zapraszam na storne www.przystankersi.com :]
hehe
Kiepscizna - nie masz czym sie chwalic na prawde - poza tym nauczcieże się w koncu ze odmiana przez H jest niepoprawna ortograficznie - pisze sie CHWDP - bo Herbaty w dupe policji sie nie wciska.
Idzcie jeszcze dorosnijcie przystankersi.
Oj ale to było popularne jakieś.... pół roku temu
Zwykły, brak szacunku do tego co wspólne i wogule hamstwo totalne. Najchętneij bbym to rozwalił bo takich rzeczy w internecie sie nie popiera! Nie ma nawet co komentować.
Po co takie hamstwo robić, jak i tak dostanie po mordzie...
Jak dobrze myslę, typujesz ze ten chomik i tak <kaczka bo poija to nie powiem co. Jak tak to dobrze myślisz
Zero szacunku, kultury i reszty całej gamy ludzkich cech... Nawet zwierzęta okazują szacunek. Ciekaw jestem, co będzie, kiedy to młode pokolenie, co się niedawno wykluło i faszeruje się MTV, 4FunTV, Vivą (nie ubliżam tu żadnej stacji, bynajmniej, ale oglądać to należy z umiarem i z dystansem podchodzić do prezentowanego materiału) wkroczy w dorosłość, wychowane bezstresowo, bez obowiązków i poszanowania dla wartości czyjejś (i swojej) pracy... Węszę sajgon...
Pozdrawiam
| Coyote~ wrote: |
Zero szacunku, kultury i reszty całej gamy ludzkich cech... Nawet zwierzęta okazują szacunek. Ciekaw jestem, co będzie, kiedy to młode pokolenie, co się niedawno wykluło i faszeruje się MTV, 4FunTV, Vivą (nie ubliżam tu żadnej stacji, bynajmniej, ale oglądać to należy z umiarem i z dystansem podchodzić do prezentowanego materiału) wkroczy w dorosłość, wychowane bezstresowo, bez obowiązków i poszanowania dla wartości czyjejś (i swojej) pracy... Węszę sajgon...
Pozdrawiam |
Równierz się zastanawiam, cHyba szybko sie zagubią. Bo odkryją ze te rozbite szkło to nei grosiki 
Ale tak logicznie myśląc.... każdy kto mieszka w bloku jest blokersem :]
Ja uważam ze temat do zamkniecia, tylko meni denerwuje 
wszystkie tematy na forum kogoś tam denerwują.... a co mieszkasz w bloku??
nie
ale nei chodiz o to czy ktoś mieszka w bloku czy nie, czhodzi o to czy ma równo pod sufitem
...ten kto to zrobił powinien kupić roczny karnet do teatru... beznadzieja...
miało być śmieszne? to coś nie wyszło. jedynie ukazuje ułomność takich 'przystankersów'. A nawet ulubionego słowa nie potrafią porządnie napisać - niech chodzą do szkoły to sie dowiedzą że CH..J pisze sie przez CH a nie H...
coż za ułomność... aż mi ich żal...
przyznaje 100% rację ze choj pisze sie przez choj! :'J (<<nowy znaczek 
Moj kumpel sie tym mi chwalil. Podobalo mu sie to. Ale on za duzo MTV oglada.