ma takiej muzy
Troszkę mi to nie wychodzi ale, jak nie wyjdzie to mogę twierdzić że nienawidzę swojej
Tak na poważnie nie przepadam za HipHop’em oraz HM
Mozecie sie dziwic, ale ja nienawidze hip-hopu i techno. W ogole nie nazwalbym tego muzyka. Porownujac te gatunki do, na szczescie, rowiez popularnego rocka odnosze wrazenie, ze hip-hopu to nie muzyka. o jak nazwac muzyka jakiegos jalopa, ktory mowi (bynajmniej nie spiewa), ze wszystko jest baz sensu, a on jest pokrzywdzony przez los (choc z tym sie z godze - pokrzywdzony umyslowo
), a w tle slyszymy jakies blizej nieokreslone jeki i brzdeki. Nie wiem jak mona czegos takiego sluchac :/. A jednak polowa mojej klasy slucha wlasnie tej sieczki, druga techno, a co poniektorzy Kazika i Zabili mi zolwia
, ktore tez zreszta mi sie nie podoba. Radzilbym posluchac High-Hopes Pink Floyda, albo Stinga (ktory rockmanem nie jest, ale i tak go lubie). Tam jest melodia, instrumenty, spiew. A hip-hop? Te glosy moge uslyszec przechodzac kolo kolesi w kapturach na ulicy
!
Pzdr Cáno
Pzdr Cáno
cano, zgodzę się, hip-hop nie ma zbyt wielu dziwięków, ale posłuchaj sobie łony albo pfk (paktofonika)
przecież oni są świetni
ja też nie lubię tych wszystkich mezów itd., ale pfk, łona i wybiórczo wwo (np. desiderata
)[/url]
Hymmm no tak ja mianowicie nienawidzę techna. Co to ma być? Muza muza i muza i tak w kulko jeszcze jakieś przerywniki muza
bezsens. Dla mnie piosenka nie może być bez śpiewu, dlatego wszystko inne, ale nie techno. Ale Limp Bizkit to jest coś
Ja mogę tego słuchać all time
naprawdę, kto tego nie słyszał polecam naprawdę świetne kawałki!! Pare z nich napewno znajdzie sie na Interia.pl w dziale muzyka.
Ja nienawidzę metalu (i wszelkich jego odmian), a także rap'u, hip-hopu, no i oczywiście również disco-polo. 
No coz - lista byla by dluga gdybym chcial wszystko wymieniac, co mnie drazni, ale w ostatnim czasie, to:
hip hop, rap, techno, ich troje, malenczuk (a tego jak widze, to mnie skreca), stachursky ITP.
Prosciej by bylo chyba napisac co lubie
Wiec slucham od klasycznej az do metalu - z tym, ze nie slucham wszystkiego, a jedynie wybieram co lepsze kapele/utwory. Na ten przyklad slucham czegos takiego jak metallica, ale nie trawie niektorych ich utworow (zreszta z metalu, to ja juz chyba niczego nie slucham).
Poza tym wszystko zalezy tez od tego, jaki mam w danej chwili humor, czy swieci slonce, czy sypie snieg, jaka jest pora dnia. Teraz na ten przyklad slucham Aerosmith - Janies Got A Gun - swietny kawalek.
hip hop, rap, techno, ich troje, malenczuk (a tego jak widze, to mnie skreca), stachursky ITP.
Prosciej by bylo chyba napisac co lubie
Poza tym wszystko zalezy tez od tego, jaki mam w danej chwili humor, czy swieci slonce, czy sypie snieg, jaka jest pora dnia. Teraz na ten przyklad slucham Aerosmith - Janies Got A Gun - swietny kawalek.
Ogólnie rzecz biorąc to ja wogóle nie słucham muzyki ale najbardziej nie nawidze heavy metalu grrrrr...
Ja nienawidze Metalu, Disco Polo, Polskiego HH(z wyjatkami np. DKA), Country 
Ja nienawidze takiego typu muzyki jak:
- Disco Polo
- Metal i Jego odmiany
- Amerykańskiego Rapu Czy Hiphopu.
- Wiekszosci manieczek ! ! ! ! ! ! ( lubie tylko sprezynke)
lubie posłuchać:
Polskiego HH, Dance, techno.
- Disco Polo
- Metal i Jego odmiany
- Amerykańskiego Rapu Czy Hiphopu.
