FRIHOST • FORUMS • FAQ • TOS • BLOGS • DIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

przystankersi

krzychu
zapraszam na storne www.przystankersi.com :]
hehe
chorazy
Kiepscizna - nie masz czym sie chwalic na prawde - poza tym nauczcieże się w koncu ze odmiana przez H jest niepoprawna ortograficznie - pisze sie CHWDP - bo Herbaty w dupe policji sie nie wciska.

Idzcie jeszcze dorosnijcie przystankersi.
Bigrazer
Oj ale to było popularne jakieś.... pół roku temu
WMP
Zwykły, brak szacunku do tego co wspólne i wogule hamstwo totalne. Najchętneij bbym to rozwalił bo takich rzeczy w internecie sie nie popiera! Nie ma nawet co komentować.
skoczek_2002
Po co takie hamstwo robić, jak i tak dostanie po mordzie...
WMP
Jak dobrze myslę, typujesz ze ten chomik i tak <kaczka bo poija to nie powiem co. Jak tak to dobrze myślisz
Coyote~
Zero szacunku, kultury i reszty całej gamy ludzkich cech... Nawet zwierzęta okazują szacunek. Ciekaw jestem, co będzie, kiedy to młode pokolenie, co się niedawno wykluło i faszeruje się MTV, 4FunTV, Vivą (nie ubliżam tu żadnej stacji, bynajmniej, ale oglądać to należy z umiarem i z dystansem podchodzić do prezentowanego materiału) wkroczy w dorosłość, wychowane bezstresowo, bez obowiązków i poszanowania dla wartości czyjejś (i swojej) pracy... Węszę sajgon...

Pozdrawiam
WMP
Coyote~ wrote:
Zero szacunku, kultury i reszty całej gamy ludzkich cech... Nawet zwierzęta okazują szacunek. Ciekaw jestem, co będzie, kiedy to młode pokolenie, co się niedawno wykluło i faszeruje się MTV, 4FunTV, Vivą (nie ubliżam tu żadnej stacji, bynajmniej, ale oglądać to należy z umiarem i z dystansem podchodzić do prezentowanego materiału) wkroczy w dorosłość, wychowane bezstresowo, bez obowiązków i poszanowania dla wartości czyjejś (i swojej) pracy... Węszę sajgon...

Pozdrawiam

Równierz się zastanawiam, cHyba szybko sie zagubią. Bo odkryją ze te rozbite szkło to nei grosiki Smile
Bigrazer
Ale tak logicznie myśląc.... każdy kto mieszka w bloku jest blokersem :]
WMP
Ja uważam ze temat do zamkniecia, tylko meni denerwuje Smile
Bigrazer
wszystkie tematy na forum kogoś tam denerwują.... a co mieszkasz w bloku??
WMP
nie Smile ale nei chodiz o to czy ktoś mieszka w bloku czy nie, czhodzi o to czy ma równo pod sufitem
gecko
...ten kto to zrobił powinien kupić roczny karnet do teatru... beznadzieja...

miało być śmieszne? to coś nie wyszło. jedynie ukazuje ułomność takich 'przystankersów'. A nawet ulubionego słowa nie potrafią porządnie napisać - niech chodzą do szkoły to sie dowiedzą że CH..J pisze sie przez CH a nie H...

coż za ułomność... aż mi ich żal...
WMP
przyznaje 100% rację ze choj pisze sie przez choj! :'J (<<nowy znaczek Smile
Dr4goN
Moj kumpel sie tym mi chwalil. Podobalo mu sie to. Ale on za duzo MTV oglada.
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.