FRIHOST FORUMS SEARCH FAQ TOS BLOGS COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


Wat is de beste Android gsm?

Bondings
Ik heb onlangs een Android gsm gekocht, de HTC Desire, en ben er vrij tevreden mee. Er staat Android 2.2 op en dat werkt heel degelijk en gebruiksvriendelijk, hoewel je sommige dingen eerst moet doorhebben.

Het enige nadeel is de batterijduur als je het gebruikt voor applicaties en zo. Ik vermoed dat hij veel langer meegaat als je enkel af en toe belt en sms't.

Hebben jullie een (Android) smartphone/gsm en wat vinden jullie ervan? En welke gsm vinden jullie de beste Android gsm?
PGe-tips
hopelijk komt er hier wat reactie op ... ben zelf nog even de markt aan het verkennen , voorlopig gaat mijn voorleur uit naar de Galaxy S. Krijgt binnenkort update naar Android 2.3 (zie http://tweakers.net/nieuws/71257/samsung-galaxy-s-krijgt-update-naar-android-23-gingerbread.html ) hij is nog wel een beetje prijzig ... Ik denk dat je geen slechte keuze hebt gemaakt met je HTC .. zij staan ook nog niet stil : http://tweakers.net/nieuws/71344/htc-komt-in-2011-met-tablets-en-smartphones-met-dualcore-cpus.html
Persoonlijk ben ik niet echt gevonden voor het uitschuifbare toetsenbord.
Voorlopig behelp ik me dus nog met een gewone Nokia ...De smart abonnementen blijven natuurlijk ook nog een struikelblok !
adri
Ik heb ook al wat rond gekeken op de Android market maar tot nu toe, doe ik nog alles met mijn zevenjaar oude gsm (Nokia 1100 Cool ). Moest ik er een gekocht hebben, was het waarschijnlijk een HTC Wildfire geweest, al vind de Hero wel een mooier model.

Normaal gezien zou ik voor een iPhone gaan maar die is veel te duur en ik bel/sms nauwelijks (en om dan nog met een vast abonnement te zitten...).


adri
Marcuzzo
Ik ben ook van plan om er een aan te schaffen.
ik heb nog een deel waardebonnen van de mediamarkt liggen en wil ze opmaken voordat ze verlopen.

@bondings: Hoe valt de HTC desire mee?

EDIT: ik ben net terug van de mediamarkt, ik ben gegaan voor de LG optimus, mijn vorige was de kp501 cookie en in tegenstelling van wat ik de meeste mensen ben ik er gezien de prijs/kwaliteit verhouding altijd tevreden over geweest.

nu nog even wachten dat de batterij goed geladen is en ik ben vertrokken. Laughing
Flakky
Een vriend van mij raad de HTC Desire HD aan. Er komt in de toekomst een Motorola A TRIX uit en die schijnt ook weer het beste uit Android te halen. Batterij duur hoort goed te zijn, 1gb ram, dualcore (1Ghz).

Zelf heb ik geen ervaring met Android maar me volgende mobieltje word waarschijnlijk een Android vanwege de support en de vele apps.
Related topics
wat r u listening 2 right now?
Slight Server Problem
Het handigste programma
Beste Spel
Computerbeveiliging
[HDTV] Wat is het precies?
Videobewerking op PC
mmo rpg games
Beste website van het jaar
Muziek - Welke stijl? Waarom?
Beste spellen site
[Q] Beste gratis virusscanner [Oud & Opgelost]
Windows Vista
Wat te doen met een dode laptop?
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Dutch -> Computers en Techniek

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.