- Wiekszosci manieczek ! ! ! ! ! ! ( lubie tylko sprezynke)
lubie posłuchać:
Polskiego HH, Dance, techno.
disco polo do lasu !!
tzn nie znosze osob ktre maja wyglad i nie umieja spiewac a pchaja sie do tego
np mandaryna
tzn nie znosze osob ktre maja wyglad i nie umieja spiewac a pchaja sie do tego
Ja nie lubię prawie Hip-Hopu. Lubię tylko takie jakie mi się spodobają, a szczególnie stare polskie piosenki 
1.Mandaryna
2.Doda
3.Ich troje
4.Blue Cafe
5.Techno
6.Sidney Polak
7. Disco polo
8.Ivan i Delfin
9.Heavy metal
10.rock
ad.1 Zajrzyjcie xD
ad.2 Masakra, jeszcze jak występuje z tym swoim pięknym Majdanem
ad.3 Bez komentarza
ad.4 ten jej głos mnie dobija, totalnie jak żaba, a na dodatek ten tekst: "Do nieba, do piekła (...)"
ad.5 jakoś mnie do tego nie ciągnie szczególnie, że ciągle tylko "bucy, bucy, bucy (...)"
ad.6 Głupi gość podobnie jak jego teksty, jeśli ktoś ma do tego jakieś wątpliwości to niech posłucha kawałku "Chomiczówka" xD
ad.7 No cóż, co tu dużo mówić, każdy wie jakie to badziewie
ad.8 Typowo Dico-Polo'wy kawałek...
ad.9 Eh...nie lubie takiej hardcor'owej muzyki słychać tam tylko jak gość wydziera się w niebo głosy i rżnie na gitarze elektrycznej.
ad.10 Sorki pomyłka, rock to mój ulubiony gatunek muzy
2.Doda
3.Ich troje
4.Blue Cafe
5.Techno
6.Sidney Polak
7. Disco polo
8.Ivan i Delfin
9.Heavy metal
10.rock
ad.1 Zajrzyjcie xD
ad.2 Masakra, jeszcze jak występuje z tym swoim pięknym Majdanem
ad.3 Bez komentarza
ad.4 ten jej głos mnie dobija, totalnie jak żaba, a na dodatek ten tekst: "Do nieba, do piekła (...)"
ad.5 jakoś mnie do tego nie ciągnie szczególnie, że ciągle tylko "bucy, bucy, bucy (...)"
ad.6 Głupi gość podobnie jak jego teksty, jeśli ktoś ma do tego jakieś wątpliwości to niech posłucha kawałku "Chomiczówka" xD
ad.7 No cóż, co tu dużo mówić, każdy wie jakie to badziewie
ad.8 Typowo Dico-Polo'wy kawałek...
ad.9 Eh...nie lubie takiej hardcor'owej muzyki słychać tam tylko jak gość wydziera się w niebo głosy i rżnie na gitarze elektrycznej.
ad.10 Sorki pomyłka, rock to mój ulubiony gatunek muzy
Eh ja niemam muzyki której nienawidze..(no dobra techno) Jako gitarzysta zespołu metalowego próbuje mieć szacunek do każdego artysty
ja z kolei nie cierpie disko polo, metalu, dody-pyskatego szmula
, margaryny^^-total porazka (tylek i dobre cialo nie starczy do robienia dobrej muzy i klipow), punk, komerchy itp.
Hmm widze że znowu jakiś stary temat, bo są wypowiedzi osób jużzbanowanych ni i daty... Ale moim zdaniem temat jest zły! Jak to nienawidzicie? Jak coś czego nie lubicie a nie...
Ogolnie lubie wszystko po trochu, ale jak nauczycielka muzyki pusci cos klasycznego to mnie zbiera na wymioty. Naprawde nie cierpie muzyki klasycznej
disco -polo, i w ogole jakiejs muzyki biesiadnej, weselnej itd, chociaz jak sie jest na weselu po kilku glebszych wszystko staje sie dobre do tanca
ich troche i pochodne, kiedys bylo jakies blue cafe
czy jakos tak, mandaryna ktora spiewa z playbacku
i na zywca to fałszuje jak moja babcia, hm... w sumie ogolnie mowiac nie przepadam za polskimi wykonawcami, czassami tylko zdarzy sie jakis wyjatek jak piosenka mi sie na prawde podoba.
Bioraca bardziej ogolnie to nie lubie : havy metal, rocka, i tego typu "ciezkich" odmian.
ich troche i pochodne, kiedys bylo jakies blue cafe
Bioraca bardziej ogolnie to nie lubie : havy metal, rocka, i tego typu "ciezkich" odmian.
Doda
Hip-Hop POLSKI
Hip-Hop POLSKI
No dobra nie lubie ale to tak bardzo serdecznie nie nawidze muzyki typu radio Piekary
To jest straszne. Na drugim miejscu nielubianych rytmów jest u mnie Disco -Polo, HIP-HOP-olo i HIP-HOP. Na 3 Techno ech i to tyle mroczna lista zmknieta 
Dobra. Pewnie zostane tu zlinczowany ale nienawidze Hip-hopu. Dla mnie to nawet nie podchodzi pod muzyke. Uwarzam ze to jest monolog (nie spiew) + rytm (nie muzyka).
disco polo dla mnie gorszej muzyki nie ma . Zreszata spojrzcie na moj login .Wtajemniczeni bedza wiedziec o co biega
Disco polo to przeszłość
A tak swoja drogą to ciekwe co się stało z tymi wszytskomi "zespołami" DP...
Pewnie zmienili branże alo klepią biede... Albo występują w teleturniejach i reality show
A tak swoja drogą to ciekwe co się stało z tymi wszytskomi "zespołami" DP...
Pewnie zmienili branże alo klepią biede... Albo występują w teleturniejach i reality show
Hmm moim skromnym zdaniem to muzyką nie do zniesienia jest HIP-HOP przecież tam nie ma Muzyki tylko jakiś marny bit... Jako muzyka tego wogóle zakwalifikować nie można chociaż niektóre teksty są dość ciekawe i to właśnie słowa powodują że czasem tej poezji słucham choć tylko wybranych utworów a tak pozatym to jest to nic innego jak pseudo muzyka....
Ambient, trance! I love tehcno
Nie no jestem początkującym słuchaczem techno. Moja historia słuchania owego rodzaju muzyki zaczełą się od Mbrothera
W sumie miałem wczesniej jeszcze do czynienia z techno ale to już naprawdę "Unlimited" nie powiedział bym ze wpada w ucho 
Co do Ich Troje czy tam Mezo przykładowo to śmierdzą gównem !!!
Ja osobiście wolę Hip-Hop, przykładowo: 52 Dębiec, Paktofonika, Fenomen oraz techno...
Bardzo też mi się podoba Shaggy stara muza ale mega !!!
.
Snoop Doggy Dog (też boski), czy inne takie jak Dr. Dre, Sean Paul, Rammstein, Proodigy. Nawet Liroy jest dużo lepszy niż te dwa gówna na górze
mimo to, że dużo osób go nie lubi słuchać (niewiem tylko dlaczego
).
Pozdrawiam...
Ja osobiście wolę Hip-Hop, przykładowo: 52 Dębiec, Paktofonika, Fenomen oraz techno...
Bardzo też mi się podoba Shaggy stara muza ale mega !!!
Snoop Doggy Dog (też boski), czy inne takie jak Dr. Dre, Sean Paul, Rammstein, Proodigy. Nawet Liroy jest dużo lepszy niż te dwa gówna na górze
Pozdrawiam...
Odpowiem moze najpierw na pytanie!!!
Najbardziej nienawidze Metalu!!!!!! poprostu to nie jest typ muzy dla mnie!!!
Ale a propo metalu to slyszalem, ze polski metal jest do bani!!
Nie lubie rowniez disko-polo, ale jak jestem zajebany to moge sluchac co bac, lecz metalu wciaz nie!!
.
Najbardziej to lubie Hip Hop oraz techno:)
!!
Hip hop jest ciagle w moich uszach:)
Techno na imprach lubjak sie nudze 
A moimi ulubionymi zespolami to sa:
1.Hip-Hop - Hemp Gru, Molesta, Peja, WWO, Wlodi(troche gorzej), Fenomen, Pono, Malolat airon i inni polscy wykonawcy poza malymi wyjatkami takimi jak Verba gdyz to nie HH, ale mozna posluchac i inni:)
2. Techno: hmmm...: lubie kazdy kawalem ktory mi wpadnie w ucho:)!!
Pozdro wszystkim!!

Najbardziej nienawidze Metalu!!!!!! poprostu to nie jest typ muzy dla mnie!!!
Ale a propo metalu to slyszalem, ze polski metal jest do bani!!
Nie lubie rowniez disko-polo, ale jak jestem zajebany to moge sluchac co bac, lecz metalu wciaz nie!!
Najbardziej to lubie Hip Hop oraz techno:)
Hip hop jest ciagle w moich uszach:)
A moimi ulubionymi zespolami to sa:
1.Hip-Hop - Hemp Gru, Molesta, Peja, WWO, Wlodi(troche gorzej), Fenomen, Pono, Malolat airon i inni polscy wykonawcy poza malymi wyjatkami takimi jak Verba gdyz to nie HH, ale mozna posluchac i inni:)
2. Techno: hmmm...: lubie kazdy kawalem ktory mi wpadnie w ucho:)!!
Pozdro wszystkim!!